Moda & Stil Sizce hangi kombin daha iyi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi kombin daha güzel , hangisini almalıyım? Çiçekli elbise Siyah kalem etek siyah bluz mavi kot ceket Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi kombin daha iyi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl kalem etek daha seksi ve çekici ama kot ceket olmaz 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Nerde kullanılacağına bağlı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Unii Yorumla ndenizyıldızı +1 yıl Üniversite için daha salaş şeyler tercih ederdim o yüzden çiçekli elbise. Ama sunum olayları için daha klasik olmak gerekiyor. Yorumla Soran +1 yıl Siyah düz elbise nasi Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Tabi ki sağdaki. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 mi 2 mi Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Telefonda yan yana gözüküyordu ondan öyle demiştim 😊 2. bence. Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. kanka rrsim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kalem etek daha seksi ve çekici ama kot ceket olmaz
Nerde kullanılacağına bağlı
Unii
Üniversite için daha salaş şeyler tercih ederdim o yüzden çiçekli elbise. Ama sunum olayları için daha klasik olmak gerekiyor.
Siyah düz elbise nasi
Tabi ki sağdaki.
1 mi 2 mi
Telefonda yan yana gözüküyordu ondan öyle demiştim 😊 2. bence.
kanka rrsim yok
2. Very nice
Kalem etek iyidir
Çiçekli daha güzel
Elbıseee