Astroloji & Burçlar Sizce hangileri daha iyi anlaşıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başak kadını Yay erkeği Başak kadını Akrep erkeği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangileri daha iyi anlaşıyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep erkegiyim tek bir ilişkim oldu bu zamana kadar oda başak kadiniylaydi hayatımın en güzel 4 senesiydi 2 0 Yorumla
nannerl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% Başak +1 yıl Basak olarak akreple hic anlasamadim o yuzden basak kadini ve yay erkegi diyorum 1 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Burçlara inanmayan iki kişi çok daha iyi anlaşır. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin kendi fikri benim sorum bu değildi. Yorumla looklonly İkizler +1 yıl Sorun farklı ama gerçek olmayan bir şey üzerinden insanları anlaşır veya anlaşamaz diye yorumlayamayız. Yorumla Soran +1 yıl Her burcun kendine özgün bir davranışı var bende bu yüzden sordum anlaşır mı anlaşmaz mı diye. Yorumla looklonly İkizler +1 yıl Öncelikle kibar olduğunuz için teşekkür ederim ancak burçlar gerçek şeyler olmadığı için onlara göre anlaşır veya anlaşmaz diyemeyiz. Ben ikizlerim ama burcumla kişiliğimin alakası yok. Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki kibar olmak zorundayım rica ederim. Herkesin kendi fikri var tabii ki 🌸 Yorumla
winewoman Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Başak +1 yıl Akrep daha sadık ve sahiplenici yayı boş ver o gezer tozar umursamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akrepte biraz öyle ya bence Yorumla winewoman Başak +1 yıl Valla benim tanıdığım akrepler sevdiğine sadık ve sahiplenici önceliği sevdiğine veriyor yayın kafası çok karışık ve dağınık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akrep erkegiyim tek bir ilişkim oldu bu zamana kadar oda başak kadiniylaydi hayatımın en güzel 4 senesiydi
Basak olarak akreple hic anlasamadim o yuzden basak kadini ve yay erkegi diyorum
Burçlara inanmayan iki kişi çok daha iyi anlaşır.
Herkesin kendi fikri benim sorum bu değildi.
Sorun farklı ama gerçek olmayan bir şey üzerinden insanları anlaşır veya anlaşamaz diye yorumlayamayız.
Her burcun kendine özgün bir davranışı var bende bu yüzden sordum anlaşır mı anlaşmaz mı diye.
Öncelikle kibar olduğunuz için teşekkür ederim ancak burçlar gerçek şeyler olmadığı için onlara göre anlaşır veya anlaşmaz diyemeyiz. Ben ikizlerim ama burcumla kişiliğimin alakası yok.
Tabi ki kibar olmak zorundayım rica ederim. Herkesin kendi fikri var tabii ki 🌸
Akrep daha sadık ve sahiplenici yayı boş ver o gezer tozar umursamaz
Akrepte biraz öyle ya bence
Valla benim tanıdığım akrepler sevdiğine sadık ve sahiplenici önceliği sevdiğine veriyor yayın kafası çok karışık ve dağınık