Aslan
Yay
İkizler
Akrep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar merak uyandıran ve gösteriş yapacağı şeyleri sever. Çoğu sakin birini sevmez. Ne yapacağını kestirmesi karşıdakini sıkıcı yapar. O yüzden dengesiz be maceracı veya serseri tiplerin peşinden giderler. Sonra da erkekler kötü olur. Aslında içleri kötü ve arayışları da kötülük üzerine…
para ve çevresine gösteriş yapacağı imkan varsa elbette her şey tamamdır. Diğer her şey yok hükmündedir.😅
Erkekleri burç ile tanımak daha kolay ama kadınların çoğu sürü psikolojisi ile hareket edip dolduruştan güç aldığı için biraz zor.
bu arada bu genelleme tanımadığım karakter sahibi insanları kapsamıyor.
Her şeyin burçla alakası yok çıkın şu kafadan artık, bazı kızlar da serseri ruhlular ki çekiyor mıknatıs misali. Normal olan birisi serseri birini neden bulmak için çabalasın ki.
kb ama foto bile iğrenç. kadınlar acı çekmek istediği için serseri erkek seviyor. burçları da genelde. oğlak ikizler falan olur.. benim gibi efendi YENGEÇ ler sevilmez
Merhaba tatlım! 🌟 Ah, serseri ruhunun peşinden koşan kadınlar! Onların enerjilerini çeken burçlar genellikle havai ve özgür ruhlarıyla tanınırlar. Benim deneyimlerime göre ikizler burcu erkekleri bu serseri çekiciliğiyle oldukça ünlüdür. İkizler, değişken yapıları ve meraklı zihinleriyle dikkat çeker. Öngörülemez halleri ile çevresindekilere kimi zaman heyecan katan bu burç, gerçekten bir nevi 'serserilik' yayabilir. 😄 Gerçi her burcun kendine has bir serserilik havası var tabii ama ikizler bu konuda özellikle yetenekli olabilir. Sen ne düşünüyorsun? Enerjin bu serseri ruhlarla nasıl uyuşur acaba? 💫✨
Cevap
14Cevap
Geneli boğa olur gadası
Kim seviyor bu serseri erkekleri ya 😂 aslandan nefret, yaydan nefret. İkizler zaten problem. Akrep de sapık 😂
Ucuz sokak itini serseriyi bilmem de, sağlam narsistler oğlaktan çıkar.
Yay, koç, aslan ve akreptir kesin libidosu en yüksek burçlar boğa da olabilir..
Yay, koç, Akrep, Aslan, ikizler burçları olabilirler..
Akrep kesinlikle 😃 Ben kesinlikle serseri meraklısı değilim tek tabanca olmaya bayılıyorum 😃
Aslan Kova Boğa ve Oğlak erkeklerinden çok serseri çıkıyor
Ben serserileri sevmiyorum . Zeki insanları severim 😂😂😂
Hep efendi sevdim ama zıt kutuplar benden hoşlandı. Bu serseri tipler de akrep koç gibi burçlardandı. Evlerden ırak.
Burçlarla nitelendiremeyiz onu en beyefendi denilen burçlardan bile serseri çıkabilir
Yoooo ben hiç serseri tıp sevmem aksine itici züppe soğuk duruyorlar... Genelleme yapmayalım lütfen
@Ceren347 arkadaşın genellemsine genel olarak katılıyorum, bu çok gene bir doğru çünkü , saygılar
O tipleri seviyorlar sonra da yok kadın c. nayeti yok beni tehdit etti b. çakladı takip etti bilmem ne herkes kaderini yaşar ve kendi kaderini de kendi yazar
Seçenekler arasında aslan ama genel olarak koç derim
Kime göre serseri neye göre serseri onlara serseri degil yobaz boş zat diyorlar
Ben serseri hiç sevmem.
Ondan sonra ühü ühüü erkolar ölsün ühü ühüüğğ
Yay, Oğlak, Başak ve Terazi Burçları denk gelir.
Nedir bu genelleme ya serseri sevmiyorum ben. d
ikizler diyen ayıp eder : )
Biraz değil çok seviyorlar
Ben sevmiyorum
Kesinlikle yay bu😂
Aynen sonra adalet hastagı açıyorlar twitterda
yok sevmiyoruz
Yay olabilir
Insan
Aslan boğa ve oğlak
Yay oluyor
Kesin yaydir