Güncellemeler
1 yıl
Yazdı ama ben sesli konuşamam ki korkarım telegram var mı diyo
Güncellemeler
1 yıl
Tamam telegramdan yazışıyoruz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana sesli mesaj atmasını isteyebilirsin. Sonuçta herkes müsait olamayabiliyor. Bilindik bir astrolog muydu?
Yani 30 bin abonesi var. Pek ünlü değil ama instagramdan tanıştım. Cevap verdi bu arada çalışmadayız
Abone demişim takipçi 😀
Hmm takipçi hileleri vs. olduğu için bir şey diyemeyeceğim tabii. Sen memnunsan zaten sorun da yok. Peki ismini söyleyebilir misin? Kendim öğrenmekten sıkıldım artık eğitimde iyi ise belki faydalanırım ben de 😄
Astro_selvi
Pardon Selvi_astro
İlk hesabını dondurdu ikinci hesabı ise Selvi_astro_
Şimdi bu ikinci hesabına baktığımda fark ettiğim ilk paylaşımlarında hintliler hep aynı tür yorum yazmış hem de Türkçe sanki bot gibiler
Aynı yorumsa o zaman bot olma ihtimali çok yüksek. Üstelik hintliymiş 😅. Peki anlattıkları seninle uygun muydu? Ya da anlatırken astroloji konumların hakkında da bahsetti mi?
İlk başta Doğum tarihimi vermiştim sadece. Uzun bir yazı yazdı kişiliğimle ilgili filan bazısı isabetliydi mesela çatışmalardan kaçındığımı duyarlı biri olduğumu bildi. Astrolojik anlamda pek bir şey söylemedi konumlar filan.. telegramdan yazışmaya başladık ufak bir görev verdi anlık fotoğrafımı istedi, enerjitik çalışmalar yapıyormuş benim için tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama
Her gün duygusal durumumu yazıcam işte bilmiyorum artık
Sadece doğum tarihini mi istedi? Yani doğum saati ve şehrini istemedi mi? Sana güzel bir püf noktası olsun: haritana bakarak seninle alakalı bir şeyler söyleyeceği zaman ona hangi konumlardan ötürü öyle düşündüğünü de belirtmesini iste. Anlamasan bile en azından iste. Çünkü bilgisiz ve dolandırıcı biri bunu yapamaz. Ben bile bu seviyede olmama rağmen, harita baktığımda daima konumlarını da belirtirim
Sence Doğum saatimi ve Doğum yerimi neden sormadınız hocam desem ters teper mi? Sesi enerjisi çok pozitif biri aslında
Şöyle ki, doğum yeri ve doğum saati olmadan harita çıkarılamaz. Böyle bir şey söz konusu bile değil yani. Hatta doğum saati belli olmayan insanlar, sadece doğum saatlerini bulabilmek için bile onca para yatırıyorlar astrologlara. Ki doğum haritaları çıkarılsın diye. Dikkatli ol diyeceğim sana ama zaten paranı vermişsin. Büyük ihtimal resmine, enerjine bakarak sadece bakım yaptı. Astroloji ile alakası yok yani bu hanımcağızın
bizim mahallede koca göbekli atrologlar dolu bedava hizmet veriyor
Bayandan niye aldın
Ne bilim. Burcumla ilgili yorum yapiyormuş yazdım sonra buralara kadar geldi
Bayan mı
He bayan nolcak
Geçmiş olsun oltaya gelmişin
Tokatla