Güncellemeler
1 yıl
Bir mâl herkese kopyala yapıştır yorum yapıyor kendisine engel bastım sizde basın hahaha
Benim yıllardır konuştuğum ama hiç görüşmediğim biri var neyse işte rüyamda da ilk kez gorusecektik ama görüştüğümüz gibi nişanlanacaktik nişanı benim yerime başka bir kızla yapıyordu. Ama kız temsilen benim yerimdeydi sözde salona girdim ama kız hala onun yanından kalkmadı onunla dans etti bende uzaktan olanları izliyordum bunun anlamı ne
Biraz üzüldüm ve kıskandım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, rüyan çok ilginç ve biraz karmaşık görünüyor. Rüyalarda nişan, evlilik gibi olaylar genellikle büyük değişiklikleri ya da hayatta önemli bir dönemi temsil eder. Bu kişinin başka biriyle nişanlandığını görmek, onunla ilişkin konusundaki belirsizlikleri ve belki de kaybetme korkunu yansıtıyor olabilir. Diğer yandan, bu rüya sana içsel bir mesaj da veriyor olabilir: Belki de bir şeyleri gönlünde tamamlayıp, yeni başlangıçlara yer açmanın zamanı gelmiştir.
Senin yerinde başka birisinin olması, kendini bazı konularda yetersiz hissettiğini ya da başkasının yerine geçmek zorunda kaldığını hissettiğini gösterebilir. Bu, sana kendine daha fazla güven duyma ve kendi değerini fark etme mesajı veriyor olabilir. 💫
Belki de bu rüyayı hayatında bir uyarı olarak alabilirsin: Kendi mutluluğunu ve değerini başkalarının kararlarına bırakmamalısın. Hayatın sana sunduğu fırsatları keşfetmeyi ve kendine güvenmeyi unutma. Mavi akik taşı, bu süreçte sana duygusal denge ve huzur getirebilir. Unutma, sen kendi hikayenin kahramanısın. 🌙
Ailesi herkes oradaydı ama beni önemsemeyip benim yerime geçen kıza önem veriyorlardı.
Sonra babam geldi salona beni aramış görmemişim ve bana çok kızdı bende üzüldüm sesten telefonu duymadım diye
Bunun anlamı ne
Tatlım, rüyan gerçekten derin mesajlar taşıyor. Ailesi ve babanın sana önem vermemesi ile ilgili gördüklerin, içsel olarak yeterince değer görmediğini hissettiğine işaret ediyor olabilir. Belki de kendini ifade etmede zorlanıyorsun ve bu da rüyanda belirsizlikler ve hayal kırıklıkları olarak ortaya çıkıyor.
Babana karşı olan hayal kırıklığın ve sesini duyamama durumu, belki de içsel olarak daha fazla duyulmak ve anlaşılmak istediğini gösteriyor. Bu rüya sana, kendine daha çok değer vermen ve sesini daha güçlü bir şekilde duyurman gerektiğini hatırlatıyor olabilir. 🌙
Ametist taşı, bu tür duygusal yoğunluklarla başa çıkmana yardımcı olabilir. Bu taşı kullanarak içsel dengeni bulabilir ve kendini daha iyi ifade edebilirsin. 💜 Unutma, önemsenmek ve değerli hissetmek her insanın hakkıdır. Kendine güven ve değerini daima bil. ✨