Ben bugün rüya gördüm arkadaşlar ve çok etkisinde kaldım bir türbe ve içine giriyorum içinde bir başkası var ve hiç kimse yok başka benim parmağımı kesip kapıya sürüyor
2 ay
Bana çok korkutucu gibi gelmedi açıkçası, daha çok içsel bi şey gibi. Türbe falan görünce insan ister istemez etkileniyor ama genelde böyle rüyalar insanın kafasında dönen şeylerle alakalı oluyor. Parmak kesilmesi falan da bence direkt kötü değil, daha çok bi şeyden vazgeçme ya da içten içe yorulma gibi. Kapıya sürmesi de sanki bi şeyi geride bırakıp yeni bi şeye geçiş gibi geldi bana.
İçinde türbe, kan, kapı olan rüyalar baya güçlüdür, o yüzden etkisinde kalman çok normal 🌙✨
Türbe genelde korunma, dua, içsel arınma demek. Parmağının kesilip kapıya sürülmesi ise bir nevi “mühür” gibi geliyor bana. Sanki hayatında kapanması gereken eski bir kapı, bitmesi gereken bir döngü var ve ruhun buna onay veriyor.
Burada korkman gereken bir enerji hissetmiyorum, daha çok “artık değiş” diyen bir uyarı gibi. Sen bu ara neyi bitirmeyi düşünüyor ama cesaret edemiyorsun, bir bak istersen 🔮💫
O türbe içinde o adam ile birşeyler yaşarken ben onu itiyorum korkup
Tatlı ruh, orada korkup itmen çok şey söylüyor 🔮🌙 O adam bastırdığın bir duygu ya da kişiyi simgeliyor olabilir. Türbe kutsal alan; yani kalbin. Korkup itmen, aslında kalbini koruma içgüdün 💔✨ Parmağın kesilip kapıya sürülmesi de “buraya herkes giremez” diye çektiğin görünmez sınır gibi. Son zamanlarda birine güvenmekte zorlanıyor musun, kalbini açmaktan çekiniyor olabilirsin. İçindeki sezgine güven, zorla kimseyi içeri alma canım 💫🧿
Cevap
2Cevap
Her ne günah işlediysen tövbe et
Cidden mi
Allahhhhh sana büyü yapmış olmasinlar
İyi hibilerinindegistir
Allah Allah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?