Rüyanın anlamını ne olabilir?

Öncelikle küçücük olayı anlatayım; platonik olarak birini seviyordum ve açılmak üzereydim ama o görüşmek istemediğini söylediği için ben de artık vazgeçtim umurumda değil artık. belki hala seviyorum birazcık da olsa ama kıymeti kalmadi. Neyse daha önceden birkaç defa Rüya görmüştüm ve kendince bir şeyler dertleşip yanıma yazıyordum ama 20 gün önce falan şöyle bir dua etmiştim yıl sonuna kadar Allah'tan bir işaret alamazsam. Hepsini silecektim ve konuyu kökten kapatacaktım ama vakit bulamadım ve biraz da canım istemedi yapmadım daha ve bugün şu rüyayı gördüm;

Ben, kardeşlerim ve sevdiğim kız oradaydı. Böyle birden atladım yani koştum, önümde galiba masa vardı dağıldı falan, kızın yanağına yapıştım öptüm, öperken elimle kardeşlerime çıkmalarını istedim. yanağına yapıştığım kız ilk başta şok olup gitmek istiyor gibi gözükse de sanki gitmek istemiyordu gibiydi o da istiyor gibi bir şey yani. Sonra zahmet tekrarlandı ama bu sefer kız sağda değil de solda duruyordu ve ben bu sefer koşup dudaklarına yapışıyor öpüyordum. Yani düşünüyorum da hiçbir sebebi de yok yatmadan önce onu düşünmüyordum...

Onu öpmek hoşuma gitti ama zorla öpmek hoşuma gitmedi

Rüyanın anlamını ne olabilir?