Yengeç burcuyum animeciyim sizce neden olabilir Ve rüyamda yaşlı bir kadın benden ayran yapmamı istedi yaptım ama tutmadı döktüm tekrar yaptım tuz atmayı filan unutmuşum anlamı nedir Ayrıca rüyada bir tabak çekirdeği çöpe döktüm bu ne demek
Animeyi bilemiyorum ama iyi rüya yorumlarım. Yaşlı biri hürmet edilen saygı duyulan bilge kişiliği temsil ediyor senden istediğini tam olarak doğru yerine getiremiyorsun. Bu senin bir şeyleri mükemmel olarak yapmaya karşı stresini ve hevesini gösterir ve kendini tam olarak o bilgelikte yeterlilikte hissetmiyor olabilirsin şu aralar. Bir tabak çekirdeği çöpe dökmen de eline geçen fırsatları değerlendiremeyen bir yapın olduğunu gösterebilir.
Kova burcuyum hayatı seven ve kuralına gire yaşayan biriyim. Ruyalar hafızada kalanların dürtülmesi ile çıkan sonuçlar.. Attığına üzüldüğün bir şey hafızaya gelmiş.
Burçlara alerjim var.. önceden bir kahve fali ile başladık bu kültürümüz du. sonra avrupaya özenip Burçlara yaptik sonrw tarota sardik ve bilye makas kagit ufuruk gidiyiruz. yildix ve ay fali var yani insanlar aslinda çeşitli seylerden mutluluk nulmayi hedefliyor. Burclara bakarak eşleşme olsaydi annem dul kalirdi babam katil olurdu 😂