Ben ortaokuldan beri çok severek izliyorum animeyi japoncayı anime sayesinde öğrendim çok şey kattı bana anime. Ama hiç anime seven birine rastlamadım şu hayatta nerdeler acaba çok isterdim anime seven arkadaş grubum olmasını aynı şeylerden konuşurduk eğlenirdik diye düşünüyorum :) ama çizgi film izliyormuş gözüyle bakıyorlar anime izleyenlere :( çocuk musun diyorlar :( insanların zevklerine saygı duymamak ne kadar kırıcı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Anime çizgi filmdir zaten dostlar şunu kabul edin artık 😂 Forumları falan mutlaka vardır, telegram grupları veya Twitter'da varlar. Çok da var yani böyle bir çevre edinebilirsin
Aslında çizgi film değildir :) çizgi dizi diyebiliriz :) ama çok tartışılan bir konu evet
Tartışılacsk bir şey yok hsdhs yapaydır yani çizilmiştir bir şekilde. Tiyatro değildir reel değildir bu kadar shdhsh
@_BundanSanane_ belki arkadaş olursunuz
Zaman buldukça izliyorum. Geçenler de tensei shitara slime datta ken izlemiştim çok sevdim. Senin de izlemeni tavsiye ederim.
8 yıldır anime izliyorum hemen hemen her seriyi bitirdim yeni eski ne varsa izledim :) yeni serilerim bitiyor :)
Ben 15 tane felan izledim toplasan :D Bana böyle güzel konusu olan anime önerirmisin. Daha çok ana karakter güçlü olmasını isterim. Misal bu anime gibi tensei shitara slime datta ken çok sevdim bunu. Buna benzeyen anime varsa önerirsen mutlu olurum :)
İsekai animelerini seviyorsun galiba
öyle diyorlarmış yeni öğrendim onu da. Seviyorum nedense :D
İsmi neydi kuma da spider mi neydi ara vermişler haftaya yayınlanacak bir anime 13. Bölümü 24 bölümlük bir seri ana karakter sınıf grubuyla ölüp başka bir fantastik evrene reakarne oluyor ama kızımız örümcek olarak reakarne oluyor ve olayla o şekil gelişiyor zevkli ve güzel bir anime bana göre seversin
Aslında çok güzel animeler var bulup izle 15 anime az yani dhdhhdhd
ben bulamıyorum ki güzel animeleri buluyorum da az buluyorum. Ona bakarım.
bir tane anime sevdiysem google ona benzeyen anime yazıyorum öyle farklı anime buluyorum
Ya iyiymiş bari bulabildiysen haikyuu da izleyebilirsin spor animesi seviyorsan sk8 animesinide şiddetle öneririm çok güzeldi
spor animesini pek sevmiyorum ya kılıçlı olacak benim için
Sk8 animesini izlesen aslında pişman olmazdın hatta sana webtoonda önerebilirim solo leveling webtoonunu şiddetle tavsiye ediyorum hiç pişman olmazsın :)
o zaman dororo ve samurai champloo yu izlemeni tavsiye ederim :)
Ve 2 bölümlük bir anime önereyim angel densetsu keşke serisi olsaydı dediğim bir anime ama 2 bölümü yayınlanmıştır sadece :( eski ama güzel bir konusu olan hala da izlerim gerçekten seversin konusu çok hoş :) yanlış anlaşılmalı animeleri seviyorum :)
Aklım karıştı benim sen şimdi hangi anime izlemem lazım. 1 tane söyle onu izleyeyim :D
angel densetsuya bir bak 2 bölüm zaten kısa sevmezsen izlemezsin.
Dororo güzel ordan başla 24 bölüm müydü neydi
samurai champloo yo da sonra başlarsın
spider hala devam eden bir anime onada başlarsın
tamadır bakarım buna teşekkür ederim :)
Gerçek bir animefreak kendi gibilerin platformlarını bilir aslında :D Sen genel dizi-film sitelerinden mi izliyorsun
türkanimeden izliyorum
E tamam. Orada var zaten birçok ootaku. Konuşma platformunu kullan
Yabancı dilin varsa manga ve webtoon sitelerine de gir. Yabancı forumları da araştır. Sayıca epey insanın anime, manga, manhwa, webtoon, cosplay, vs sevdiğini göreceksin
death note ile girdiğim dünya ♥️ aşığıyım nasıl izlemezler anlayamıyorum
Benim ilk animem bleach olmuştu :) ah ichigom unutmam yeri ayrı bende :d sonra tüm anime serilerini bitirdim ne güzel sevmeniz :)
animeye çizgi film diyen sığ beyinlerden uzak dur 😄
Bir animeci olarak anime izleyen kızlar benim için bir adım öndedir diyorum ve World of warcraft oynayan kızlar da 10 adım öndedir kskflskflslof
Birsürü insan var bende çok seviyorum anime izlemeyi
tek kelimeyle bayılıyorum, anime izlenmez miiiii :)))
ohoo sen ne diyon ben çok seviyorum yüzlerce anime izledim ve hala izliyorum :D
Anime çizgi film değildirr.
Ben halen izlerim 😀😀
O kişi ben oluyorum çok severim :D
Attack on titan yeni bölüm geliyor bugün 🤣
attack on titan eskisi gibi değil o yüzden izlemedim :)
Mangaya göre gidiyor normal
Anime izlemeyen de ne bileyim
Sevmiyorum
Severim
Olur izleriz
Çok severim