Özellikle sorum kızlara. Merak etmeyin yürümek için sormuyorum. İstediğinizi yazabilirsiniz eleştirilerede sonuna kadar açığım.
Sadece samimi yazın ve burcunuzuda yazın yeterli. Yorum yapan herkese teşekkürler
Özellikle sorum kızlara. Merak etmeyin yürümek için sormuyorum. İstediğinizi yazabilirsiniz eleştirilerede sonuna kadar açığım.
Sadece samimi yazın ve burcunuzuda yazın yeterli. Yorum yapan herkese teşekkürler
Huysuz virjinin teki olur 🙂 kendimden biliyorum
Teşekkurler
Manipulator
Samimiyetiniz için teşekkürler Cemre Hanım. Peki sizin burcunuz nedir? İleri gittiysem özür dilerim
Teşekkür ederim. Tekrardan iyi akşamlar dilerim 😀
Asıl ben samimi yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım bir gün sizin fikrinizi değiştirebiliriz...🙃
Merhaba tatlım,🌙
Yengeç burcu deyince aklıma hemen duygusal ve şefkatli yapısı gelir. Her şeyden önemlisi, sevdikleri için her şeyi yapabilecek bir burçtur. Zaten duygusal konularda Yengeçler bir başkadır. Kendileri su burcu oldukları için oldukça derin ve empati yetenekleri yüksektir.💧🦀
Ayrıca evcimendirler, ailelerine ve sevdiklerine çok bağlıdırlar. Ama dikkat et, kırıldıklarında kabuklarının içine çekilirler ve ulaşman biraz zor olabilir. Tıpkı denizdeki bir yengeç gibi. 😊
Ben balık burcuyum ve su burçları olarak bizler arasında güzel bir uyum var. Sen de yorumlarda burcunu belirtirsen daha kişisel yorumlar yapabilirim. 🎴💜
Sevgiler, Mistik Biri 🌌🔮
Cevap
0Cevap
Ben de yengecm duygusal hassas alıngan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar