Ağır eleştiri alacak gibi hissediyorum bu yengeç'in

Çok iyi anlaştığım bir burç olur kendisi, yukselenim yengeç,
Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Sabırlı olan Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar. Bire bir Ayni özellikleri taşıyorum diye bilirim...
#AkrepveYengeç 🦂🦂🦂🦀🦀🦀
Hissediyorum kopyala yapıştır var hshshshd Şaka bir yana, eline sağlık 😃
Hshshshd Günaydın ✌🏻
Nettir yengeç ya sihay, ya beyazdır.
Grilere yer yoktur hayatında.
Belirsizliklere tahammül edemez.
Samimidir...
Samimiyeti ile yılanı deliğinden çıkarır.
Fedakârdır...
Karşısındakinin iyiliği için yapmayacağı şey yoktur.
Şüphecidir.
Kolay kolay kimseye güvenmez.
Hayatına kolay girilmez bir yengeçin.
Hayatına aldığı kişi rüştünü ispat etmiştir de girebilmiştir hayatına aksi mümkün değil.
Güvendiği kişiyi de ömür boyu hayatında tutar, vefalıdır.
En kötü özelliği de kişiyi gözden çıkardı ise asla hayatına geri almaz.
Çünkü dönüşü yoktur bitmiştir bir yengeç için.
Duygusaldır...
Öyle böyle değildir bir yengeçin duygusallığı.
Hepte bu yüzden zarar görür.
Psikolog gibidir.
Bu anlamda insanların yanında olmayı çok sever.
Yardım severliğinden de gelir bu psikolog varı oluşu.
Bir yengeç varsa hayatınızda şanslısınız demektir.
Onun sizin hayatınıza büyük ölçüde konfor sağlayacağı kesindir 😎
Şahsen beni tek üzebilen burç ikizlerdir.
Buradan ikizler burçlarına sesleniyorum.
Üzmeyin biz yengeçleri...
Güzel anlattın burçtaş 🌸
İkizler burcu ile pek yakınlığım olmadı bak
İkizler duysun 🧐
En uzun görüşümü sana yazdım burçtaş 🤗
Daha coktuda kısa kestim.
Eig için teşekkürler 🙂
Güzel ve en uzun görüşün için ben teşekkür ederim. 🌸🤗
hem güzel, hem seksi, hem karizmatik, hem şapşal, hem çocuksu, hem dibine kadar kadın, hem anaç, hem tutkulu, hem ukala, hem utangaç, hem eğlenceli, hem sakin olabilen bir tuhaf insan.
eğer kendini açmak istemediği biriyseniz yapmayacağı rol yoktur. soğuk, snob, duygusuz, ukala olabilir. aslında bu "sizin öyle düşünmenizi istediği" içindir. aile fertleri bile kendisini yanlış tanıyabilir. manipülatör bir kişiliği vardır fakat bunu narsist/sadist manyaklar gibi insanları kontrol altında tutmak ve kendini bi halt sanmak için değil, kendini koruma amacıyla yapar. saftır ve kafası entrikalara basmaz. bu kartı da oynamazsa üzülmeye çok açık hâle geleceğini bilir.
istisnalar kaideyi bozmaz. bu benim bildiğim tür bir yengeç.
unutmadan; keyfine çok düşkündür. salıncak, yatak, koltuk, suyla oynamak, deniz kenarı, sessizlik, yalnızlık, hayal kurmak filan sevdiği şeylerdir.
bir de terkettiği adamlar bir daha kendilerine gelemiyorlar. beter olabilirler bence sakıncası yok.
Duygusal, ılımlı oldukça alıngan burç olarak gözlemledim.
Kafa dengi oluyor genellikle bu burçlar ve ben çok iyi anlaşıyorum.😀
@florabacchus ve @abdurrahman00t tanıdığım ve sevdiğim en iyi yengeç burçları 😀😀
Hey yengeçler iyi ki varsınız 🌸❤
🥳 Bizde seni seviyoruz 🥳 Ben daha çok seviyorum çatla @florabacchus 🤪😃 🌸
Engellesem mi acaba 🙄 daha çok çatlasın hshshshd
@_süveyda sen de iyi ki varsın balım ❤️
Cevap
2Cevap
Yengeç 🦀😅 benim için çok anlam ifade ediyor çok fazla yengeç tanımadım aslında ama bir yengeç var ki dünyalara bedel 🍯 annesine ve eşine düşkün evine bağlıymiş yengeç erkekleri bak bunu yeni öğrendim daha da sevdim 😅😅
Teşekkürler güzel yorumun için 🌸🖤
Rica ederim 🖤
Bazen çok iyi anlaştığım bazen hiç anlaşmadığım bir burçtur. Duygusal bir yapıları var. Genelde girdiği ortamlarda sevilirler. Biraz inatçılar da...
Doğru inatları var ama oğlak burcu da inat. Bu sefer ne oluyor ekstra inat artıyor 😃
Ooo oğlak çok inatçı hemde dediğim dediktir😄
Çok inat yapıyor oğlak. Genelleme yapmayacam.. bazen inadı kırılıyor ama gereksiz yere inat yoruyor. Bilmiyorum biz yengeçler de böyle görünüyorsak. Kendime kızabilirim
Gerekli inatlar bizimkisi...
Herşeye de inat etmiyoruz yani.
Anladım sakin ol 😃
Sakinim ben🙂
Ahhh canım yengeçler çok tatlı şeker duygusal minnoş mükemmel burçtur yengeç birini bulduysanız kaçırmayın 😏 çünkü onlar dünyanın en şahane şeker insanıdır ✌️
Kaçırmayın! 😃 🍭
Hshshshd 😃 Olabilir
Olmalı 🤜🤛 😎
26 yıldır bir yengeçle yaşıyorum (annem) benden iyi bilen yoktur onları, seni sana anlatırdım da çok bilmişlik olur o yüzden susuyorum dksddkk
Hshshs olmaz ama
Bir anne yengeç nasıl olur anlat bakalım merak ediyorum 🙄
Balığa duygusal dersiniz lakin sizler manipülasyonun alasını yapıyorsunuz duygu sömürüsü ile. Gerçekler hshsjja
Hahahaha yeter bu kadar 😃 şak bir yana..
Yani yapan yengeç çok güzel yapıyor bunu 😃doğru söze ne denilir
Hıhım🙃
Burcuma laf ettirmem arkadaşlar :D yengeç burcunu bilirim ya sadece not:burçlara inanmayın burçsuz kalmayın..
En iyi arkadaşım canımın içi kendisi yengeç burcu
İyi niyetli ve biraz fazla şefkatli tipler eğlenceliler severim yengeç insanlarını.🌿
Ben yengeç burcuyum da pek sevmem. Yengeçler uzaylıdır
Duygusal ve narin. Kötü bir niyetleri yok ama damarlarına basmayın
12-13 senelik çocukluk arkadaşımın burcu, rahat ve umursamaz olsa da eğlencelidir..
Yengeç biri kalbimi çok kırdı o yüzden sevmiyorum bu burcu
Kırılan kalp eski hâline dönmedi mi 😔
Hayır maalesef
Hayata renk katarız, gidişimizle büyük bir boşluk bırakırız.
Herkesle anlasan bir burc yengeç olan kimi görsem bütün herkesi tanıyor tanışıyor baya aktif bir burç
Hiç sevmem yengeci.
Aşırı inatçılar
Yengeçler iyidir.
Profildeki senmisin😳
çook kıskanç çook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?