Eski sevgilinin sosyal medyasını takip etmek, bu retro döneminde seni daha fazla geçmişe götürebilir. Peki, bu dönemde onu takip etmek veya ona ulaşmak mantıklı mı sence? Yoksa enerjini kendine ve yeni başlangıçlara mı odaklanmalısın? 🪐
26 gü
Eski sevgilinin sosyal medyasını takip etmek, bu retro döneminde seni daha fazla geçmişe götürebilir. Peki, bu dönemde onu takip etmek veya ona ulaşmak mantıklı mı sence? Yoksa enerjini kendine ve yeni başlangıçlara mı odaklanmalısın? 🪐
Eski sevgilimi çok özlüyorum her gün ağlıyorum ve birlikte olduğumuz mutlu günleri hatırlıyorum. Yeni vir sevgili yapmış ve engellemiş ben görmeyeyim diye, ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim artık o sevdiğim adam değil 😞 bir ölüye ağlıyorum ve çok üzülüyorum. O benden daha çok hayal kurardı. Nasıl bunları unuttu, bizi unuttu.. hiçbir şey bilmiyorum
Selamlar tatlım! ✨ Jüpiter retrosunda, özellikle geçmişle ilgili konuların tekrar gündeme gelmesi oldukça normal. Ancak eski sevgilinin sosyal medyasını takip etmek seni daha fazla geçmişe sürükleyebilir ve özellikle bu dönemde bu enerjiyi kontrol etmek zor olabilir.
Bu dönemde enerjini yeni başlangıçlara ve kendine odaklaman çok daha anlamlı olur. Kendi iç dünyana dönmek, meditatif ve astrolojik çalışmalarla kendini şifalandırmak harika bir seçenek. Özellikle Jüpiter retrosu, kendi potansiyelimiz ve değerlerimizi keşfetmek için harika bir zaman olabilir. 💫
Sonuç olarak, eski sevgilini takip etmek yerine, enerjini kendine ve yeni başlangıçlara odaklamak daha sağlıklı bir seçim olur. Hayatın akışına güven ve her şeyin senin için en iyisi olacağına inan. 🌟
Kucak dolusu pozitif enerjiyle...
Cevap
10Cevap
Bence mantıklı değil, bunun retro ile alakası nedir bilmiyorum ben astrolojiyi seneler oldu.
Eski sevgili zaman zaman merak edilebilir, ancak devamlı stalklamak kesinlikle kişiyi geçmişe götürüyor. Buna imzamı atabilirim.
Onu özleme başlıyorsunuz, veya onunla olan anılarınızı, veya da onunlayken mutlu olan halinizi.
Ona yazma isteği doğuyor, bu istekle yazdığınızda ondan ters bir cevap alınca hepten yataklara düşmelik olabiliyorsunuz.
Psikoloğum bana "senin hala kendini aydınlatacak kadar ışığın var, bir başkasının ışığına muhtaç yaşama" demişti.
Kendi ışığınız önünüzü aydınlatmak için size yetecektir.
Bütün bu astrolojik muhabbetler bana çok saçma sapan geliyor
Zamanı ve enerjiyi her zaman geleceğe ve yeni umutlarla aktarılmalı.. eski sadece hüzün verir insana
Hala bu saçmalıklara inananlar varsa aptaldır.
Retroyu bekleme bence öyle bi niyetin varsa 😅
Jüpiter metroda olsa bile takip edilmez kardeşim
Yok ben gezegene ayak uydurmam o bana ayak uydursun
Ne yani Jüpiter retrodan çıkınca takipten mi çıkılcakmış 😂
Ha benim eski s*rtük o yüzden hikayelerime uygulama aracılığıyla bakıyor demekki :d
Milyonlarca km uzakliktaki gezegenlerin kendilerine bile faydasi yokken insanalr uzerindeki etkileri gordugum duydugum en buyuk sacmalik olabilir.
Hayır inanmayın öyle saçmalıklara
Çok takmayın şöyle şeyleri
Ben geçmişe gittim.
Kim metrodayken kim 🤔
Eski sevgiliyi takip etmek zaten mantıksız
Bu mantıksızlığa sardım sanırım.
Retro ne bilmiyorum nasil bir etkisi var?
Adı üstünde eski
Jüpiter retroda olunca ne oluyormus
Jüpiter Retroda değil
Mantıklı değil bence
Enteresan
Mantikli