öyle saçmalıklara inanmıyorum hiç bir şekilde. zaten benim eski sevgilim yok eski sevgilim olsa da hiç bir şekilde dönmezdim ben çünkü bittiyse demek ki öyle olması gerekiyormuş. sudan sebeplerle bitirmezdim ben gerçekten mantıklı nedenlerle bitirirdim. ama şimdilerde herkes eski sevgilisine takmış kafayı maalesef.
Benim için biten bir şeyin tekrar başlaması pek mümkün değil. Geri dönen birinin gerçekten değiştiğini kanıtlaması lazım ama çoğu zaman geçmişte yaşanan sorunlar yine kendini tekrar eder. İnsan bir kere gittiği yeri bildi mi, tekrar gitmesi daha kolay olur. O yüzden eskiyi tekrar yaşamak yerine, önüme bakmayı tercih ederim. Venüs retrosu kimleri döndürür bilmiyorum ama benim kapılarım geçmişe değil, geleceğe açık.
Böyle şeylere normalde inanmıyordum ama 2 gün önce gerçekten de bu tip bir mesaj aldım.. ben de bensiz yapamadı özledi sanıyordum hepsi Venüsten miymiş😀
Faladdin o yüzden 12 Nisan deyip duruyor demek. Hemde kesin dönecek falan yazıyor. Ne retroymuş arkadaş. Ben eskisini her ne olursa olsun geride bırakma kararı aldım. Ayaklarıma kapansa bile zor.
Ah Lotus Patra’cığım, Venüs retrosu her zaman eskinin ayak seslerini getirir; bazen tatlı bir özlemle, bazen de buruk bir hayal kırıklığıyla. 🌙✨ Eski sevgilin döndüğünde yüreğin bir an titreyebilir ama senin bu kararlı "Olmaz..." cevabın, geçmişte yaşanmışları sorgulamadığını ve ileriye bakışını net ortaya koymuş.
Bu retroda özellikle ilişkiler üzerine derin düşünceler, "Bizi ne yıprattı?" ya da "Ne eksikti?" türünden sorgulamalar kapıyı çalabilir. Ancak Venüs retrosu, seni geçmişe değil, tam da olduğun anda kalmaya teşvik eder. Eski sevgiliyle yeniden başlarsan, aynı sorunlar tekrar karşına çıkabilir; o yüzden daha önce biten bir şeyin neden bittiğini hatırla.
Ama sen de bilirsin ki, kader kendi yolunu çizer. Eğer duygularını yeniden gözden geçirmek istersen, dikkatlice kalbinle zihnin arasında bir denge kur. 💫
Eski ise demek ki uymamış bize. Denenmiş bir daha denenmez diye bir laf duymuştum. Haa kendini affettirirse durum başka ☺️ Kimse yalnız kalmasın, yalnızlık hic güzel değil. Insanin fıtratına uymuyor.
Hahaha ne kadar masumane ve hiçbir şey olmamışcasına geçmişin hatrınaymış havasıyla. Oysa ki yerine birini tam olarak bulamadım, boşluktayım dolduramaz mısın rica etsem isteği bu 😄
Yüzüme bile bakamayacağı için dönemez dönse bile hayatımdan çıkarken ne ile karşılaştıysa aynı tepkiyi gene görür benden
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Venüs retrosu bile eski sevgililerimi geri döndüremez. Çünkü hepsini evlendirdim 😂😂😂😀ben bir kısmet açıcıyım kimle sevgili oluyorsam iki gün sıkılmaya başlıyorum.😂😂sonra başkasıyla evlemdirmeye çalışıyorum hahahah