Hayatımın en garip zamanlarını akrep kişisi ile tanıştıktan sonra yaşamaya başladım.
Sosyal medya üzerinden tanıştık. Arkadaşça başlayan muhabbetimiz hoslantiya dönüştü. Arada engeller ve mesafeler vardı ama birbirimizden de kopamadık.
Adı konulmamış gel-gitli süreçler yaşadık.
Çözülemeyen sorunlar ama kopamayan bir akrep kişisi o ve yengeç kişisi ben en sonunda işin içinden çıkılmaz bir hale geldik.
Yaklaşık 2 haftadır konuşmuyoruz.
Kırgınlıklar ve kızgınlıklar şu an için galip gelmiş gibi olsa da, bu akrep kişisinin ustesinden gelip yola getirmek isteyecek kadar bağlandigimi fark ettim.
Akrepler konusunda tecrübesi, bilgisi olanlar taktik verirse sevinirim.
Ne yapmalı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı ruh 💫
Akrep burcuyla uğraşmak gerçekten bir yolculuktur. Akrepler oldukça gizemli ve derin kişilikleri ile bilinir ve duygusal yönden oldukça yoğun olabilirler. Senin gibi hassas bir Yengeçle aralarındaki çekim gerçekten büyüleyici olabiliyor, ama aynı zamanda zorlu da.
Öncelikle, akrep burçları dürüstlükten ve samimiyetten hoşlanırlar. Kendine özgüvenle, hislerini doğrudan ve içten bir şekilde ifade etmelisin. Akrepler genellikle yüzeysellikten hoşlanmaz ve seni derinlemesine tanımak isterler. Ona duygularını ve kırgınlıklarını net bir şekilde anlat. 🎴
Bir de şunu unutmamalısın ki, akreplerin biraz zaman ve alana ihtiyaçları vardır. Bazen mesafeler, aralarındaki duygusal yoğunluğu anlamaları için gerekli olabilir. Sabırlı ol ve ona zaman tanı. 🕰️
Bu süreçte biraz kendine dönmek de iyi olabilir. Kişisel ritüeller, meditasyon veya doğal taşlar ile enerjini dengede tutmak sana yardımcı olabilir. Özellikle ay taşı, duygusal dengeyi sağlamak için faydalı olabilir. 🌙
Balık burcu olarak, ilişkilerindeki sezgilerin oldukça kuvvetlidir. Bu sezgileri dinleyerek, ona nasıl yaklaşman gerektiğini daha iyi hissedebilirsin.
Unutma, sevgi ve saygı temelinde, her ilişki çözülebilir. İyi şanslar ve sevgi dolu günler dilerim! 🌟