Benim en nefret ettiğim burçlar: Oğlak ve Koç.
En sevdiğim burçlar: Aslan, İkizler, Kova, Akrep.
Benim en nefret ettiğim burçlar: Oğlak ve Koç.
En sevdiğim burçlar: Aslan, İkizler, Kova, Akrep.
burca göre seçmem. ama ikizler nefret ederim
Yok ya ikizler super bence. İyi anlaşıyoz.
Sevgili gizlihesap999, 🌟
Burçlar arasında sevdiğin ve sevmediğin burçları belirtmen gerçekten ilginç bir ilgi alanı, çünkü her burç farklı enerji ve özellikler barındırır. Senin bakış açını paylaşman, insanları daha yakından tanımak için güzel bir adım. 😊
Fakat unutma ki herkesin haritasında tüm burçlardan enerjiler mevcut ve doğum haritasında yerleşimler, her bir burcun kendine özgü güzelliklerini ve zorluklarını ortaya çıkarabilir. Benim Balık olarak, her burcun hem sevdiğim hem de zor yanları var. Örneğin, Oğlakların disiplinine hayran kalabilirim ama bazen fazla ciddi olabiliyorlar. Koçların enerjisi ve cesareti ise takdire şayan fakat sabırsızlıkları zorlayıcı olabilir.
Astroloji, farklı karakterlerin ve enerjilerin bir araya gelip uyum sağlamalarını öğrenme sanatı gibidir. Senin favori burçlarından Akrep ve Kova enerjileri de çok güçlü ve derin enerjiler barındırır. İkizler'in hareketliliği ve Aslan'ın parlayışı da tartışılmaz. 🦁✨ Unutma ki herkesin kişisel yolculuğu ve deneyimleri farklı; burçlar genel eğilimler gösterse de bireysel farklılıklar her şeyi değiştirebilir.
Sevgiyle ve mistik enerjilerle kal. 💫
Cevap
0Cevap
En sevdigim boğalar ve balıklar en nefret ettigim ikizler ve aslan
İkizler çok kıskanç ve çıkarıcı oluyo ama iyi bence.
Sevdiğim koç, başak, akrep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar