♾️ En sevmediğiniz burç hangileri? ''İkizler/Terazi'' bu burçları sevmiyorum genelde.

♾️ En sevmediğiniz burç hangileri? ''İkizler/Terazi'' bu burçları sevmiyorum genelde.

Ben Aslan burcuyum. Aslında her insan karakteri gereği kendisine özgü. Yine de hep bir denk gelme durumu oluyor gerçekten anlaştığım insanlar veya anlaşamadıklarım hep aynı burç çıkıyor. İkizler konusundaki düşüncelerini anlıyorum ve sana katılıyorum benim de ikizler çok tanıdığım oldu geçmişte, tespitlerin doğru. Benimle iyi geçinemeyen ve bana gıcık olanlar, benim de anlaşamadıklarım en çok başaklar, kovalar, ikizler ve akrepler oluyor. Ben artık insanlarla iyi anlaşabilmek için hepsinden beklentiyi kestim. Kimseye güvenmiyorum, samimiyet de kurmuyorum. Anlık olarak iyi geçinip, geçip gidiyorum o insandan. Dünya toplu taşıma aracı gibi yorucu, insanlar güvenilmez. Gerçekten iyi anlaşabildiğim bir insan da bulursam O'nun da kıymetini bilirim cidden🍀😎
Terazilere bayılırım. Kadınları çok zarif, can onlar lakin ikizleri ben de sevmiyorum, ikizler kadınlarını sevmem, erkekleri iyidir ama.
Nickdaşım da ikizler burada ama bence onun yükseleni başka ya da o iyi ikizlerden.
Akrepleri de sevmem bu arada, başak kadınlarını da öyle.
Evet ikizler kadını sıkıntılı
Yengecim ama yengeç olanların triplerine, alınganlıklarına tahammül edemiyorum.
Ben bir istisnayım 😀
Bir de ikizlerin çift karakterli olduğundan ikizleri sevmiyorum.
İkizler tam yüzsüz zaten :D
👏👏👏
Yengeçe sonuna kadar katılıyorum insanın enerjisini sömüren negatiflige çeken burçlar 😡
@MoRTeamRFB enerji emiciler 😀
İkizler boğa akrep ve oğlaklari sevmem... lanm barış ben teraziyim beni sevmeyen de sorun vardır. nasil sevmezsin. 😀
Senin yerin ayrı abla seni severim :D seni sevmeyen ölsün zaten.. 🌺 ben başka terazi demiştim
🤗🤗
Cevap
23Cevap
Sevmediğim demek istemiyorum. Çünkü bir insan tanıyarak tüm özellikleri o burca atıyoruz bu yanlış. Ancak ikizler bana çok zor bir burç gibi geliyor keza aslan ve Koç ta öyle. Teraziler de sıkıntılı kovalar da uçuk kaçık 😅 bu saydıklarımla iletişim sorunu yaşıyorum çokça ama sevmiyorum diyemem
Aç gözlülükten kimse zarar gelmiş be :D sevmediğim diyemem ama anlaşması zor olan burçlar ikizler ve yengeç
E çiçeğim ben yengecim 😂
@lotus-patra Bende yengeç burcuyum 😂
Anlaşması zor ama ben anlaşamıyorum demedim 😃
Kova'yım ve gerçekten inatçıyım.
Terazi'yi sevmem çünkü öyle bir akraba'm var ve kararsız, yapışkan, sinir bozucu bir karakteri var. Herkes öyle değildir belki amma ondan az çekmedim...
En sevmediğim bir burç yok. Diğer burçların özellikleri hakkında bir bilgi sahibi değilim. Bir tek kendi burcumun özelliklerini biliyorum ve yine bir tek kendimi burcumu seviyorum.
Ben mi huzursuzmuşum 😂 beni tanıyan insanlar tam aksine sempatik biri olduğumu söylerler, hangi yay huzursuzmuş merak ettim...
Dedikoducu değiliz biz bir kere! Arada dedikodu yapalım diye şaka yapsakta bu gerçekten yaptığımız anlamına gelmiyor. Hıh😒
Aslan burcuyum, kimsenin beni sevip sevmemesi de skimde bile değil çünkü ben burçlara takılmıyorum umursamıyorum
Benim burcumu sevmiyormuşsun 🫢 shjdfs burçlara inanmıyorum ama birini seçmek gerekirse yay diyebilirim
Ben burçlardan pek anlamam o yüzden sevmediğim burç hangisi bilmem. Beni sevmeyen de sevmesin zorla mı sevdireceğim? 🤷♂️
Ben yengeç ve balık burçlarını sevmiyorum çünkü bana sıkıcı ve ajitasyon yapıyorlar gibi geliyor
Koç balık Başak oğlak yengeç akrep boğa
Terazi aslan
İkizler benim tanıdıklarım cok yalancı aldatan ve ikiyüzlü
Benim sevmediğim burç yok genelde bazı insan tiplerini sevmiyorum sadece
Aslan burçlarından haz etmiyorum. Ego, kibirden nefret ediyorum
Balık sanırım ikizler olarak balık ile hiçbir alanda uyum yakalayamadığımı gördüm.
Boğa ve Oğlak... nedeni yok aslında güzel enerji alamiyorum onlardan
Huzursuz..
Burçlara göre ayrım yapmıyorum..
Kova inatçı? Koç ile karıştırdılar herhalde 😂😂
Görsele göreyse koç aslan akrep belki başak da olabilir herşeyin fazlası zarar 🤔
Burc takintim yok ve hic bir zaman burclari merak etmedim
Burçlara inanmam ama hiç anlaşamadığım iki insan boğa..
Yengeç/akrep/balık…. Su gruplarını pek sevmem aşırı manipülatif karakterler..
Bunlar kendi varlığıyla barışmamış kişilerde olabilir. Bencil değilim. Burçlardan anlamam.
Burcum Kova > İnatcı
Sevmediğim Burç Aslan > Kibirli
Ben İkizlerim Barış ya 😕 Oğlakları sevmem genelde.
Aslan burcu kadını herşeyi bildiğini sanıp bildiği yanıldığına yetmeyen ustayı çırak cıkaran hatasını kabullenmeme hadi onu geç haksız olduğunu bilse bile yine de olay back olay hakkı bulut model i
Erkekte boğadan nefret ediyorum manipülasyon yetenekleri yüksek olan karaktersiz kişiler genelde boğa ve aslan bu borçta kız erkek fark etmiyor benciller ve egolular
Ben nedense kova sevmiyorum çünkü hiç-bir kovayla anlaşamıyorum
Bir gün mezhep savaşları gibi burç savaşları çıkacak bu nedir
Uydurma şeyler
Dedikodunun nesi kötü 😂😂
😂
İkizler hiç sevmiyorum
Kesinlikle
Koç ve ikizleri silsek tamamdır🤭
Sen hangi burçtun abla 🤭
Çok güzel bir burç abla oğlak burcu 🤭✨
Başak ikizler nedeni çok anlatmaya mecalim yok😅
Terazi yay başak balık aslan burcuyum ve hic kibirli degilim
Aslan burcusun ve narsist değilsin 🤔 çok şaşırtıcı, hayret
kova nefret ederim anlaşamam
Akrep ve yengeçle anlaşamıyorum
Aslan, başak, koç
Boğa ikizler hiç anlaşamam
Balık sanırım
Su ve toprak grubu hepsi intiharlık:/
Yengeç ve başak
Eski sevgilim koç burcuydu çok üzdü o yüzden koç.
Akrep ve koçu sevmiyorum
Evet ben çok huzursuzum
Terazi ve ikizler cidden ben de hiç sevmem
Yengeç çok manipülatif
Aslan sanırım çok övünüyorlar gibi gelemiyorum.
aslan, terazi, başak
ikizler, koç, boğa, akrep, balık..
İkizler burcu nefret ediyorum
İkizler yengeç
Akrepleri sevmiyorum.
İkizler kadın. Deli oluyorlar.
Neden djdjd
@Küçüktatlibalikk anlatılmaz yaşaman lazım 🤣
Ben zaten ikizlerik
@Küçüktatlibalikk yengeç işareti var.
İkizler isen mümkünse 1 milyon km uzağa git benden 🤣
Bayy