1 yılen sevmediğim diyemem bütün burçların çekilmez bir huyu oluyor mutlaka ; mesela boğalar çok sabırsız , aşırı bence sabretmeyi bilmiyorlar
balık ve akreplerin kıskançlığı yarışır mesela , en iyisi teraziler ya sessiz sakin etliye karışmazlar sütlüye karışmazlar nötrler ☺️00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYalanı ve aldatmayı dengelemeyen ikizleri
Akışta kalmayı bilmeyip hikmetli olmayan yorucu koşuşturma yapan koçu
Aşırı kırılganlığını yanlış anlaşılmadan dolayı fark etmeyen ya da kabullenmeyen yengeçi
Baskın olayım adım duyulsun derken yalan, ikiyüzlülük, başkasının hakkına girmeyi terk edemeyen oğlakı
Aşırı haksız eleştiriden vazgeçemeyen başağı
Hayal dünyasında aşırı yaşayıp realiteyi görmezden gelen balığı
Ben merkezli olup kendi duygularını aşırı önemseyen karşı tarafı önemsiz gören akrebi
Daldan dala atlarken arkadaşını sürekli yolda bırakan yay'ı
Sürekli kendi menfaatini gözetip bencil yaşayan Aslanı
Kendi sırrını bulmak dururken başka meselelere burnunu sokan teraziyi
Dünya umrunda olmadığı izlenimini kahkaha eşliğinde veren kova yı
Kendini sürekli sağlama almaya çalışıp vesveseyi terk edemeyen boğayı...038 Yorumla
Kova1 yılaslan ve akrep ilişkisi :D herkes ben ben ise kim sevecek ulan karşı tarafı. dengeli ama. mükemmel ilişki diyebilir miyiz :D
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop aslan ve Akrep ilişkisi mi mükemmel?
İkizler1 yılAhah bilemiyorum bi söz var
Dinsizin hakkından imansız gelir diye. 😄
Karşılıklı sevgi, saygı olduğu sürece neden olmasın?
Yaşam amaçları ve tarzları bir birine uydukça olabilir sanırım
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi evet herkes seviliyor işte. kim tarafından olduğunun ne önemi var :D
Akrep1 yılAma yaa akrebin ne suçu var tamam kendine değer verir ama başkalarını önemsiz görmez aynı ölçüyle yaklaşır ama neyse adımız çıkmış bir kere ne desek boş 🤷🦂😂
İkizler1 yılAkrep aşırı sezgisel bide, denk gelmedim çok çevremde akrebe...
Akrep1 yılBelli denk gelseydiniz bize bunu demezdiniz akrep sevmediği insanı umursamaz ama sevdiği insanlara değerde verir sevgide zamanını da 🦂☺️
İkizler1 yılO yüzden zehir dolusunuz... 😄 Kin ve nefret çok olabiliyor diyorlar. Bunu dengelemek önemlidir
Akrep1 yılDoğru mevcut kimine zehir kimine panzehir enjekte ediyoruz size ne lazım ,😂🦂
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop Aslan ve Akrep gördüğüm kadarı ile kaos birbirine laf sokmak ve kavga etmekten ibaret bilgin olsun
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi e tüm ilişkiler öyle değil mi zaten
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop yoo sen tüm ilişkileri gidip tek tek gözlemledin mi
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi gerek yok hepimiz temelde insanız ne olduğumuz belli. tüm ilişkiler eninde sonunda boka sarar. fazla yakınlık tez ayrılık getirir derler yani biriyle sevgili olmaktan daha ne kadar yakın olabilirsin tüm ilişkiler bir gün o kaosu tadacak. belki başında belki sonunda. ama zaten uzun ilişkilerin imkansız olduğunu düşünen biri olarak o anı güzel hatırlayalım kafasındayım.
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop senin burcun ne Akrep mi
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi aslan
İkizler1 yılYükselen nedir aslan hanım akrep mi 😄
Kova1 yılhayır başak ama 3. ev akrep :)
Kova1 yılsiz neden benim akrep olduğumu düşündünüz
İkizler1 yılBir kaç kere akrep işareti yaptınız da muhabbet akrep üzerinden gitti yine :))
Kova1 yılhmm peki
İkizler1 yılİkizler benim, yengeç sanırım yükselen
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop napcan akrebi git Oğlak bul kendine🤪
İkizler1 yılBen neyi bulsam iyidir sizce
Oğlak1 yılTerazi veya Kova kadını aana iyi gider
İkizler1 yılKanla ben biraz da baskın kıskanç olabiliyorum ama sjsj
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop genelde Akrepled Aslan ister de Akrep isteyen Aslan ilk defa görüyorum bak beni dinle vazgeç sttr et Akrepleri onlar sizin gibi prensesleri hak etmiyorlar sana daha iyi bakacak daha güzel sahiplenen burçlara yönel ne biliyim Koç olur Oğlak olur Boğa olur
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi hiç oğlak erkeği tanımadım şimdilik akrep taraftarıyım. anlaşamıyoruz evet ama elimde olan bir şey değil. kodumun büyücüleri paratoner gibiler.
Oğlak1 yılTm onlar sana uyum sağlar merak etme
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop yav illa oğlak erkeği olması şart mı Koç erkeği bul Boğa erkegi bul ama Akrep bulma kardesim bana Akreple gelmeyin😅
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop awk Akrep birtek bana mı çekici gelmiyor şu dünya da?
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi bilmiyorum daha hiç o kadar ilerletmedim. zor gibi de. allah herkesi akrep enerjisinden korusun.
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop neyi var bunların bu kadar tutuluyosun anlamadım ki seni mesela seni onlara çeken ne
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi mantıklı bir yanı yok ki açıklayayım. ben daha sezgisel ve hassas bir tipim ay burcum balık ve akrepler genelde enerjisi çok yoğun insanlar oluyorlar. ister istemez çekiliyorum yoksa kaşına gözüne karakterine değil ben de biliyorum şeytandan hallice olduklarını ama içimdeki aslanın o kimsenin dize getiremediğini getir fikri de geziniyor. bu kadar akrep dediğime bakma bu arada çekim yıldırıma dönüşüp üzerimize düşse yine bir ilişkiye başlamam ama yine gider ona aşık olurum o ayrı. platonik. mazoşist miyim neyim
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop haritanı inceleye bilir miyim eğer izin veririsen
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi aa neden ki?
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop bu dediklerine göre çok Aslan kadınına benzemiyosun haritadaki acıları filan inceleyip sendeki bu sıkıntının nedenini bulucam
Kova1 yıl@Karanlığın_kölesi aslan hep 12. evde ondandır ama bak tabi merak ettim ben de. özelden atıyorum o zaman tarihi.
Oğlak1 yıl@çikolataçikilop tamam
1 yılYay kova balık oğlak
Kovalar yvsklar
Yaylar ateş elementinin yüz karası çok pasifler
Oğlak para için dinsiz ve zalim olur
Balığın aklı olanına uyanık olanına denk geldinizmi manüpüle saflık rolüyle hayatınızı sıvar elinize verir duygusallığından iyi sanırsınız bir anda en çok bedduva ettiniz kişi oluverir en traji komiği ise üst düzey hayalperestlikleri yüzünden herkesi kandırabilceni sanır sert duvara çarpana kadar çarptığı duvarda kusursuzsa yani senin bi açığınla yağ gibi üste çıkamazsa fokur fokur sinirinden düdüklü tencere gibi kaynar oh canıma deysin köp ke ler 🤪00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, burçlar arasında sevmemek diye bir şey olduğunu hiç düşünmedim aslında 🌟 Her burcun kendine has bir enerjisi, bir anlamı var ve hepsi bir dengeyi temsil ediyor. Ben bir balık burcu olarak herkesi anlamaya çalışırım. 👁️🗨️ Empati benim doğamda var 🌊
Ama tabii ki, bazen bazı burçlarla enerji olarak daha zor bir uyum yakalayabiliyoruz. Mesela, aşırı dominant ya da fazla kontrolcü enerjiler bazen biraz baskılayıcı hissettirebilir. Ama bu demek değil ki onları sevmezsin, sadece farklı bir yol bulman gerekir o kişilerle anlaşabilmek için. 🌌💫
Her burcun ışığı ve gölge tarafı var. Önemli olan, bu dengeyi anlayıp ona göre bir tavır geliştirmek bence. Peki senin böyle düşündüğün bir burç var mı? 😊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlara göre değil karaktere bakarım
10 Yorumla Balık burcu. Onlarin sürekli ağlak ve masumu oynayip aslında melek yüzlu seytan olmalarindan aşırı nefret ediyorum. Hem böyle sinsiler ama konu ciddi birseye gelince sogan kadar beyinlerini de kullanamiyorlar. Ayrıca sizin hayatınızda gorebileceginiz en manipülatif varlık BALIK BURCU ERKEGİDİR. Balik burclarina karsi özel bir nefretim var
225 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru oyle tuhaf bi burç
Balık1 yılDoğru 😂 erkekleri öyle
Oğlak1 yılAynen etrafim balik burcu dolu kadinida erkegide ayni kadini samimi gorunur ama seni yari yolda birakir tecrubeye sabittir hicte dusunmez birde cok depresifler miymiy pasif erkegide onrunu yer bitirir
Yay1 yıl@tuanammm
balık erkeğine giydirmişsin de terazinin nesi sevilir peki? terazi kadar dengesiz merhamet yoksunu bir burç tanımadım. bir de erkekleri kah*pe oluyor hep. kadını da aynı erkeği de sıkıntılı bir burç aynı dürtüsel hareket eden basit koçlar gibi. masum sanılıyorsunuz ama alakanız bile yok. kaç tane terazi tanıdıysam zorba bencil tiplerdi. dengeyi sağlıcam diye zorbalıga koşuyonuz ne yaptıgınızı bilmiyorsunuz. Netanyahu, hafız esad denen diktatör zalim, ismet inönü, putin diktatörü ve bir çok diktatör hep terazidir. Balıktan sen toplu katliam yapan adam göremezsin balık merhameti affediciliği temsil eder. balık karşının aynasıdır samimi görünüp seni yarı yolda bıraktıgını düşünüyorsan mutlaka fark etmediğin yerden ona hata yapmışsındır ne mal oldugunu hissetmiştir, hatayı kendinizde arayın.. o soğan kadar beyni yok dediğin balıktan Albert einstein, Steve jobs, yemek sepeti ceo'su Nevzat Aslan, ve dünyanın pek çok başarılı şirketini yöneten ceoları çıktı. Tıp doktorlarına kök söktüren ezber bozan Canan Karatay da balık burcu. Balıgı haksız eleştiriyorsunuz cahilliğinizle. Gidin olmuş balıklarla takılın da sizi biraz şaşırtsınlar. terazi gibi aklı bir karış havada olan basit bir burç değil balık. terazi 50 yılda geçse olgunlaşmaz ama balık eninde sonunda olgunlaşır. astrolojinin son burcu ve en bilge burçtur kendinden önceki tüm burçların özelliklerini barındırır bunu aklıselim astrologlar söyler zaten. yay ile geleneksel yöneticileri zaten aynıdır.
Oğlak1 yılTerazi erkegi nefretlik akli bir karis havada capkin merhameti hic yok hic acimadan yari yolda birakir balik erkegi terazi gibi degil snlayisli merhametli sevecen korumaci tek kusurlu yanlari sinsi ve manipulatif
Yay1 yıl@Sezensezin terazinin kadını da aynı yarı yolda bırakır ve anaç değillerdir ev kadını olacak tip hiç değillerdir kendilerini çok güzel değerli sanıyolar da fos hepsi... benim dayım terazi işyerinde yöneticiydi ve zalimlik ırkçılık yapıyordu ben çocukken altında çalışan işçilerine haksızca ve şe*refsizin tekiydi. Balıktaki sinsi ve manipülatifliğe bir şey diyemem ama o da su burçlarının hepsinde var zaten yengeç ve akrep dahil onlara da diyin o halde. Duygusal burçların hepsinde bu sıkıntılar olması beklenir çünkü ateş elementi değilsin kafaya takmayasın. alıngan davranır su elementleri bu nedenle manipülasyona başvurabilir bu normal. mesela akrep diyince pek çok kişinin ağızlarının suyu akıyor da akrepler aşırı ben merkezci, kıskanç ve toksik insanlar bir de grileri yok kendilerini en mükemmel herşeyi iyi biliyor sanıyorlar gördüklerimin %90 ı öyleydi. Değişime de adapte olmuyorlar.
Terazi1 yıl@acayipadamm
Kanka sen simdi terazi burcuna niye salladin peki? Ben terazi ile ilgili övgu veren herhangi bir yorum yaptim mı? Dünyadaki diktatorlerden bahsetmissin ama balik burcu diktatörleri unutmussun? Robert Mugabe, Osama bin laden, Slobadan (yükseleni balik) Enver Hoca
Terazi1 yıl+yükseleni baliktır. Eger senin gibi dünyadaki diktatorleri sürekli olarak örnek verecek isek tüm burçlar kötü oluyor. Biz burada balik burclarinin tarihte ve yonetimdeki yerini degil, genel olarak kisiliklerini ve sosyal hayattaki ya da asktaki yerinden bahsettik. Ayrica tum ülkeyi mahveden, insanlarin diplomasini elinden alan erdogan da balik burcu.
Terazi1 yıl@acayipadamm Bana git balik burclari ile takıl diyorsun ama her balik burcu canan karatay Steve jobs ya da Einstein değil. Ve biz o kişilerin sadece başarılarını ve yeteneklerini biliyoruz. Belki özel hayatlarında benim de dediğim gibi sinsi veya manipulatiflerdir. Terazi burcu ise ünün ve yeniliklerin burcudur. Balik burcu ise sezgilerin burcudur. Bu yüzden balik burcu ünluler genellikle bilim adami olurken terazi burcu ünluler ise genellikle sanatçı veya ikonlar oluyor. Yolda görsen ağzının suyu akacagi hadise, bella hadid kim Kardashian, Cardi B, Doja cat, hazal kaya, Gwen stefani, Halsey, cansu dere, burcu esmersoy, ebru gundes gibi ünlülerin hepsi terazi burcu bunlar ise sadece kadın olanlari. Senin ünlulerin ya da siyasetçilerin burclari ile bir kalıp olusturman çok yanlış ve saçma. Ayrica dururken neden teraziye yorum yaptın sadece? Ben terazi hakkinda TEK BİR KELİME bile demedim ama sen terazi burcuyum diye bana sallamayi tercih ettin. Ben sadece burada balık burcunun aşkta ve sosyal ortamdaki özellikleri yüzünden olan nefretimden bahsettim. Onlara başarısız demedim. Beynini kullanamiyor konusunda ise demek istediğim ilişkide önemli karar alınacağı zaman almayi bilmiyorlar. Bunlar sadece genel seyler herkes icin geçerli degildir. Ama sen belliki üstüne cok alinmissin. Ve bahsettigin diktatörler ya da filozoflarin dogum haritalarina ve kader matrislerine bakmani tercih ederim. Ona göre yorum yaparsan daha uygun olur
Yay1 yıl"Yolda görsen ağzının suyu akacagi" diye başladıgın ünlülerin hiçbirine ağzımın suyunu akıtmadım hatta hepsini oldum olası itici buldugum kişiler. aklı başında bir erkek de bunlardan bir bk olmayacagını bilir zaten. kim kardashianın koca gtüne meraklı değilim.. her tarafı makyaj, estetik ve sırf görüntü için yapmayacagı şey kalmamış boş kafalı sözde yetenekli insanlara imrenmiyorum, sırf popüler diye boş ve sözde güzelliklerinden başka hiç bir vasfı olmayan insanlara imrenme olayı terazilerin işidir, balıgın işi değil bu. Balık derin düşünür, boş işlerle uğraşmaz. Bu tip konularda benim adıma yorum yapma bir daha olur mu?
O bahsettiğin balık burcu diktatör dediğin kişilerin yükselenlerini de sayacaksak tayyibi de oğlak olarak sayalım öyleyse. yükseleni oğlak ya hani. Sırf balık burçlarından zalim çıkarmak için zorlamışsın kendini sanki biraz. Astroloji öğren ondan sonra tartışalım, bir insanın iç benliğini güneş temsil eder, yükselen değil. baydınız artık şu yükselenleri güneş burcuymuş gibi algılamalarınız yüzünden... Ünlü balık burcu seri katillerin röportajlarını izle, idam edilmeden önce ne dediklerini duy. balıgın katilinin bile hak hukuk adalet işlemeyince zor durumda kaldıgı için cinayet işlediğini göreceksin. terazi putin veya netanyahu gibi bktan sebeplerle dengesini yitirip sırf dengeyi sağlıycagım diye önüne geleni katletmiyor ukrayna ve filistinde yaptıkları gibi. Terazide akıl olsa nolur anca bu kadar çalışıyor aklınız.
Terazi1 yılO kadar çelişkilisin ki en başta "Pek çok seri katilin burcu terazidir" dedin ve simdi ise ben sana balık burcu diktatörleri veya yükselen balik diktatörleri söyleyince ise "OMO onsonloron kardeşim bonloğono gostoron borc gonoş borcodor🤓" diye konudan konuya atlamışsın. Madem öyle bana Erdoğan'ın güneş burcunun da balık oldugunun bilgisini de verseydin. Güzelliklerinden başka vasifı olmayan insan demen de yobazliginin bir diger boyutu. Senin "güzelliğinden baska sifati olmayan" dediğin kim Kardashian prodüktörlük, oyunculuk, şarkıcılık, mankenlik ve stilistlik faaliyetlerinde bulunuyor. Eger sende biraz akıl olsaydı, insanlarin basarilarinin sadece akademik olarak değil sanatsal olarak da olduğunu bilirdin. Ayrıca sırf sen balik burcusun diye "balik bos islerle ugrasmaz🤓" diye bir kural yok. Dünyadaki tek balik burcu insanlar Einstein veya Steve jobs gibi insanlarmis gibi konuşmayı kes. Eger astrolojiyi dogru bilseydin, her 12 burcun da cok kötu ve cok iyi yanlari olduğunu ve bunu kabul etmen gerektigini bilirdin. Ben terazi burcu olarak kendi kusurlarimin farkindayim ve asla kendimi üstun görmuyorum. Ama sen ben terazi burcu hakkında hicbir yorum yapmama ragmen "siz teraziler sanki cok mükemmelsiniz" tarzinda imalari olan cümleler yazdın. Burclarda genelleme olmaz diyorsun balik burcu derin düşünür boş isleri olmaz diyorsun. Merak etme balık burcundan da az önce saydığım ünlüler gibi sosyete olan insanlar var. Sırf yaptığım yorum senin olmayan gururunu incitti diye ve (artik nasıl bulduysan :D) beni stalklayıp terazi burcu oldugumu öğrenip terazi burclarina karsi genelleme yapmissin. Daha elestiri kaldırmayı bilmiyorsun ve kendini burcun yüzünden üstun göruyorsun.
Terazi1 yılBalık burcu olan seri katiller konusuna gelirsek, katilligin kendini kurtarmak için ya da zor durumda kaldigi için gerceklesmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Zaten klasik, seri katil röportajlarinda katiller kameralar önünde her zaman "adelet icin yaptim, zor durumdaydim, cok pişmanım" tarzinda sözler söylerler. Ki bende Putin ve Netenyahunun bu katliamına ASLA destek vermiyorum sırf onlar ile aynı burc evresinde dogdum diye bu da beni onlardan birisi yapmaz. Biz burada hangi burcun sosyal hayatta ve aşkta neden sevilmedigini konusurken sen kendi burcunu görünce hemen sırf benim burcumu kötulemek icin "Terazi burclari katildir balik burclari da zekidir" iması tarzinda yorum yaptin.
Yay1 yılLaf kaşarlıgı yapıyosun başka bişey değil. uzunca şeyler yazmışsın ve yazdıklarının içi bomboş. Tamamen manipüle ediyorsun gerçekleri çarpıtarak. Bir vasfı olmayan terazileri sıralamışsın işte çünkü iyi örnekler bulamıyorsun terazi için. Terazilerin saçmasapan içi boş işlerle sırf güzel sanıldıkları için popüler oldugunu söyleyince de beni yobazlıkla suçlayıp kıvırtıyorsun. Zaten sistem onları kullanarak toplumları yozlaştırmak için amacına ulaşıyor bunu terazinin kafası almaz. Hadiseyi kim kardashianı falan örnek veriyon banane kızım bunlardan bana topluma faydası olmuş birileri varsa buyur sırala da saygı duyayım. . balıgı nefretlik burç kategorisine sokarken düşünecektin bunları. terazilerin çogunda akıl namına bir şey yok bunu kabul et işte çogu kişi de aynı fikirde. o kadar akılsızsın ki işim gücüm yok stalklayarak burcunu öğrendiğimi sanıyosun. Bunun için niye zamanımı harcıyım zaten bilgisayardan siteye girince nickinin yanında burcun emoji olarak gösteriliyor tüm üyelere. erdoganın balık oldugu bilgisini zaten sen söyledin akılsız, benim tekrar söylememe ne gerek var erdonun burcunu. Siyasete niye zorluyorsun beni, ayrıca kaç adam katletti erdogan? balık en son burçtur, en bilgedir, kendini olgunlaştırmış balıkla senin kralın bile baş edemez senin göremediğin her açıdan herşeyi analiz eder yakalar sen hava burcu etkisiyle zeki oldugunu düşünürken. Kendini olgunlaştırma fırsatı bulamamış cahil balıklarla zaman geçirmişsin sen sanırım öyle anlaşılyıor. Balık seri katilleri izlemeden dinlemeden karar vermişsin işte saçma sapan önyargılı bir insansın. Senin sandıgın gibi balık seri katiller kameralar önünde gtü kurtarmak için kıvırttıkları falan yok merak etme, delikanlı gibi öleceklerini bile bile herşeyi kabul ediyorlar ve insanlığa ders veriyorlar.
Yay1 yıl(Sığmadı devamı) Balık seri katillerin son noktaya gelmeden hiçbişey yapmaz zira balık merhameti affediciliği temsil eder son burçtur ama terazi diktatörler acımadan insan katleder ellerine güç fırsat geçirse. canlı örnekleri de dolu dünyada. Lafta adalet saçıyosunuz. zıçayım sizin adaletinize. sen balıktan en son nefret edicek burçsun.
Yay1 yılal 2 seri katilin ifadelerini dinle de bak bakalım adamlar ne vurguluyor? balık senin gibi vizyonsuz değil.
https://www.youtube.com/watch?v=puojG0W64OY
Balık1 yılÖfff silin benim görüşümü ya bu ne uzadı
Terazi1 yıl@acayipadamm Manipüle etmek derken? Söylediğim seylerde yalan olan ya da kandırmaca olan bir şey yok. Ha benden vasfı olan bilim adami terazi burçlarını mi istiyorsun? Tamam buyur; Alfred Nobel, Niels Bohr, Giuseppe Mazzini, Michel Foucault, Friedrich Nietzsche, Robert Goddard, Jean-André Deluc, Elvin Charles Stakman ve Simon Newcomb. Bu adamlar filozof ve bilim insani bircogunun fizikte, astronomide ve kimyada cağ açan çalışması var aralarinda filozoflar da var. Evet ve hala sana yobaz demeye devam edeceğim. Burada sana saydigim insanlar da mi kıclarini kıvırarak unlu olmus? Sen cahil ve asagiliksin çünkü bir burc icin kalip oluşturup hakeret ediyorsun. "Hadiseden banane kızim🤡" diyorsun ama o insanlarin da SANAT konusunda insanliga katkisi var sana bunu 192763171 kez söyledim. Ben balik burcundan ister nefret ederim istersen etmem sanane bundan istediğim kategoriye koyarim. Ama senin gibi dünyadaki tüm balık burclari adına kırıcı genellemeler yapmam. Siyasete beni zorlama diyorsun ama en başta Putin ve Netenyahunun terazi burcu oldugunu söylerek siyaset konusunu sen açtın 🤣 Adam katletme meselesine gelirsek, dünyadaki 2-3 tane katilin ismini verip "terazi burclari katil oluyorlar hep ♿" demissin. Tarihten bu güne dek binlerce seri katil kişi vardır bunlarin hepsi mi terazi burcu? Anla sunu artik bir seri katil 12 burcun herhangi bir tanesinden de olabilir. Terazi burçlarını kötulemek icin gitmissin dünyadaki en kötu baskanlari örnek gösterip balıklarda ise dünyadaki bilim adamlarini ornek göstermişsin. Sence bu adil birsey mi? Neden balık burcu seri katillerden bahsetmedin bana? Richard Ramirez veya John Wayne Gacy gibi zamaninda Amerika'nın korkulu ruyasi olan katillerden niye bahsetmedin? Robert Mugabe de balik burcu bir diktatör mesela ama ben senin gibi burclari siyasete bağlamiyorum. Sen o kadar karaktersizsin ki burcunu anca seri katillerin aciklamalari ile pohpohlamaya calisiyorsun🤣
Terazi1 yıl@acayipadamm OQSİSGAİXBAKDVSJDVAKXBAKDBAKSHAJ GERÇEKTEN BANA SABAHTAN BERİ "BALİK BURCU KATİLLERİNİN KATLEDERKEN GEREKLİ SEBEPLERİ VAR" DEDİGİN İKİ KİŞİ BUNLAR Mİ GERÇEKTEN? Özellikle ikinci adami izlerken ben bile ürktum adamın korkunç derecede bir manipüle yeteneği var. Bak, dediğim gibi "hayatınızda gorebileceginiz en manipülatif varlık BALIK BURCU ERKEGİDİR" demem tamamen dogruymus. Bak, iki seri katil de masum insanlarin canini almalarinin sebebini sürekli olarak "dünya zaten kötü, kotu bir ailede büyüdüm, beni bunlara sistem zorladi" gibi cümleleri. Burada gerçekten övunelecek ya da affı olan ne var? SENİN HAYATİN KÖTU DİYE DİGER MASUM 14 İNSANİN DA HAYATI KÖTU OLACAK DİYE BİRŞEY YOK! Katilligin savunulacak hicbir tarafi olamaz hepimizin kötü hayati ve deneyimleri var. Benimde aile ortamım cok kötu babam beni 4 yasindayken terketti ve ailemden buraya yazarsam büyük ihtimalle sonumun sosyal hizmetler olacağı kadar cok siddet gördum. Ama ben çözüm olarak insanlari katletmiyorum çünkü ben empati kurmayi biliyorum. Bir insanin canini almak basit birsey degil, o insanin bir ailesi ve onca sevdikleri var belki o insanin hayalleri ve yasayacaklari vardı. Ama senin bu sirf balik burcu olduklari icin savundugun seri katiller ise merhametten tamamen yoksun. Bombos bir kendini savunma tarzin var. Senden vizyonlu bir video beklemistim ama videoyu izleyince hayal kırıklığına ugradim. Belki benim balik burçlarına olan bakış acimi degistirebilirdin ama bu sacma iki katilin aciklamalari yüzünden balik burclarinin ne kadar da manipulatif olduklarini yine anladim. Sen katile bile vizyon yarışı yapicak kadar zavallisin
Yay1 yılSen anlamazsın balıgın derinliğini. Adamların neyi kastettiğini bile anlayamamışsın biraz kapasite meselesi. o röportajdaki kızı anlamak yerine direkt katil yaftası yapıştıran, sorular soran sarışın ap. tal kadın gibi olayın zahirine odaklanmışsın derinliğine değil. kadının ne demek istediğini anlayamamışsın. Neyse cahille uğraşamıycam büyüyüp ergenlikten tam kurtulman lazım senin. O sanatçı diye övündüğün ünlülerin haritasında neptün'e açılar olmasaydı sen sanatı görürdün. Onların ortaya çıkardıgı sözler bile hayalleri ve bilinçaltını yöneten neptün açılarından geliyor. Şu sürekli insanların gömdüğü ikizler var ya, terazilerin yanında melek kalır melek. En azından değişken burç iyi bilgi topluyor, terazi gibi sığ düşünceli aklı bir karış havada değil.
Yay1 yılvizyonlu balık nasıl olurmuş iyi izle yukarıdaki videoyu da gör. 26 milyon doları karşılıksız çalışanlarına ödül olarak dağıtmış kaç patron gördün hayatında sen
Terazi1 yılAyy kiyamam sana hangi terazi burcu seni bu kadar üzmüş KQHDSBAKXVAKSHSBSJJS
Gönderdiğin linke tiklamak ile ugrsamak bile istemiyorum zaten hayal kırıklığı başta yaşadım. Kendini kandırmaya devam et sen. Benden önce senin büyumen lazim. Hatta insanlara saygı konusunda o kadar geri kalmissin ki ilköğretim tekrari olman gerektiğini düşünüyorum. Neyse seninle bende artık ugrsamayacagim çünkü belliki bir terazi burcu seni çok üzmüş. (Kim üzduyse helal olsun)
1 yılYengeç burcu, zorluğa gelemez hemen döner gider. Kolay olanı seçer.
Çok güzel taklit yapar. Özellikle seviyormuş gibiyi çok güzel yapar.
Sevdiği kişiye zulüm etmeyi sever.
Yengeç burcuyla sevgili olunmaz. Onunla ancak görücü usulü evlenilir.
Evlendikten sonra da fazla sıkmaya gelmez ona göre arkadaşlar.10 Yorumla
1 yılBurçlara inanırım evet herkes mutlaka özelliklerini taşıyordur
sevmediğim burçlar ise
1. Ikizler
2. Balık
3. Kova
Şimdilik bunlar ama tabikide karakterede bakarim illa bütün ikizleri sevmeyecek degilim sadece bir kaç kişi tanisdigim burçlar tuhaf idi onlarin burçlari öyleydi04 Yorumla
Akrep1 yılYani aynen illaki öyle senin karakterine benzeyecek degil sevmedigim kisi
Kova1 yılSelam ,
Kova ne gibi tuhaf merak ettim 😀
Akrep1 yıl@woomaaniizeer1 kova degil yanlişlikla olmuş yay yazacaktim
Burçlar eğer doğruysa ben balığım sevmiyorum diyemem ama keşke başka bir burç olsaydım
14 Yorumla
Soran1 yılBalık bana göre negatif özellikte zaten hicbir olumlu özelliği olduğuna inanmiyorum yıldızını düşürür seni aşağı çeker başka da bi işe yaramaz
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şuraya yazmıştım cevabımı
10 YorumlaOğlak yazanları okumaya geldim 😂😂 özellikle ateş grubu burçları kendisiyle muhatap olmayan Oğlak burçlarını bile kıskanıp ele güne dedikodusunu yapabilirler 😃😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn sevmedigim balık çünkü balık kadar surekli fikir degistiren kararsiz bir burç daha yok digerleri aşagi yukari aynı her balık burcu aynı degildir çünkü diğer yildizlar da etkiliyor kısacası burcu balıksa sabit bi fikri yok
11 Yorumla
Soran1 yılHastalar
1 yıl12 burcu da sevmiyorum hepsinin karanlık yönleri birbirinden beter. Her insan doğum haritasına ve karakterine göre değişir zaten.
20 Yorumla
1 yılİkizler. Çok gelgitli ve bu oğlak stabilitesine ters.
Boğa da kötü, hatta ordan 2 kötü örnek var. Olması gerekenin tam tersi saplantıya girip, çok kaybedenli denklemler yaratıyolar
00 YorumlaBenim burçlarla hiçbir sıkıntım yok kişilere burçlara yormamak lazım Çünkü zaten borcunu Taşıyan yok şu kadarını söyleyebilirim ki sevmediğim insan türü çok
00 Yorumlaİkizleri ikizlerden başka kimse sevmiyor galiba. Hay böyle şansımı
35 Yorumla
İkizler1 yılikizleri sadece ikizler anlar zaten. O yüzden ilerdeki eşimin ikizler olmasını istiyorum
İkizler1 yıl@rabiacıkk1 bu onyargi neden var bilmiyorum. İnşallah bulursun
1 yılİkizler burcu biriyle yemeğe gidin.. garson gelene kadar kırk kere yiyeceği şeyi değiştirir.. bunu deneyin bi.. göreceksiniz 😅
20 Yorumla
s 1 yılGökte duran takım yıldızından ibaret bir burçla alıp veremediğim herhangi bir şey olamaz, olmamalıdır. Sevilmeyen burçlar değil, insanlardır.
10 Yorumla
1 yılKova. Ne yaptıkları hiç belli değil. Her an insanı hiç beklemediği yarı yolda sebepsizce bırakıp giderler
21 Yorumla
Oğlak1 yılKadini asla degil dostluklari saglamdir karsisindaki nankor olmadigi surece ama kova erkegini bilemem
1 yılBenim burcuma karsit olduklarina inandigim icin oglak , akrep, ikizler
20 Yorumla
1 yılAkrepler çünkü sinsiler fesatlar arkadaşlık yapılmaz karşımdaki kişinin akrep olup olmadığını hemen anlarım söylemese bile
10 YorumlaBaşak burcu sanırım. Aslında yakın arkadaşım başak burcu ama ona alıştım. Erkekleriyle genel olarak anlaşamam
05 Yorumla
Başak1 yılNe yaptı bu başaklar anlamıyorum ki
Başak1 yılHer yerde aynı yorumu görüyorum
Bunaldım artık 😄
1 yılİkizler kadar insanı yoran bir burç yok çünkü fikirleri her saniye değişiyor. Düzgün bir ikizler tanımadım hiç.
11 Yorumlaterazi kendi burcum kimisi çok soğuk brnim gibi bazısıda çok sinsi oluyor ben sinsi değilim
10 Yorumla
1 yılOğlak burcunu hiç sevmem benim kuzenimin burcu dusmanim ona
10 Yorumla
1 yılYengeç çok manipülasyoncu çok negatif hayat enerjimi sömürür
12 Yorumla
Kova1 yılSonun da ortak bi konuda uzlaşmak sevindirici 😀
- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılDaha o kadar düşeceğimi sanmıyorum. Karaktere bakarım.
10 Yorumla Terazi, boğa, ikizler, akrep, kova, oğlak bu kadar 😊
19 Yorumla
1 yılOğlak nedeni de bir tane düzgün insan görmedim oğlak burcunda
10 Yorumla
1 yılBalık burçlarına amma görmüşsünüz 😂 dandiklerine denk gelmişsiniz
00 YorumlaBir aslan erkeği olarak kesinlikle İkizler derim nefret bir burç...
10 Yorumla
1 yılŞu grubunu sevmem komple. İşleri güçleri ağlamak, kin tutmak , bencillik ve manipüle.
10 Yorumla
1 yılIkizler ve terazi sanirim.. belli bir nedeni yok enerjisi hosuma gitmiyor
00 YorumlaKoç aslan egoistler
İkizler dengesiz
Yay umursamaz
Terazi vicdansııız00 Yorumla
1 yılÇok hakim değilim ama koç lara ayar oluyorum gibi 😀
02 Yorumla
Balık1 yılNe istiyon sen benden
Terazi1 yıl@Brokenheart95 Koç musun 😅Bi sey istemiyorum 🙄
akrep. çok kafasının dikine gidiyor, katı bi burç
13 Yorumla
Akrep1 yılAkrep burcuyum ve tam olarak aynen öyle 😄 Doğru tespit 😄😄
Akrep1 yıl@queenmerry ben de akrebim ordan biliyorum :D
Akrep1 yılAma akrep olmak ayrıcalıktır be 😄😄
İkizler burcu. Dengesiz, nankör ve vefasızlar.
13 YorumlaKova.. Narsist.
Aslan.. Dunya kendisinin etrafinda dönüyor10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılKova çünkü nefret bir burç aynı ortamda zoraki tahammül ettiğim bir burç 💁♀️
12 Yorumla
Kova1 yılSelam ne gibi sevmediğin özellikleri var kovanın
Aslan1 yılBurcun tek iyi özelliği yardıma ihtiyacı olan birine yardım edebiliyor oluşu gerisini siz düşünün 💁♀️
Ben tüm burçları severim ama doğru su akrep erklerini sevmem çünkü çok pislik oluyorlar
10 Yorumlaİkizler, kendileri dengesizler ve karşısındaki insanında dengesini bozuyorlar..
00 Yorumla
1 yılSevmeme değilde başaklarla pek anlaşamıyorum sanırımm🙂
00 Yorumla
1 yılAslanları sevmiyorum genellikle egolu insanları sevmem
10 YorumlaBurç değilde artık insan sevmiyorum yaa uzaklasmak istiyorum herşeyden ve herkezden
30 YorumlaEn sevdiğim burç Başak burcu. Çünkü kendi burcum. Daha sonra aslan Yengeç Boğa
10 Yorumla
1 yılAslında her burcun kendine has iyi veya kötü özellikleri var. Ama bir burcu seçsem o da balık olurdu sanırım. Anlaşamadığım için ve hep masuma yattıkları için sevmiyorum. Bu arada ikizler burcuyum
00 Yorumla
1 yılOğlak çünkü genelde anlaşamadığım bir burç fazla soğuk kanlı dünya yansa umrunda bile olmuyor bu umursamazlık ve soğuk olma durumu beni bozuyor sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOğlak boğa toprak grupları sevmem sıkıcı buluyorum...
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Cielos-M ohaaa niye öyle dedin
Cevap sahibi1 yılYorumu yazan benim ayrıca insanlar sever sevmez Bundan doğalı yok canım
Gizli Üye(25-29)1 yılYengeç, manipüleci, balık, yalancı, kova, da samimi değil bunlar uzak dursun
10 YorumlaArkadaşlar, dünyadaki her burç aynindegildir... örneğin her oğlak ayni degildir.. doğum haritasında çıkar ne olduğu belki haritasında güçlü açılarda aslan burcu vardır gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEzeli düşmanım akrepler. Kadını erkeği iki dünyada benden uzak olsun
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGördüm ki Başaklar da berbat 3 kişi oldu. Demek ki doğru tek kişiyle değil bu ölçümler yani
Cevap sahibi1 yıl@gull2622 benden uzak sana yakın olsun 3. De şaşırtmadı
Akrep1 yılBalikk?
Gizli Üye(30-35)1 yılKimseyle bir sorunum yok sadece bazı karakterler değişik
00 Yorumla
1 yılAslan erkeği korkak oluyor çünkü yarı yolda bırakıyor verdiği sözü asla tutmuyor 😂 boğa da aldatan bi burç ayran gönüllü 🤷🏻♀️ ( bana denk gelenler )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkizler ve aslan, g. tü başı ayrı oynar bunların asla güvenilmezler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn sevmedigim balık kendi burcum ama hiç sevmiyorum
00 Yorumla
1 yılbalık burcu nedense ısınamıyorum bu burca katı gibiler hesapta duygusal burçlar ama bir tık kinci gibiler bazen çok ağır laflar söylüyorlar balıklar.
17 Yorumla
Yay1 yılHemde ne ağır çok zalimler gerçek yüzleri fenaa
Yay1 yılKızları fena eline su dökemezin sinsilik var
Yengeç1 yıl@Sivaslıbarış Erkeği de fena. bazen öyle bir laf söylüyorlar ki insanın ağrına gidiyor ve diyecekleri kelimeyi tartmadan söylüyorlar gördüğüm kadarıyla.
Yay1 yılAynı şeyi yaşadım ne eksik ne fazla zalimler çıkarları bitince
Yengeç1 yıl👏🏻 Öyleymiş gerçekten de
Yay1 yılİki yüzlüler menfaati için yaşarlar
1 yılbalik hayal dünyasinda yaşiyorlar mk bide birgün dediği diğer günü tutmadi
02 Yorumla
Soran1 yılBalık burcu bu dünyada yaşamiyorlar
Akrep1 yılharbiden çok duygusal hayal aleminde yaşayan bi burc miy
1 yılYengeç , kafasının üzerinden sinek geçse triplere girer ağlar
11 Yorumla
İkizler1 yılAhaha 😄
İkizler aşırı yalancı ve iki yüzlü oluyorlar ( bence) benim gördüklerim en azından öyle
10 YorumlaYay burcu çünkü acayip egolular en azından benim tanıştıklarım.
00 YorumlaBaşak net eski 3 sevgilim başak hep başaklar buluyor beni yahu
03 YorumlaBalık çünkü balık burcunun hepsi duygusal hep ağlıyor
00 YorumlaSu grubundan yengec haric, toprak grubundan boğa hariç. Başak oglak balık akrep uzak olsun
012 Yorumla
Yengeç1 yılYengeçi övdün mü gömdün mü şimdi 😂
Yengeç1 yılBen burçlara zerre inanmam ciddiye de almam da, sen. yengeçte tam olarak neyi seviyosun? 😃
Yengeç1 yılBak mesela bu bana aşırı ters bi durum benim hayatımda en son yapacağım şeylerden birisi ve tam tersi ben insanların hep yüzüne karşı her şeyi söylememle bilinirim. Bu yüzden burç olayı saçmalıktır insanların karakteri önemlidir bu dediğini karakteri olmayan insanlar yapar mesela, insanlar karaktersizliklerini gevşekliklerini burcum böyle diyip kendiilerini kandıeıyolar. Bu yüzden ben burçlara inanan ona göre hareket eden insanları asla ciddiye almam ve uyuz olurum
Terazi1 yılAbi sende haklısın. Şimdi şöyle, burçlarda kişilikler astrologlarin bir grup burc insanini toplayip onlari ask hayatinda kariyerinde vs. Gozlemleyerek aldığı sonuçları "x burcunun geneli şu tarz kişiliğe sahiptir" diyerek yorumlar. Bende zaten burçlara inanan birisi olamama rağmen her burca konulan önyargı kaliplarindan hoslanmam. Sen "yengeç burclarinin ne gibi özelliği var" diye sorunca bende genel olarak cevapladim abi bu kişiye göre degisebilir ama genel olarak arastirmalara göre öyle. Eger bir insan gercek astrolojik kimliğine bakmak istiyorsa dogum haritasına bakmalıdır. Yoksa sadece bir burc ile zaten kimsenin kişiliği tamamen belli olmaz.
Yengeç1 yılDoğum haritası da aynı muhabbet dediğim gibi insanın karakteri önemlidir gerisi boş. Ailede yetişmesi karakteri, dna gen aktarımı bunlar önemlidir. Burç doğum haritası falan emin ol boş işler, tek gerçek karakter
Akrep1 yılhelal oven birini buldum nikah basilir :)
Terazi1 yıl#Ibracan2112 kime dedin abi😅
Akrep1 yıl
1 yıloğlaklar sinsi geliyor anlaşamıyorum da zaten
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım