İyi ve kötüyü anlayabiliyorum kişinin hareketlerinden gözlerden bakıyorum benim iyi hissetmediğim şeyler'de muhakkak birsey çıkar kahve falı bakıyordum bıraktım herkese fal bakılmıyor onları enerjisi sana geçiyor ve bütün günün kötü oluyor hesabımı kapattmstm yine açtım tanımadığım insanlara yüz analizi bulut falı falan bakışta tutmuştu. Enerji gruplarına katıldım orada insan analizi yaptım bildim büyü yapan yaptıranlar meyilli onlar ya da atalarından dolayı öyle karma varsa anlıyorum ve yeni birsey daha keşfettim gelişme aşamasında şimdilik çay kaşığı ile bükmeyi denedim düşünce gücü ile bükülür sevmediğim insanların bile güvenini kazanabiliyorum istemeyen enerjiler kış kış diyemiyorum çünkü bazen aynı iş yerinde çalışmak zorunda olabiliyoruz ya da bir okul vs mimiklerimi güzel kullabiliyorum ikna yeteneğim yüksek çok garip enerji var diyorlar sende. Bende olabilir diyorum:D
Bazen kendimi buraya ait hissetmiyorum kalabalık ortamları sevmem ama bazen mecbur kalabiliyorum izin günümü bile evimde geçiririm kendime çekilmek hoşuma gidiyor ve insanlar hep sen haklıydın gibi laflar ediyor şom ağızlı diyorlar sagolsunlar bazen onları yanında Kendimi uzaylı gibi hissediyorum..
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Reis karşına bi çıkarım senin tüm ezberini unuttururum sana burada artistlik yapma millete şimdi yok öyle hissederim böyle uçarım falan
Artistlik yapmıyorum yaşadığım durumu bahsediyorum
Kardeş beni de analiz eder misin nolur kötü durumdayım
Şimdi sana şöyle söylebilir bu konu da sen kendini analiz etsen iyi ben seni ettim diyelim başkalarına güveneceksin daha çok zarar göreceksin nasıl bir durum içerisindesin bu sen bilirsin ama sen yine de herkese herkesin açma ve herkese güvenme bence bütün sorun ve şeyler bundan geliyor başımıza
Sen sadece benm sorunum ne çözümü ne onu söyle yeter ben zaten kimseye güvenmiyorum
Evet biliyorum belki de bir ışık işçisinin buraya ait hissetmemek zorlanmak yıldızımızi düşürmeliri
Lanet olsun dünya çalıştığım yetmiyor evrende çalışıyorum:D
Hepsi evrenin Kendisi 😆
O zaman gelsin para enerjileri yetmiyor Türkiye yaşıyorum da :D
Gelsin gelsin benden nasıl bir enerji aldın bakalım 😂😂
Hadi o zaman enerciii gelsin aşklar paracıklar :D
Aşkıda parayı da kabul ediyorum geldi geldi geldi
Gelsinnn
Ne güzel))
Enişte fenaa
Güzel ama Her zaman değil
bence güzel sadece kalbinin sesini dinle zamanını mutlu olduguna doldur
Kalbini sesi şunu diyor iş saatin bitsin kendine çekil güzelim bu aptallara katlanıp zeka seviyeni düşürme bebeğim diyor bana kalbim
şeytanlarla cok karşılaştın sanırım
Günümüz de dolu şekilde var
sen güclü falcı olarak kendimle ilgili bi soru sorsam Şu an bana kızarmısın😶
Bilmiyorum yapabiliryim denerim kafam dağınık ama cevaplar isterim yine de
bende ne hissediyorsun
Belirleyici
Teşekkürler
Büyü yapıyor musun