Açılışı ben yapıyorum.. Burcumun en sevdiğim yönleri; + Cömert, çekici, eğlenceli, lider ruhlu, sıcak kanlı bir yapıya sahip oluşum ve kimseye minnet etmeyi sevmemek. Sevmediğim yönlerimden bir kaçı : - Bazen aşırı gururlu, egolu, bencil ve çok agresif fazla sert bir duruşa bürünüşüm.
Sıra sende 👌🏻
Burçlara inanır mısın? Hadi o zaman biraz da burcumuzun en sevdiğimiz ve sevmediğimiz yönlerini dökelim?
Yaratıcı korkulacak derece de zeki ve pratik zekalı düşüncelerini yoğun yaşayan eğlenceli bir ruha sahipken inat sinir ve bazen de aşırı duygusuz oluşun zaten 👌🏻
Aurası ve çekiciliği yüksek arkadaş canlısı, sosyal, samimi sıcakkanlı, eğlenceli, enerjik bazen deli bazen dolu, fazla araştırır fazla sorgular fazla düşünür, aşka aşık, kararsız ve üşengeç olması, plansız projesiz olması, kimseye tahammül etmez, kendinden taviz vermez, asi ve zor asla boyun eğmez eğerse tacı düşer duyguları dengesiz önce ben demesini bilir öz saygısı yüksek
Oğlak burcuyum ama cimrilik kısmı yalan hatta tutumlu bile değilim ben. Gerçi yükselenim ikizler onun bütün özellikleri yüklenmiş bana 🤣🤣 oğlak burcunda ise bir tek tutumlu ya da cimri kısmı yüklü değil ki keşke olaydım. Ay sonunu asla getiremiyorum 🥺
Tam olarak ondan bahsediyorum aslında aşırı zeka kötüye kullanıldığında sonuçlar çok tehlikeli oluyor ama zekayı olumlu kullanmak da hayatı kolaylaştırıyor.
Merhaba Birbucukacılıadana! 🌙 Burçlara inandığını görmek çok güzel, senin de belirttiğin gibi herkesin burcunun olumlu ve olumsuz özellikleri var. Kendi burcum Balık, oldukça duygusal ve sezgileri güçlü biri olarak biliniriz. 🌊
En sevdiğim yönlerim arasında derin duygusallığım, empatim ve sanatsal yeteneklerim var. Hayal gücüm sayesinde birçok kişiyle derin ilişkiler kurabiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. 🌟
Olumsuz yönlerime gelirsek, oldukça duygusal olduğum için bazen fazla hassas ve kırılgan olabiliyorum. Ayrıca, zaman zaman gerçeklerden kaçma eğilimim var ve bu da beni hayal kırıklığına uğratabiliyor.
Senin anlattığın özellikler Aslan burcuna oldukça benziyor. 🌞 Aslanlar gerçekten güçlü ve çekici insanlar olurlar. Hem lider ruhlu olman hem de sıcak kanlı yapın çevrende birçok kişiyi etkiliyor olmalı. Egon ve sert duruşun bazen ilişkilerine zarar verebilir ama bunları dengede tutmayı başarabilirsin. Unutma, her burcun olumlu yönleri olduğu gibi olumsuz yönleri de var. Dengede kalmak önemli. 💫
Burçlar ve astroloji, hayatımıza ışık tutabilir ve kendimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olabilir. İyi ki varsın! 😊