Sizde inanır mısınız nazara?
Başıniza gelen olay var mı?
Birazda sohbet edelim
Hayırlı geceler cümleten
Sorumu beğenmeyi unutmayın

Bir arkadaşım var kem gözlü. Telefonuma çok guzel dedi yere düştü parçalandı saçın tertemiz dedi aşık kepenklendi sonra yine gürleştirip uzattığım ipek gibi saçlarıma saçların cook güzel dedi saçlarım avuç avuç döküldü dokunsam elimde kalıyordu o derece. Fare kuyruğu gibi kaldı en son kısacık kestirmek zorunda kaldım. Ablam arabasına çok guzel dedi araba kaza yaptı maşallah bile demiyor zorla dedirtin bu kelimeyi. Gözlerin de çok güzel demişti son zamanlar da göz tembelligi çıktı gözlük kullaniyorum. Üniveriste okuduğuma kadar nazar etti 7 yılda okulu ancak bitirebildim
Inadına yapar gibi hayatınla oynamış kem gözlü şeytan
Nazarın her türlüsü inanırım anlatsam saymakla bitmez ama bir tane örnek verim.
Yıllar evvel bi kaban almıştım bizim bir komşu var nazarı keskindir mutlaka değer kadın gördü beğendi o zamandan beri ne zaman giydiysem düğmeleri koptu 1,3,5 derken edemedim birine verdim😏 gitti canım kaban😔
Neyse ki o komşudan da kurtulduk taşınarak🤓
Keşke benim olsa demiştir icinden😂😂😂
Olabilir 😐
Yazın bana böyle bakan teyzeden sonra hayatımda hiçbir şey yolunda gitmedi
Teyze de gözlük altından darbe yapmış resmen
Âmâ güzel kızmışsın yalan yokk 😉😉tuuuuuuuu maşallah
Inanırım. Bir komşumuz vardı. Sabah baktığı gül akşama soluyordu. Onunla karşılaşmamak için atla karayı seçiyordum fakat gel gorki oda telefonundan birisini arayacak olsun bana gelirdi.
Bir keresindede bir arkadaşla gezerken. Iki tane kadın gidiyordu. Suna baksana dedi. Iyide neye bakıyım anormal birşeyler yokki dedim. Olurmu şu kırmızılı ne kadar güzelmiş dedi. Demeye kalmadı kadının düz yolda ayağı burkuldu düşüyordu.😅
Kem gözlü seytan😂😂
Benim tepkimde sen hiç kimseye bakma olmuştu 😂
Cevap
32Cevap
İnanırım tabi ki..
Kimi insanın gerçekten yıldızı düşük oluyor ve çok çabuk nazar değiyor..
ya da kimisi gerçekten kötü niyetle bakmasa bile negatif bi enerjisi varsa o sebeplede değiyor..
Fitne fesat insanlar ayrı bi konu zaten..
Onların gözleri nazar değil kalashnikov mübarek...
Aman dikkat et sen
Herşeyin beyin gücüne bir bağlantısı var. Nazar var evet ama bana zarar verebileceğine inanmıyorum bu güç beni koruyor
Çünkü insan çok güçlü bir varlık. Bunun farkında olan bir insanın belini hiç bir şey bükemez
Nazar VAR âmâ insan ne kadar güçlü olursa olsun mezara bile sokar bir göz
Insan gücü yetersiz kalabilir
yalnız kaba tabirle bu kasayıda kıskanması normal yani nazar değil gözü roket atmış resmen :D inanırmıyım yok ya ne alaka her dışarı cıktığımda eve dönünce başım ağrıyor ama hava çarpmıştır :D
Kesin hava carpiyo
Ben üniversiteye gelene kadar hiç inanmazdım ama öyle bir olay yaşadım ki
Bir kız grubu vardı sınıfta ; aşırı kenafir gözlü o bunu giymiş şu şunu takmış diye her gün milleti incelerlerdi , özentilik yaparlardı
Benimde montumla çantama takmışlar övdüler övdüler 10 dakika içerisinde önce montum sonra çantam yırtıldı
Aman allahım bu nasıl göz dedim yani
Allah'tan başka biseyler yırtınmamış 😂😂
İnanıyorum. Cildimin makyajsiz olduguna inanmayan bir hanim ablanin gozu değdi sağ şakağımda leke olustu ve bu leke ara sıra kaybolur ve ya cok belirginlesir. Söyleyeceklerim bu kadar😕😕
Sakak neresi oluyo
Gittinmi hiç doktora
Geçmiş olsun canım benim
ınanırım inssat halinde iyi paraya dukan satik herkes duydu iyi para dedi delirdi milet adam vaz gecti simdi ondan %30 ucuzuna satamiyoruz inssat bittiği halde
Bedava ver sende 🤭
Bu cuval pra harcadık nasil bedava verelim 😏🙄
Bir alana bır bedava de
Inanırım tabiki başkalarından bana değdi mi bilmiyorum ama yüzün cildin ne güzel dediler dediler iki aydır ortarlada zombi gibi dolaşıyorum, mor göz altlarıyla.
Evet yüze çok degiyo gerçekten
Aynı şey bana da oluyor kalabalık bı ortama girdiğim de ay çok güzelsin yüzün ne kadar pürüzsüz dedi kadın 2 saat sonra yüzüm kırmızı ve kabarmışti ertesi gün sivilceler falan çıktı ne göz varmış Arkadas dedim 😄
😄😄 ya benim o kadar değilde güzellik acısından zaten o kadar nazar değecek bir güzelliğe sahip değilim de yok sivilcen yok yok beyazsın falan dediler dediler valla zombiye döndüm🤣🤣🤣
😄😄😄💕
😊😊
Ne kelimeler yeter ne de benim takatim var anlatmaya... ohooooooo
Gözleri çıksın inşallah poncik 😁😁
Cihsin kem gozluler😂😂
İnanırım. O yüzden nazar sakızımı ağzımdan eksik etmem. Cakkıdı cakkıdı çiğnerim her yerde ! 🗣💬💬💬
Nazar sakızı mı varmış 😂😂
Var iste. Bakkallar da satiliyor.
Üzerinde Nazar sakizi yaziyor 😅
Yaaa bende ne şandım 🤭🤭
Düz mantik dusundugun icin oyle anladin yine.🙂
Nazar var mı? olmamı :D abimin nişanında parmağındaki beyaz altın yüzük bi anda kendiliğinden yamuldu :D hadi bunuda açıkla :D
Kim bilir kaç kişinin gözü kaldi🤭🤭
kim bilir :D
Evet inanırım kuran da geçer nazar annem nazar olayını tam olarak anlayamayız nazar mı değil mi nerden bilelim o yüzden anlatamayız
Annemin söylediği biseyi söyleyecektim sonra vazgeçtim annem kelimesini silmemişim sana annem demedim yani
Şöyle bakım annen ne demis🙄🙄
Söylemem
Sümüklü
Neden öyle dedin
Ben kızdım insanlara öyle derim
Haa tamam
Elam tera fiş kem gözlere şiş gibisinden bişey diyordu yazılışını bilmediğim için söylemek istemedim
Ne dedi annen söyle daa
Genelde güzel denildiği zaman maşallah sübhanallah nazar değmesin inşallah denilir
Ben öyle derim hep gözüm de kem degil ama🤭🤭
Yok yok senin gözlerin kem gözlüdür kesin
🤭🤭🤭kuru iftira
Saat 5e geliyor ne bk var bu saate uyumuyorsun kendine eziyet ediyorsun yatt zibar
Zibarayimm benn
Benide düşünürmüş bide😏😏
😅😅
Iyi bari zıbar ozaman
O g. öte karılar bile bakıyorken, biz ne yapalım? xcvbnmöç. ömnbvnmöç. inanırım gibi :d
😂😂😂
Evet inanıyorum ve Nazarım çok değdi defalarca kez onaylanmıştır :D
Amannn bakkk değmesin bana😂😂
Nazar büyüye muskaya üfürüğe sihire üflemeye üflemeye ne inanırım vede karşıyım
Büyük soyleme
evet inanırım..
çok iyi bir anlaşma yapacağım duyuldu yakın çevremden..
antlaşma imzalamaya giderken arabamla takla attım..
Ufff bişey oldumu sana
sağ ayak bileği sağ ve sol kürek kemiği kırığı, sağ omuz kapsül dağılması ve kaburga da 3 çatlak..
yani hayır birşey olmadı :)
Kem gözleri bozulsun inşallah
Sana nasıl kıymışlar öyle
kıydılar bana :)
Benim de teyzem Anemin kuzeni gelmişti bize ben o zaman 10 11 yaşlarındaydım bana iltivat övgü dolu sözler sonra sandalyeden atlayıp kolumu kırmıştım 😁
Ahhh yaramazım yaa😂😂😂
😁😁😁
Aynen inanıyorum kızlar bana alıcı gozle bakinca şeyim şişiyor 🤣🤣🤣🤣
Gözlerim şişiyor 🤣🤣🤣
🤭🤭yaa güldürdün beni deli
İnanmıyorum o tarz şeylere.
Basına gelmedi ondsn bence
arapların uydurmaları bunlar bence 😄
Benim gözlerime çok beğeniyorlar ama o kem gözlülerin yüzünden çoğu zman gözümden istemsizce yaşlar akiyor ve sızlıyor. Bizzat inanıyorum. Çok yaşadım!! . Nazar duası oku
Bizim komşunun kızının gözleri mavi çok güzel maşallah gelen gecenin dikkatini çekerdi birgün bir teyse yoldan geçerken demiş kizim gözlerin çok güzel felan komşunun kızı geçici körlük geçirdi biliyo musun 🙄🙄
Ohaaaa. Allah'ım sen koru. Nazar insanı öldürüyormus bile😕
Benim boyuma vücuduma en az elli kişi iltifat etmiştir ama bir nazar değmedi hala😂
Aman sakın değmesin acısından ayağımı yere basamiuom
😂😂amin amin
Geçmiş olsun sana da🌸
Sağ ol kuzum 😍
Var Bnce Bn Küçükken Hep Hastanede Buyudüm Nerdeyse 8 yaşıma kadar 😂😂😂
Niyeee yaa
Ya biraz yaramazdım.. artı 3. Kızdan sonra ben gelince Herkez öf dü öfdu olanlar oldu 😂 her ay her yıl ila bana bişiler oluyordu 😂
Şu renkli gözler yok mu renkli gözler hep korkmuş um onlardan.
Hele de gece aynı evde isen birden karşına çıkıyo düşünsene 😂😂
Evet nazara bende inanırım hatta günlerce üstümde ağırlık olur
Nasıl geçer sonra
Nazar diye bir kötü enerji varlığı söz konusu bile olamaz. Allahın bunu yarattığını düşünenler kötü niyetli insanlardır.
Evet walla inanıyorum 👍🏻
Basına gelen var mı
Nazar haktır iğne deliğinden geçirir adamı.
Geçirir vella inandim
Nazar haktır yavru mezara sokar adamı 👌
Valla sokmadı âmâ parmağım şişti morardı yürüm
Yürüyünce zonkluyo
Demekki o kadar kuvvetli değilmiş bakışları ne kem gözler var denk gelmemiş sana
nazar değilde beddua yemek kötü bişiy.
Yedin galiba
Ay benim kendime bile değiyor başkasıda perişan
Başkasına 'da mı degiyo
Hayır başkasının nazari beni perişan ediyo iki gün kendime gelmiyom
Evet inanırım nazara kem gözler banada çok değiyor
Basına bişey gelmiyo inşallah
En son ne geldi 🤔🤔
Evet inanırım. Bizzat yaşadım
Ne dediler sana
Öyle saçma şeylere inanmam
Peki
Kanıt benim
Yengem geldiği gün beni süzdü süzdü bu kızda böyle söyle dedi
Geldiği gün bileğimi burktum çayı getirirken bileğim şişti 1 hafta ağrıdi
Bileğim iyilesmeden parmağımı vurdum cekyatjn kenarına oda şişti morardı
Daha parmagim geçmeden diz kapağımin uzerine düştüm mutfakta baya yere kapaklandım
Gözü değen bır yengem
Sizin düşünceniz bişey diyemem
Âmâ ben inanıyorum
Uçak ne ki kıyametin habercisi 😂
Galiba😂😂
Tabiki nazar vardır
Tabiki
İnanmam
Neden
Inanirim
Peki
Nazara çok inanırım.
degdimi hiç
Çok.
Evet nazar var 😎
Sana değdi mi
Cin çarptı küçükken 😁
İnanırım.
Basina geldi mı hiç
Evet
Nazar var tabi
Sana degdimi hiç
Inanirim
Basına geldimi hiçç
İnanmam
Niyee
inanırım
Basına geldimi hic
genellikle baş ağrısı çekerim annem üzerime dua okurken kadın esnemekten bitap düşer
ve düz yolda tökezlediğimde olmuştur
insanlar gerçekten çok tuhaf bakıyor bazen
Amann dikkat ett ölen bile varmış 🙄🙄
olur
yataklara düşürür nazar
Inanirim.
Basına geldimi hiç
Gözlerime aldigim beğeni sonucu kirpiklerim yandı. Gozumde sarı bir nokta var simdi doktora gidicem.
Göz kapağındami
Gozbebegimin yaninda. Bagimsizligini ilan etmiş durumda.
Evet inanıyorum.
Senin başına geldimi hiç
Evet
Nazarin dinen var olduguns kesinlikle inanıyorum
VAR zaten
Aynen
Nazara inaniyorum
Basına gelen oldumu hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?