Dün eskiden bu sitede olan bir kız arkadaşımla cafede buluştuk bana tarot falı baktı. Tarot falına göre haysiyetsiz, ihanet eden, cibiliyetsiz, yalancı, narsist, manipülatör, çapkın, karaktersiz herifin teki çıktım. Ahahaha. d acaba kişisel almış olabilir mi biraz. ASD
Valla hocam tarot fallarına güvenirim. Sende de hafiften öyle bir aura var ama bu erkek için kötü bir şey değil. Kadınlar, ne kadar inkâr ederlerse etsinler, ne kadar aksini iddia ederlerse etsinler böyle erkeklere çekiliyorlar.
Ama kadınlar için aynı şeyi söyleyemem. Kadınlarda bu özelliklerin hepsi kırmızı bayraktır ve bu özelliklere sahip oldukları sürece değerli erkeklere ulaşamazlar. Feminen, beta ruhlu, çoluk çocuk adamlarla ilişki yaşarlar ancak.
Erkekte kötülük cezbedicidir, serserilik çekicidir, erkekte utanmazlık, umursamazlık, arsızlık çok seksi gelir kadınlara. Bu evrimsel bir gerçeklik... Kadınlar ise ne kadar hanımefendi, kibar, uyumlu, feminen ruhlu olurlarsa erkeklerin gözünde o kadar değerli olur.
Bir erkek ne kadar kötü ruhlu olursa o kadar çok kadına ulaşır ve hangi kadının iyi olup olmadığını ayırt edebilir. Kırmızı bayraklı kadınlarla kısa süreli, yeşil bayraklı kadınlarla ilişki yaşarlar.
Bir kadın ne kadar kötü olur, kötü yaşarsa iyi erkeklere ulaşma ve onlarla mutlu olabilme şansı o ölçüde azalır.
Bana bu fal olayları pek mantıklı gelmiyor. Birisi başka birinin kaderini kağıttan okuyabilseydi. Peygamberliğini falan ilan ederdi. Sadece genel yoruma dayalı şeyler önüne koyuyor. Herkesin az çok bildiği şeyler.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Enişte doğru söyle tarot falın benden de kötü çıktı dimi AS:D
Tarot tahmindir, bakan kişi nin enerjisi negatif se bu kartlara yansır ve olumsuz şeyler çıkar. Soru cevap şeklinde bakılan tarot daha net tahmin verir.