Arkadaslar esimin eşyalari arasinda 1.50 mt uzunlugunda serit seklinde bir kagida yazilmis arapca yazi ve semboller buldum. Bir de 3 parca kagit seklinde ustunde kendi adi ve annesinin adi yazili yine arapca yazili bir kagit daha buldum sizce bu nedir tamamini atmadim. bu bir kismi korkuyorum lutfen yanitlarmisiniz
Biri kafasındaki hurafelere gore bir şey yapmış kırk akıllı sorunda gordugun gibi cozememiş. Başıklara ve resimlere bakılırsa bir dua metni ve İstanbul nasiplenme derdinde hepsi bu.
Aklında olsun saklasan da yaksan da wcye atsan da diğer benzerlerii gibi bunlar işe yaramaz şeyler ve üstüne de kallavi para da ödenmiş olabilir. Eşin bunu evde eşyası arasında saklıyorsa bir etkisi olur umudu ve ödediği paranın acısındandır ve yok olduğunu farkettiğinde de amaç araç her ne kadar geçersiz olsa da otomatik nerde olduğunu sinirle soracaktır ve bulduracaktır.
Şimdiye kadar ne yararı ne zararı olmayan bu gizemi aldığın yere bırak yeter. Bu tür işlere kendine değil ulvi yardımlara güvenen kolay ikna edilemez zira inanç sadece inanç olsa da korunacak bir konu olarak algılanır. Sen de bil ama geç , bir şey olmaz bunlarla...
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Cok tesekkur ederim. icimi rahatlattin. Ama ben herseye ragmen esime bir sormak istiyorum her sayfasinin fotografini cektim zaten
Onun için kutsallar hazinesi ifade eden ama bir anlamda da put özelliği taşıyan bu nesneler hakkında hiç bir şey sormana aslında gerek yok , once imanının zayıflığından girer sonra ozelimi ne hakla karıştırırsan dan çıkar ; eşittir olan huzurunuz bozulur ve ara ciddi açılabilir.
Öğrendin zaten nedir , daha ne söyleyebilir ki ve değer mi? fotosunu istersen sakla ama hurafik biri ise sen de bbuna gore adımını at. Hacı hoca camye gitme işleri boş işler olacaktır
Kardeşim, fotoğraflara baktım. İçinde Fatiha Suresi'nden âyet de var. "Sıratallezine en'amte aleyhim, ğayril mağdubi aleyhim" kısmı var meselâ. Bazı surelerin başındaki tek kelimelik âyetlerden de var. Örneğin; "Elif-Lâm-Mîm-Râ" yazan ayetler ve buna benzer âyet de var. Ama bunu evinize koyan her kimse; dua niyetiyle mi yerleştirdi, eşlerin birbiriyle arası bozuksa sevgileri ve bağlılıkları artsın diye mi yaptı, yoksa yuvayı yıkmak için mi yaptı bilmek zor. O yüzden mutlaka bir din görevlisine veya müftülüğe gidip sor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İlk önce bir imama ya da bu tarz işleri anlayan birine göstermen gerek belki eşin de yaptırmış olabilir ya da başka biri ama eşine ilk göstermeni önermiyorum yoksa senden alabilir ne olduğunu öğrenmen gerek
Kardeşim, fotoğraflara baktım. İçinde Fatiha Suresi'nden âyet de var. Bazı surelerin başındaki tek kelimelik âyet var. Örneğin; "Elif-Lâm-Mîm-Râ" yazan ayetler ve buna benzer âyet de var. Ancak birisine bağlansın diye büyü için mi, yuvayı yıkmak için mi yapıldığını mutlaka bir din görevlisine veya müftülüğe gidip sor. Tedbirini al yani.