Felak nas oku sonra allahım bu muskalarda bana yapılan kara büyü varsa bu büyüleri ona geri gönder de amin de sonra tüm hepsini yak sakın suya sokma veya çöpe atma
muska büyü çözdüm çözecem bunlar insanların duygularını sömürmek masumiyetnden faydalanmakten öteye gitmeyen hareketler ne bilim kalpazanlarla polis ilgilenmiyor mu :d
@çağdaşyılmaz hayır ya yanlış düşünüyorsun. Evinde muska bulmuş ve evinde bulunan muskalar insanı gerçekten korkutuyor. Bayan bir hocamız var o anlıyor iyi mi kötü mü diye ona baktircaktim
hangi muska yazan adam bu kadar iğrenç yazılar yazar anlamsız rastgele çizimler arapçaya hiç benziyormu ya da ibraniceye çünkü muska büyü kara büyü ya ibranicedir ya da arapça bu bildiğin troll soru kağıtların mürekkebi tükenmez kalem katlama şekli saçma sapan inandım deme :D
@çağdaşyılmaz bu zaten belli olcak trol olup olmadığını. Ne için inandım çünkü çok gördüm böyle muskalari ve gerçekten birinin yaptığı muskalardır. Ama neden trollesin ki? Aslında trol olabilir. Çünkü ben yardimci olcam dediğim soran benim yoruma sevinmeliydi ve gelmeliydi. Ama ses yok maalesef. Neyse belli olcak bu
çizgilere dikkatli bak :D X çıkıyor ve kağıdın eski bir katlama değilde yeni katlanmış olduğunu görebilirsin hatta üstteki resimdeki kağıt 2 3 defa katlanıp açılmış en son çizgideki kayıklıktan bunu çıkartabilirsin ve X in virleşim yerindeki tutarsız çizgler :d iyi bir gözlemci olmak şart :D
keske acmasaydın ısın cok zor acmadan sorsaydın sana yapacagın seylerı soylerdım
0
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iki uc tanesini actim digerlerini acmadim. Zaten acilmiyo cok sıkı bantlanmis. Bismillahla falan basliyo mu diye baktim. Ak buyudur falan diye. ama hic biri besmele ile baslamiyo. Napicam ben simdi :( Kara buyu falan mi :(
zaten bunlar buyudur ama ne ıcın yapıldıgını kolay kolay bılemessın anca durumun nasıl gelısecek ya da neler yasıyorsun bunlara gore bıse dıye bılırım sana bırde acmadıgın muskalarıda ihlas felak ve nas surelerını okuyarak acabılırsın ama yınede sen acma camı hocasına gıt goster oda cesaret etmez belkı ama sakın buyucu yuada muskacıya gıtme o senı daha cok dolandırır muskacıdan yardım alma bırkac sey daha soracam sana sımdılık bıraz ısım var tabı konusmak ıstersen 10 dk gelırım ben
@Sözel-Harekatçı kardesım islamda bunlar vardır bılmıyorum ınancın nedır senın ama islamda var bunlar kaldıkı peygamberımıze dahı yapılan bısedır bılmıyorum anlata bıldım mı
bunların neıcın yapıldıgını bılmek ıcın yasantına dıkkat et evde degısen bıse oldumu son zamanlarda onlara bak o eve yappıldıgı bellı ama kıme yapıldıgını cozmek lazım ayrıca evde yapman gerekenler var bunuda unutma
@Sözel-Harekatçı kasıntın mı var defol gıt ınancsız bırıyle konusmak cok sacma sen kendı bılımınle ugras nedıyım sana rabbım ısallah sana yasatırda sen gorursun bılım mı ilim mi
sende sagol sımdı soracam sana sorular araya yıne gırecek konusacak senınde aklını karıstıracak yoksa ben sana yardımcı olmak ısterım ıstersen özele gel konusalım ama yok dersende rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum bu
@Sözel-Harekatçı lan it PKK lı senın profılıne baktımda gordum bılıyormusun ınsanlar ayna gıbıdır sen ınsanları nasıl gordugune baglıdır yanı gerı zekalı sen bana bakarak kendını konusuyorsun sen anca klavye delıkanlısı PKK nın köpegı defol dahada yazmam sana herkesın asıl nıyetını allah bılır sen degıl senın gıbı bır it ancak bunları dusunur senın gıbı bır deyyus araya gırmeseydı zaten ben konusuyordum karsımdakıyle hadı sımdı defol sen propagandanı baska bır yerde yap PKK sloganlarını at hadeeeee
Evde buldum. Esyalarin icinde sarilmis ve bantlanmis bir vaziyette bir sey buldum. Actim bir suru ucgen sekilde katlanmis kagitlar cikti. Birinin fotosu yukardaki işte. Digerleride ayni bunun gibi. Cook eski acildikca dokuluyodular resmen.
En İyi Cevaplar