Ritüel bilen var mı, liseden birinin bana yazmasını istiyorum mümkün mü?

Çok saçma, yalan ya da din vs lütfen demeyin. Lisedeyken birinden çok hoşlanıyordum fakat hiçbir zaman belli edemedim. Zamanla aslında onun da benden hoşlandığını ama benim ona odun gibi davrandığımı fark ettim. Birisi bana dümdüz seni seviyorum denediği sürece asla anlamazdım ama günlüğünü okuduğumda fark ettim ki yaptığı şeyler vs o zaman sanırım benden hoşlanmış. Instagram'dan takipten çıkmıştık birbirimizi. Geçen rüyamda görünce yine o liseli kızın hissettiklerini hissettim sanki. Şu an 25 yaşındayım ve aradan neredeyse 10 yıl geçmiş. Beni unutmuş olabilir bile. Ama ben onu unutmuştum, şimdi tekrar hatırlıyorum. Farklı bir şehirde sadece yazın bu şehre geliyormuş. Eskiden aynı mahalledeydik beni eve bırakmışlığı vardı fakat artık ben o mshalleden uzaktayım, o ise başka şehirde. Instagram'da ortak arkadaş sayımız 3 falan ve o kişilerle de yıllardır konuşmadım sadece postlarımızı beğeniyoruz. Şimdi ben bu çocuk beni hatırlasın ve yazsın istiyorum. Bunun için büyü değil ritüel istiyorum. İlgisi olan bilgisi olsn birisi varsa lütfen yardımcı olsun ne yapmam gerekiyorsa anlatsın. Ona yazmak istemiyorum o bana yazsın, aklına geleyim istiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Sayfa reklamından ziyade kendim yapacağım ritüel tavsiyelerini bekliyorum.
Ritüel bilen var mı, liseden birinin bana yazmasını istiyorum mümkün mü?