Üniversiteden Biri Bana Yazmış?

Bu kişi daha önce de bana instagramdan yazmıştı. Elif merhabaa yazmıştı. Ben taaa 2 hafta sonra sadece görüldü yapmıştım çünkü hem beni takip etmiyordu hem de bizim üniden olduğunu bilmiyordum. Zaten üniversiteye de bu sene başladım. Yani bana okullar açılmadan yazdı bu kişi. Bugün grupta bi sohbet döndü (o sohbette yoktu ama başka erkekler vardı) ben de oynayan iki tane kedi sticker'ı attım. Bunun üzerine bana özelden ilk defa whatsapptan yazmış. "Sende çok işe yarayan stickerlar var gibiii" birde sticker atmış. Şimdi arkadaşlar yeni nesili biliyorum bir sürü saçma fotolar çekiyorlar ama benim fotopraflarım öyle değil. Hep çiçeklerin içinde doğal fotoğraflarım var. Çiçek böcek, güzel müzikler falan paylaşırım ben. Gittiğim yerlerden güzel fotoğraflar paylaşırım. Benim biyografimde üniversitemin adının yazmamasına rağmen (sadece sayfasını takip ediyorum) ve okul sohbet grubundayım. Oraya da haftada 1 ya yazıyorum ya da yazmıyorum. Bizim okul daha geçtiğimiz cuma başladı ve buna rağmen 1 ay önceden bir sürü kişi yazmaya başladı. Haliyle böyle olunca dikkatli oluyorum ben de. Çünkü mesela sadece bir kez cevap verdiğin biri sonra arkandan saçma sapan atıp tutabiliyormuş. Şimdi bu çocuk ilk başta diğer slklar gibi bana wpden yazmadığı için bu çocuğu gözüm tuttu. Hem de tatlı çocuğa benziyor ama yazsam mı diye çok arada kaldım çünkü iyi biri olup olmadığına emin olmam için zaman geçmesi lazım. Şimdi ben yazarsam "biz onunla flörtleşiyoruz" deyip benim önümü kapatmasın :D Arkadaş gibi mi konuşsam sizce hem de o kadar yazmış 1 ay sonra tekrar şansını deniyor ayıp olmasın :D Yoksa hiç yazma mı dersiniz?

Üniversiteden Biri Bana Yazmış?