Ayrildikfan bi hafta sonra sevgili yapmis o kızla bu sene yani 1 sene sonra nisanlandi muhtemelen beni aldatti. Fotoğrafları görünce coj kötü oldum 3. Günü istiareye yattım Rabbim sonumuzu göster dedim.
Rüyamda evimizle ambarimizin arasında bir yılan var kol bileğim kalınlığında Yarısı sarı yarısı kirmizi toplu duruyor ama uzun olduğu belli. Yılanı görünce on tarafa gelip söylüyorum ablam ve iki çalışan işçi var. Onlar geliyorlar ve yılanı öldürüyorlar. Yılanı açıyorlar uzunlamasına boyu 50 60 metre. 20 metresi sarı parlak 40 metresi solgun kirmizi. Ablam eline doluyor kuyruk kısmından başlayıp. Şaşırıyorum ve midem bulanıyor ama selam sarıyor bir yerden sonrada kıvırıp derisinin içine koyuyor. Corap katlar gibi. Ben şu an konteynerda kalıyorum. Yılanı o hale getirdikten sonra da benim konteymerda yattığım duvarın dış tarafına yaşlıyı. Ben pencere kenarındayım. Pencerenin neredeyse önünü kapatacak yılanın o hali. Canliyken 50 60 metrelik yılan ölünce 200 250 metre oluyir. Sarı olan kısmı griye kirmizi olan kısmı siyaha dönüyor ama çirkin soluk bi siyah. Ve derisi pat pat poşeti gibi oluyor. Hani eşyaları korumak için sandıkları bi poşet varya aynı onun gibi ve pul pul.
Anlamadım yorumlar misiniz. Ölü hali daha da büyük ve benim yattığım yerin dışa tarafına duvara yasliyirlar tam benim hizama
Nisan haberini duyunca fotoğrafları videoları görünce Rabbim geleceğimizi göster dedim bu rüyayı gördüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer