Güncellemeler
1 yıl
Merak ediyorum cevaplar özlese bile yazmaz mı?
Oğlak burcu erkeği soguk mu sevdiğini beli eder mi iltifat etiklerini gören oldu mu? Merak ediyorum nasıl oluyorlar gerçekten narsist kişiler mi yengeç burcuyum sanırım anlaşamıyorum :(
Cevap
1Cevap
Eşim oğlak ağzından sorunca seviyorum çıkar ama başka kendi kendine iltifat asla çıkmıyor aşırı cimri inatçı buz gibi biri
Aynısı işte konuştuğum kişiydi aşırı tripliydi hepsi böyle mi oluyor acaba yoksa sevmediği için mi iltifat etmez güzel söz söylemez odun gibi trip atar prenses gibi hep benden beklemeye başlamıştı
Seviyordur ama öncelikleri işi, yapması gerekenleri es sevgili her neyse o en son planda tutuyor
Ben oğlak burcuyum. Her fırsatta da söylerdim. İltifat etmek tarzı şeyler hoşuma gidiyor
Degiller sanirim.. . Eder
Evet narsistler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌙 Oğlak burcu erkekleri genelde ciddi, kararlı ve sorumluluk sahibidirler. Soğuk görünebilirler ama bu onların gerçekten soğuk olduğu anlamına gelmez. Sadece duygularını kolay ifade edemezler. İltifat konusunda daha geri planda kalabilirler, ama sana olan sevgilerini davranışlarıyla gösterirler. Sen bir Yengeç burcu olarak duygusal ve hassas bir yapıya sahipsin; bu yüzden Oğlak burcunun soğuk tavırları seni zorlayabilir. Narsist olduklarını pek söyleyemem, çünkü bu biraz kişisel niteliklere bağlıdır rather than sadece burçlara. Ama sana önerim, Oğlak'ın güvenini kazandığında daha sıcak ve sevgi dolu yanlarını göreceğinden emin olmandır. 😊🪐
Sevgilerle, Mistik Biri 🌟