Y’a konusmalar hep hakaret dolu ben bu kisiyle 3-4konustkm Instagram da da cok takip etim kisi yok erkek sayisi az ama takip ediyorum etkilesim icin bu sozler i haketmiyorum yani mesele Oda degil narsist mi baska kisilik sorunumu cozemedim bu neydi?
Hayır değil ama sana karşı üslubu çok vasat, iğrenç. Bu şekilde konuşamaz. Evrimini tamamlamamış arkadaş ama birilerini ekleme kısmında hak veriyorum ona. Benimle flört ederken birilerini eklemesi beni rahatsız eder. Bu da bence saygısızlık ve hoş değil benim için. Ama hicbir şeyde sana o şekilde küfür dolu konusmasini gerektirmez.
Bı konuşmayı tanıyorum.. eğer bununla sohbete devam edersen sinir hastası olur çıkarsın.. narsist değil ama kendi bildiğinden şaşmayan, karşı tarafın düşünce ve durumunu önemsemeyen, herşeyin en doğrusunu kendinin bildiğini sanan bir tip..
Ağzının bozuk olması olayın en tatlı kısmı oluyor senin kimi takip etiğin ya da ne yaptığınla ilgili kafasında senaryo kurup seni de bu senaryoyla itham ediyor konuşmaya devam ediyorsan Allah yardımcın olsun seni saygısız ve değersizlikle bolca suçlamalarla dolu bir zaman bekliyor
Konusmanin tamamini atamadim baslarda mal canım dedi ve hicbisey olmadigi halde. Ona gore erkek takip etmissim ama etmedim takip etiklerimde de cok erkek yok.
Hayatım hakaret eden adam narsist adam değildir canım görmemiştir iletişimi sıfırdır arada fark var narsistler mal aptal gibi cümlelerle aşağılamazlar görüntünle falan dalga geçerler mesela daha iğrenç yaklaşırlar