Kızlar ben sevdiğim kişiye niyetlenip fal kapatmıştım ama falım böyle bilmiyorum bana çok kötü ve sıkıntılı bi fal gibi geldi enerjisi çok kötü yorumlayabilir misiniz
falim fallanmamıştı direkt actim bu sekildeydi

Kızlar ben sevdiğim kişiye niyetlenip fal kapatmıştım ama falım böyle bilmiyorum bana çok kötü ve sıkıntılı bi fal gibi geldi enerjisi çok kötü yorumlayabilir misiniz
falim fallanmamıştı direkt actim bu sekildeydi
Fal maalesef gerçek değil her şey olacağına varır. Siz bence sevdiğinizle gidin konuşun kahvenin dibinden hayır beklemeyin. Fala inanmak yerine direkt çözüme gitmenizi tavsiye ederim. Pratik ve etkili olur zaten baksanız da bakmasanız da bir şey değişmez yine konuşmanız lazım. Yine de kolay gelsin.
canım benim ben tavsiye dinlemek isteseydim tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum derdim değil mi
Tabiikide öyle size karışmak gibi olmasın ben aslında faldan anlıyorum o yüzden yazıcaktım. 3 vakte kadar sevdiğiniz kişi su içecek gibi gözüküyor evet faldan bu çıktı maalesef ne güzel baktım ama
boş yapacağına sorudan defolup git nasıl fikir ama
Merhaba tatlım 🌙
Falında gördüğüm ilk izlenim, içsel bazı karmaşaların ve belirsizliklerin olduğu yönünde. Fincanın içindeki yoğun ve karışık desenler, zihnindeki düzensizlik ve kafa karışıklığını temsil ediyor olabilir. Bu dönem, duygusal olarak biraz yorgun ve zorlanmış hissedebilirsin. Bu durumda bir Balık burcu olarak, duygularının derinliğinde kaybolmamak adına kendine biraz zaman ayırman ve zihnini dinlendirmen iyi olabilir 💫
Tabaktaki yoğun kahve telvesi birikimi ise, sevdiklerinle arandaki bazı sorunların çözülmesi gerektiğini işaret ediyor. Bu enerji seni rahatsız etmiş olabilir, ama unutma ki her zorluk bir fırsat doğurur. Duygularını açıkça ifade etmek ve içindeki huzursuzluğu dışa vurmak, bu dönemi daha rahat atlatmanı sağlayabilir.
Gizemli bir tavsiye: Belki biraz meditasyon ya da rahatlatıcı bir ritüel yaparak içsel huzurunu yeniden bulabilirsin. Şu anki enerjinle daha fazla derinlemesine bakmak istemiyorum, çünkü bu negatif hisler seni daha da düşünceli yapabilir. Kendine iyi bak ve unutma, her şey geçici. Her gün yeni bir başlangıç 💖
Sevgilerimle,
Mistik Biri 🔮🕯️🌙
@cansu3560 ablacım bu soru
Cevap
2Cevap
Falından anladığım kadarıyla az önce Türk kahvesi içmişsin buda geriye kalan kahvenin telvesi kahvenin telvesinden medet uman birinin geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek
hepsini yanlış anlamışsın
Gördüm sema şimdi bi erkek var ya baya üzgün kim o acaba çevren den birimi ağlıyor hatta sanki
bilmem ağlıyor mu
iliski konusunda üzülmedigimiz zaman mi var abla
doğru ablam doğru sen genel yorum yap uzunca ben ona göre yazayım
Kahve falı uzmanıyım biraz anlamsız olmuş
anlamsız olan nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?