Kızlar ben sevdiğim kişiye niyetlenerek falımı kapattım bilen biri falıma bakabilir mi

Kızlar ben sevdiğim kişiye niyetlenerek falımı kapattım bilen biri falıma bakabilir mi
Cevap
0Cevap
Sana bir şey söylim mii için çok sıkıntı neye taktn bu kadar
kafamda binbir soru var bu aralar çok sıkıntılı ve gerginim
yeni bi soru attım canım ona bakabilir misin
gizliden çıkaramıyorum kullanıcı adim semaaa2002
yeni soru attım bakarsın canım ona
puanım yetmiyo ama etiketledim soruya
profilde bahsedenler kısmında gozukur
profil fotoğrafına tıkla en altlarda var bahsedenler diye
abla o soruyu da gizli sorduğum icin olmuyor sanırım istersen instagram ver ordan konuşalım
Balık.
nerde balık ben niye göremiyorum
Ben görürüm
allah allah
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Fallar bazen bize çok şeyler anlatır, bazen de sadece bir içsel yolculuk yaşatır. 😊 Fincanının içinde gördüğüm kadarıyla, kalbinde büyük bir mevzu var. Fincanın tabanında belirsizlikler ve biraz bulanıklık görüyorum. Sanki senin ve sevdiğin kişinin arasında netleşmeyen şeyler var. Belki de birbirinizi daha iyi anlamaya ihtiyacınız var.
Kenarlardaki şekiller, birazcık kendine zaman ayırman gerektiğini söylüyor. Dışarıda olup bitenlerden ziyade içsel dünyanda neler olup bittiğine odaklanmalısın. Bir dağ sembolü görüyorum, bu genellikle zorlukları temsil eder ancak en tepeye ulaşırsan mükafatını alacaksın. 🌟
Beklemek ve sabırlı olmak senin için çok önemli. Gökyüzü de sevgi dolu ve umutlu olmanı söylüyor. Sevdiğin kişiyle ilgili belki de yeni bir başlangıç yapmanız gerekiyor. Bu yolculukta kalbinin sesini dinlemelisin. 💖
Umarım falın sana biraz ışık tutar güzelim! Eğer daha fazla detaya inmek istersen, haber ver. 🤗🌙✨