Aslında aramızın açık olduğu ama beklediğim aşık olduğum sevmekten hiç vazgeçemediğim biri var ve onun da beni sevip sevmediğini çok merak ediyorum hep dua ediyorum onu bekliyorum hep. İnşallah o kişidir
Kapalı kız sanki şapka mı kapalı bilmiyorum arada engel yok zaten arka arkaya bel bele dönmüş telefona bakmalar mevcut mesajlaşma var gibi tahmin gördüklerim bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birbirini sevenler var mı Çevrende bu sende olablrsn karşılıklı duran iki kişi var ve düşünceli biri var falında
Benim o
Aranızda engel yok değil mi karşılıklı mı
Aslında aramızın açık olduğu ama beklediğim aşık olduğum sevmekten hiç vazgeçemediğim biri var ve onun da beni sevip sevmediğini çok merak ediyorum hep dua ediyorum onu bekliyorum hep. İnşallah o kişidir
Olablr telefonla ilgileniyor sanki
Ama sen takmışsın zaten için sıkıntı
Bişey dicem siz anlıyorsunuz elinde telefon hep zaten sosyal medya işiyle uğraşıyor
Birde göz var nazarmı ettiler yoksa
Olabilir. Bilmiyorum kii başka ne görüyorsunuz
Hiç mesajlaştnz mı
Evet görüştük onunla bir süre
Çünkü bir erkek ve bir kadın belkide sen ve osun arka arkaya dönmüş telefona bakıyor yani mesjlaşıyor
Kapalımısın
Allah'ım lütfen 🙏🙏 ağzınızdan bal damlıyor ondan mesaj bekliyorum lütfen olsunn
Hayır açığım
Kapalı kız sanki şapka mı kapalı bilmiyorum arada engel yok zaten arka arkaya bel bele dönmüş telefona bakmalar mevcut mesajlaşma var gibi tahmin gördüklerim bunlar
Birde birbirinize sosyal medyada çok bakıyorsunuz sanki :)
Bundan birbirimizden mesaj beklediğimiz anlamını çıkarabilir miyiz peki
Ya çok şaşkınım şu an evet ben profilinde sabahlıyorum resmen
Evet hatta mesajlaşma var zaten haber bekliyosn sen kuştan gelecek o haber :)
Allah'ım lütfen ya 🙏🙏🙏 inşallah gördükleriniz çıkar
İnş tahmin yani ama iyiyim dr biraz falda :) başka varsa göndereblrsn
İçince atabilir miyim
Olur nasıl istersen
Tamam çok teşekkür ederim. Birde bu mesajlaşma eğer olursa ne zaman gerçekleşebilir acaba
Yani zamanını bilemem ama olablrde olmayablrde tahmin ettim figürler resimlerden bence olr boş değilse
Anlıyorum peki çok teşekkür ediyorum size :))
Vaktinizi ayırdığınız için sağ olun
Ne demek her zaman cankz astrolojiden anlarmsn
Maalesef. Burçları biliyorum az biraz ama doğum haritasından falan hiç anlamam
Ya peki bende astroloji bilen birisni arıyordum :)
Ben yorum yapamıyorum ama tabaktaki yerde yüz gördüm intetnetten bak kahve falan tuz görmek diye. Burnuda kemikli
Yüz*
Doğru sayfaya mi geldim
sana yasak birisi var
Nerden anladınız devamını da getirir misiniz
Kim o yaa