Lütfen anlayacaksanız yorum yapın?

Arkadaşlar lütfen bana yol gösterin içimde halledemiyorum aylar önce biriyle tanıştım ilk defa birine aşık olduğumu hissettim daha konuşmadan fotoğrafını gördüğüm ilk an bile kalbimin çarpması değişmişti. Ben bu adamla konuşmaya başladım görüştük her şey çok güzeldi sonra saçma bir şekilde konuşmayı kestik temas etmesini istemediğim için bana sapık gibi hissettiriyorsun falan diyordu bir ay kadar zaman geçti ablam yanlışlıkla istek atmıştı sarhoşken bana yazmış ablan istek attı kabul ettim yanlışlık olmasın diye o gün tekrar konuşmaya başladık o kadar mutluydum ki tekrar görüştük daha iyiydi iletişimimiz bir kaç hafta daha geçti bir gün buluştuk iş çıkışı alkol kullandık daha önce hiç içmemiştim bilincim yerindeydi beni bir eve götürdü oturduk müzik açıktı oynayıp beni güldürmeye çalışıyordu geç oldu gidelim dedim bu sefer bana dokunmaya çalıştı istemiyorum dedim vurdu hala o anı unutamıyorum ben karşılık verince daha çok vurdu burnumdan kanlar akıyordu eve gitmek istedim duş aldırmak istedi istemedim kapıyı kilitledim elimi yüzümü yıkadım kendime gelmek için ne yaşadığımı anlamıyordum o evden çıktık arkasına bakmadan gitti nerede olduğumu bile bilmediğim için arabasına bindim tekrar yolda tekrar vurdu arabadan inmek istedim bırakmadı evimin önüne kadar getirdi beni orada öylece bıraktı heryerden çıkardı beni gözümün önünde bir kere olsun masıl olduğuma bakmadı bir kaç gün sonra ben dayanamayıp yazdım ben seni dövmedim sen kendi kendine yaptın falan dedi asla kendi yaptıklarını kabul etmesi vicdanı nasıl rahat bilmiyorum ben o günden beri kendime gelemiyorum onun böyle hayatına devam etmesi çok zoruma gidiyor pişman olsun istiyorum kaç ay oldu hala hayatıma devam ediyor bana yaşattıklarının acısı çıksın istiyorum bazen ona yazasım geliyor içimde ki öfke acı geçmiyor ne yapmalıyım
Lütfen anlayacaksanız yorum yapın?