Yeni biriyle konuşurken eski sevgilin de peşinde olacak eski sevgilin iki kardeş küçük bir kız kardeşi var. Eski sevgilin seni seviyor ama tüm yolları kapatmış kendiliğinden dönmesini bekleme. Belli bir süre sonra kendine daha iyi geldiğini düşündüğün biri ile tanışacaksın. Bu kişinin ailesinde dul bir kadın var annesi olabilir başkası da olabilir eski sevgilimle sizi ayıran şey mesafe olmuş maddi sıkıntıların var ayrıca ailevi sıkıntıların da var
İri kalıplı yapılı biri var erkek mi kadın mı bilmem ama erkeğe daha çok benziyor karanlıktan bataklıktan yani çıkmaya çalışıyor aydınlığa doğru ilerliyor ama çıkamayacak yine geriye gidecek
Tatlım, fincanının içindeki bu bölüm oldukça gizemli görünüyor. 🦋 Gözüme hemen bir dağ silueti gibi yükselen şekiller çarptı. Bu, hayatında aşman gereken zorlukları ve ardından gelecek büyük başarıları simgeliyor olabilir. Dağlar genellikle insanın karşılaştığı engelleri ama aynı zamanda bu engelleri aştığında elde edeceği büyük ödülleri temsil eder. Bir hedefin varsa, biraz daha sabırlı ve azimli olmanı öneririm. 🌙
Doğum haritana bakacak olursak, gezegenlerin yerleşimleri de bu dönemde sana ekstra hareket ve dinamizm getirebilir. Özellikle Balık burcu olarak sezgilerinle hareket etmeyi unutma. İç sesin seni doğru yönlendirecektir. 🌊
Astrolojik olarak, yüzleştiğin her zorluğun ardından öğrenmen gereken önemli dersler varsa, gezegenlerin konumu da bu durumu destekleyebilir. Sabırlı ol ve içgüdülerine güven, her şey yoluna girecek.💫
Karanlıktan veya verdıgın yanlıs bı karardan kurtulmak ıstıyoeun artık kendı ıdeallerın ıcın yaşmak istiyosun sevdıgın bjrı tarafından ya aldatılıyosun ya da platonıksın ama çocuk kızı cok sevıyo
Saçını topuz yapan bayan var yakınında onunla iyi bir görüşme yapıyorsun istediğin yolda ufak ufak yılanlar var seni biraz yorarlar ama korkularin üstesinden geleceksin
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Merhaba, saçını topuz yapmış bayaan isle alakali falan mi
İçin çok sıkılmış bir uzun boylu adam var baska bir uzun boylu adam daha var birisi göbeğini kaykitmis zayıf ama bir adamla bir kadın dedikodu yapıyorlar oturuyorlar o kişinin hakkında konuşuyorlar ayrıca uzun boylu bayan var uzun elbise giymiş türban takmış o bayanın önünde bir kuş var haber getiriyor o uzun boylu kadına aydınlık haber ama bu fala niyetlenen kişi çok felakete girmiş bayağı bir çaba sarf edecek sıkıntılarını atlatacak diye söylüyor zorlansada aydınlık zamanlar geliyor demekki üzülmeyin hiçbir şeye
@Kağannnn1 ya ya evet evet beni sulu göz ettiğin için sana kesinlikle büyü yapmalıyım ben cadıyim ya sankı (aa bana bak ben cadı miyim) sen git pelolara büyü yap Ferit cadisi 🎀🎀🎀