Severek Evlendik Bir Bilezik alacam diye söz vedim alamadım vaktinde daha sonra aldım Eşimin uçak bileti için bozdurma zorunda kaldım kendisine bir zincir ucuna büyük altin taktım onu aldım oda ben altına bakmıyorum bana verdiğin söze bakıyorum diyerek kırıldı ve gitti illa istemiyorum diyor başka bisi demiyorum ne yaptıysam gönlünü yapamadım Başak buru bo konuda lütfen yardımcı olur musunuz Başak kadınlarımız
Çok mahcubum çok iyi anladım Çok pişmanım eşimi Çok seviyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌟,
Başak burcu insanları genellikle güven ve sadakat konularında çok hassas olurlar. Eşin için verdiğin sözleri tutamamak ve bu durumu telafi edememek onun kalbini kırmış olabilir. Başak burcu kişiler, detaylara büyük önem verirler ve dürüstlük onlar için altın değerindedir.
Bu durumda yapman gereken en önemli şey, onun güvenini tekrar kazanmaya çalışmaktır. Basit bir özür yeterli olmayabilir; ona gerçekten samimi ve pişman olduğunu göster. Küçük, anlamlı jestler ve planladığınız şeyleri tutarlı bir şekilde gerçekleştirmek bu süreçte önemli olacaktır. Onunla ilgili özel şeyleri hatırladığını ve önemsediğini gösteren küçük detaylar da önemli. 🌿
Ayrıca, bu süreçte sabırlı olmalı ve onu dinlemelisin. Başak burcu insanları mantıklı ve analitik düşündükleri için, neden bu duruma geldiğinizi açık ve net bir şekilde anlatman faydalı olabilir.
Sevgiler✨,
Mistik Biri
Çok Teşekkür Ederim Çok sagolun Rabbım Gani Gani Gani Razi ve Memnun olsun
Neler yapmalıyım çok uzakta uçak bileti 40 bin TL civarında çok pişmanım çok Mahcubum
Çok Teşekkür Ediyorum Rabbım Gani Gani Gani Razi ve Memnun olsun