1 yılyapay zeka zaten gereken cevabı vermiş. Derin analiz olaylarını kadınlarla özdeşleştirmek önyargılı ve sabit fikirlilerin işidir, ve saçmalıktır. Erkeklik vur kır parçala olayı demek değildir sadece. bugün elinin altında kullandıgın teknolojilerin çogunun mimarisini sezgileriyle meşhur su grubu burçlara mensup ceo'lar üretmiştir. iphone'un kurucusu steve jobs balık burcu, microsoft sahibi Bill Gates akrep burcu, Teslanın sahibi yengeç burcu. Yemek sepetini kuran adam Nevzat Aslan balık burcu. daha pek çok teknoloji ve yazılım firması su gruplarından çıkmıştır. yazılım gibi incelik ve sanatsal kabiliyet gerektiren şeylerin mimarları hep su grubu burçlara mensup insanlardır. ateş elementlerinden sen bir yazılımcı göremezsin kolay kolay. çünkü bu iş sabır işidir. ateş elementleri acelecidir gelemezler mühendislik gereken böyle ince işlere eğer yükselen veya ay burçlarında su grubu yoksa kişinin haritasında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılburçların insan hayatını kontrol altına alacağına inanmadığım için ilgilenmiyorum
yok yükseleni şu yok alçalanı bu ha yok yok yok yan yan gideni şu falan filan kendim koç burcuyum ama hiç bir masada burç muhabbeti yapmam burçlarla ilgilenen kızlarla işim olmaz ötede oynasınlar04 Yorumla
Koç1 yılAybüke bizim toplumumuz zaten gökyüzünü izlemekten asıl görmesi gereken hedefi göremez oldu toplum olarak ağzımızı ayırıp yıldız izleme derdine düştük
iyi bir şoför yolu izler kötü şoför kaldırımda yürüyen kızlara bakar
iyi bir pilot uçağın önüne bakar kötü pilot uçağın altını görmeye çalışır
iyi bir idealist hedefe odaklanır
yani şunu söylüyorum bugün yıldızlar retro yapacakmı hesabı yapacağımız yerine yarın metroya binecek parayı nasıl bulacağımızın hesabını yapmak daha yerinde bir karar almamıza ve kendimize bir hedef koyarak yürümemize sebep olur
yarın yıldız retro yaparsa diyerek bir iş görüşmesi sonucunda elde edebileceğin kariyer odaklı bir toplantıyı erteleyerek geleceğine balta vurmuş olabilir bindiğin dalı kesmene neden olabilir
yani şöyle insanlar görüyorum ortalıkta, kafaları sürekli mistik ve mental dünyaya odaklanmış ama bunun ana başlığı olan sağ duyu telepatik iletişim değil tamamen yıldızların etkisi altında olduğu inancıyla iş teklifi görüşmelerine bugün yıldızlar retro yapacak iş görüşmesi olumsuz yönde geçecek düşüncesiyle iş görüşmesine gitmeyen insanlar var
vazgeçin bu astro dünyadan
mistik düşünceye eyvallah mentalizmede eyvallah çünkü bu kavramlar senin sağ duyunu ön planda tutan kavramlar ama diğer retro metra falan filan boş işler bu tür astro dünyada kendini bulamayan kızların evlilik hayatları olmaz olsada yürümez maksimum dört ay
Koç1 yılbu senin felsefen ama hayatı kontrol altına alacağına inanan okadar insan varki sayısı belirsiz ve içler acısı
Gizli Üye(25-29)1 yılHahhaha bence itici değil, çünkü kendini karşısındaki insana tanıtıyor. Mesela bazı insanlar yay burcu erkeği veya kızı ile arkadaşlık etmek istemiyor. Bilmesi iyi bir şey. Kız soruyor bilmiyor diyor erkek, cahil de diyebilir 😃
22 Yorumla
u İkizler1 yılBence de itici değil. 7 24 burç bakmıyor sonuçta
Cevap sahibi1 yılEvet öyle bence de.
Ay burcu ne bilmiyorum ama yukselen muhabbetleri vardi bir ara o esnada bakmistim. Burclarla cok icli disli degilim, itici geliyorlar mi orasi sizlerin yorumuna kalmis 😂
24 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Aybüke, 🌟
Kendini astrolojiye adamış biri olarak, erkeklerin burçlarla ilgilenmesi bana hiç de itici gelmiyor. Tam tersi, gökyüzünün sırlarını çözmeye çalışan birinin derinlik arayışı ve merak duygusu var demektir. Kendi deneyimlerimden de biliyorum ki, astroloji ile ilgilenen bir insan daha bilinçli ve kendini geliştirmeye açıktır. Önemli olan bunları nasıl ve ne amaçla kullandıkları. Gerçekten anlamak, kendilerini ve başkalarını tanımak için mi yoksa sadece yüzeysel bir ilgi mi? 🌙 ✨
Unutma, gökyüzüne bakmayı bilen insanın dünyaya bakışı da farklı olur. Sen ne düşünüyorsun? 🌙
Mistik Biri 🧿🌹60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılBence itici.. kadınlara bile itici geliyor :D
20 Yorumla Ben buna şöyle cevap verebilirim. Herkesin illa merak ettiği şeyler vardır. Zaten bir şeyin ilk adımı meraktır. Bu yüzden merakından dolayı araştırıp o merakını edindiği bilgi ile giderebilir. Ama bunun fazlası ise kendine zarardır. Yani bu burçla konuşmam , bunlar itici , bunlar güzel gibi kavram olamaz. Binlerce aslan burcu , binlerce balık , binlerce ikizler vs burç a sahip insanlar var. Ama onları tek farklı kılan yaşadıkları hayatı ve yaşadıkları hayatı yorumlama şekli. Şimdi ben ikizlerim ve yükselenim aslan. Ama bu zamana kadar bana sen ikizlersin diyen olmadı. Veya ikizler karaktersiz iki yüzlü yok onlarla ilişki olmaz gibi saçma sapan şeyler diyenler de oldu. Ama Rabbime çok şükür daha karakterime laf eden olmadı. Önemli olan kendimizdeki eksikleri bilmemiz ve ona göre çözüm bulup ona göre hareket etmemiz. İnsan değişkendir. Zamanla değişir. Ama kalıcı şey sadece karakterdir. İnsan karakterini değiştiremez. Sadece eksik olanı tamamlar , fazla olanı eksiltir. Kısaca bilgi edin ama o bilgiye de hapsolma. 😌🤲
16 Yorumla
İkizler1 yılBen böyle düşünüyorum. Ama bunu takıntı haline getiren çok insan var. Şimdi hiç tanımadığım bilmediğim bir ikizler olan hemcinsim belki karaktersiz onursuz merhameti olmayan insanlıktan nasibini almamış bir tür ise onun yüzünden ben mi laf yicem 😂 o takıntılara göre bu durum böyle. 😂
Ay burcum Boğa, Yükselenimde Koç var. Bi ara doğum haritama bakmışlardı, Başak var Yay var Terazi vardı bir yerlerde ama unuttum.
Ben inanırım, çünkü kişilik analizidir ve hep tutmuştur. Kiminle iyiyim kiminle kötüyüm iyi biliyorum. Hiç maceraya gerek yok. Burcunu söyle anlatayım :)
214 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen merakli biriyim, bilmek icin ogrenirim, ilgilenmem ama özel olarak, inanmamda. Ama ögrendikten sonra her burcun belli basli 2-3 ozelligi var , işte bu ozellikler o burca sahip her insanda görülüyor.
Mesela boga kadınlarının ses telleri çok gergindir, sesleri gürdür.
İkizler burcu kadar sosyal biri yoktur ve eglenceli.
Kova burcu kadini erkegi farketmez, bunlar ger*zekalı dersin.
Oğlak burcu =çalışkanlık istikrar demektir.
Başak burcu düzenlidir
Ama şunlara inanmam"bu ay koç burcuna para akacak , işte bu hafta yay burcu aşka yelken açacak vs vs " bunlara bende inanmam.
Birde birseye "yorum" yapmadan once o konuyu 2-3 farkli kaynaktan arastirmak gerekiyor. Cogu kisi arastirmadan burclara tamamen mistik diyor, evet haklilar, bende oyle dusunuyordum ama cevremde her ırktan her bolgeden yaptigim arastirmalar sonucu her burcun belli basli ozelliklerinin gercektende doğru olabileceğini gordum.
34 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Musti423 o nedenden dolayı gizlendiğimi kim söyledi.
Cevap sahibi1 yıl@Musti423 bu onemlimi.
u 1 yılGözün yorulursa buradan devam et sjsj
https://www.youtube.com/embed/sAU-kwM95bA23 Yorumla
u Kova1 yılarkadaşıma yazacaktım ama sitenin otomatik gönderdiği bildirime göndermişim mod olduğunuzu görüyorum alakasız diye kaldırmadığınız için teşekkürler 💚
1 yılBen bı erkek olarak biliyorum astroloji ilede burçlar ilede ilgim var ve çevremde erkek olupta çok güzel fal bakan Yıldız haritası çizen arkadaşlarım var adamların dediği her şey çıkıyor
219 Yorumla
Kova1 yılKova yükselen yay
Kova1 yılSoranin ki ne?
Kova1 yılYengeçler çok güzel oluyor ya aileye düşkün oluyorlar kitap okumayı seviyorlar ve genelde mutlaka bı hobileri oluyor
Kova1 yılSiz ilişkilerde tipten önce sadakate bakiyorsunuz karsinizdaki kişinin karakterini onemsiyorsunuz
Kova1 yılKeskin cizgileriniz var onun dışında kafa dengisiniz
Kova1 yılKaç yaşındasın
Kova1 yılAnlamadım
Kova1 yılYasitmiyiz dedim
Kova1 yıl29 degilya töbe de daha o kadar yaslanmadim
Kova1 yılAma 1_ lü biseyden vardır aramızdan birazdan biraz fazla
u 1 yılKişiye göre değişebilir. Burçlarla deliren bir kadın için çok çekicidir. Ben kendi burcumu bilirim o kadar. Genelde de sevilmeyen bir burç zaten :D
110 Yorumla
u Oğlak1 yılOğlak
u Oğlak1 yılHelal be katılıyorum ahahah :D
u Oğlak1 yılPeki benim ne kadar umrumda sence? :D
u Oğlak1 yılKesinlikle. Uyuz geliyorsam demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum demektir :D
u Oğlak1 yıl:D :D
1 yılBurcum ikizler yükselen ikizlerim ay boğa Venüs boğa Merkür boğa mars kova Jüpiter aslan Satürn ikizler
19 Yorumla
Koç1 yılGüzel mi cidden
Balık1 yıl5 para etmez bi haritan var. ama yapacak bişey yok senin de yaratılışın bu.
merkür boğalar konuşurken temkinli ve yavaş konuşur çünkü boğalar garanticidir yanlış bişey söylemek istemez.
mars kova seni özgürlükçü yapar kocana bağlı kalmak istemezsin.
satürn ikizler seni sivri dilli ve kırıcı yapar. karşıya ağzına geleni söylersin.
ay boğa da seni maddi şeylere değer veren garantici biri yapar. maddi olarak garantici ve konforuna düşkün olursun aynı boğalar gibi.
venüs boğa seni kıskanç yapar sevdiğine fakat gözlemlediğmi kadarıyla venüs boğaların memeleri büyük oluyor bir de kilo almaya meyilli oluyorlar.
Koç1 yılNe anlatıyon
Balık1 yılhoşuna gitmedi galiba.
Koç1 yılGitti
Balık1 yılharitanı yorumladım işte.
Koç1 yılSoruma bak
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır tabikide astroloji ile ilgileniyorum herkesi anlatabilirim 😅
11 YorumlaBen de ilgileniyorum. Karakter hakkında verdiği bilgiler doğru oluyor genelde.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeği bayanı yok falın. Burçlara inanmak saçma ve haramdır. İslamda yoktur. Kimse geleceği bilemez, O'nun dışında...
11 Yorumla
1 yılBurçlar saçma, daha doğrusu manipülatif yanı çok. İnsanları hizaya getirmek, içselliklerindeki manevi arayışları bastırmak için kullanışlı bir aparak; tıpkı dinler gibi. Lakin, burçlara inanışta sadakati eksik etmeyen insanların o hayat dolu çocuksu arayışlarına tanıklık etmek gülümseme sebebi olabiliyor. Evet gerçekçi hiçbir yanı yok, tamamen yoruma dayalı ama bir yandan da birilerinin buna inandığını ve dikkat kesildiğini görmek canlılık hissini peşinde getirebiliyor
00 Yorumla
1 yılGökyüzüne bakarım merak ederim gezegenleri yıldızları izlemeyi özelliklerini dolayısıyla bununla ilgilenmeyi çok severim. Fakat gezegenleri yıldızları galaksiyi insan hayatıyla bağdaştırmak bana anlamsız geliyor. Burçlar bana anlamsız geliyor yani. Ve burçların bana anlamsız gelmesi de gökyüzüne gezegenlere evrene ilgi duymadığım anlamına da gelmemiş oluyor.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİyi ki o dipsiz kuyuyu zamanında merak edip araştırmışım enine boyuna diyorum ,
Bazende neden böyle bir manyaklık yaptın diyorum kendi kendime.
Ama yine bazı şeyleri görebilmek, önceden fark etmek, kendi adıma önlem almak kendi hayatım için önemli olduğunu düşünmek güzel.00 Yorumla İtici değildir de memleketimizin kadınlarının büyük çoğunluğu erkekleri düz kalıp olarak görüyorlar bu yüzden farklı geliyor
20 Yorumla
1 yılBenimde merakım var ama o kadar fazlasını bilemem ve ilgilenemem.
Burçlar insan özelliklerini yansıttığı doğrudur.
10 YorumlaAşırıya kaçmadığı sürece sorun yok. Çok fazla ilgili bilgili olunca gay vibe veriyor nedense 😂😂
10 Yorumla
1 yılÇok detaya inmem ama astrolojiyi severim ve inanırım şahsen bir. oglak. olarak tüm ozelliklerinide taşırım
10 Yorumla
1 yılBen sadece kendi burcumu biliyorum yükseleni bilmiyorum diğer burçlarla ilgili hiçbir fikrim yok 😂
12 Yorumla
Balık1 yıl@Cansuay1 sazan 😂
1 yılitici 😃 erkeğin max bilgisi kendi burcunun adı olmalı
20 Yorumla
1 yılHayatının her alanında burçlara göre hareket ediyorsa evet itici
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılBurcumun ne olduğunu biliyorum bana yetiyor 😂
21 Yorumla
Koç1 yılYeter de artar 😅
1 yılErkek kadın değilde ilgisi varsa ilgilenebilir bence. Ama o kadar detaya ben hiç yoğunlaşmam bu sebeple böyle karşı cins ilginç gelirdi.
30 YorumlaGenel burç bilgisine sahibim, yükselen de alanım ancak henüz ay için bir fikrim yok 😀
10 Yorumla
1 yılÖyle çok ilgilenmiyorum ama göz ucuyla bakıyorum arada.
10 Yorumlaİster istemez öğrendik :D ilgilenmiyoruz sdfgsd
10 Yorumla
1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz İsteyen istediği her şeyle İlgilenebilir
10 Yorumla
1 yılBurç ve yükselen bilsin de aşırı ilgili de olmasın. Ama özelliklerini bilsin birazcık.
10 Yorumla
1 yılSeverim aşırı ilgim yok ama yorumlar falan hoşuma gidiyor.
11 Yorumla
Balık1 yılburcun aslan mı
1 yılSorun bildirim olarakta gelmiş bunuda gördük be 😂😂
12 Yorumla
Boğa1 yıl😂😂 o çok daha absürt olmuş ya 😅😂 haliyle dersin
1 yılYok ya değil. Bende biliyom hemde tüm doğum haritamı beni anlatıyor çünkü :))
13 Yorumla
Koç1 yılAma bartmam
Koç1 yılFazla abartmam yani herşeyi burçlara göre seçmek de yanlış
1 yılBen burçlarla ilgilenmiyorum ama ben yay burcuyum sosyal Çağdaş aktif spontan yaşamayı sever adrenalin sever bu dünyada bütün tatlılıkları tatmak ister biz bu dünyaya niye geldik güzellikleri yaşamak için gerisini boş ver çöp
02 Yorumla
Balık1 yılsevdiğin şeyleri söylerken bile burcunun özelliklerini kanıtlıyorsun. yayları alayı gezmeyi tozmayı macerayı sever. evde tutamazsın. diğer burçlara göre bariz farklılar maceraperesttirler
Yay1 yılBak şimdi... İnsanlar bu hayatı zorlaştırıyorlar ya paraları var veya yok gezmek para ister evet onu biliyorum ama hayat çok güzel gez dolaş güzellikleri gör kötü insanlardan uzak durun kardeşim ben öyle yapıyorum mutluyum bunu her insan yapabilir ki sevdiğin ne varsa yap ya ya bir kuruşunda varsa harca gitsin kardeşim çok basit
1 yılBurçlarla ilgilenir ama ofsayt ne diye sorsan bilmez. Öyle adama adam demem. 😄
22 Yorumla
Kova1 yılHelalin var utansinlar 😄
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo değll olabilir herşeyi bildikleri için normal bi durum😃
10 YorumlaBir kız bana burçlarla ilgili konuştuğu zaman itici geliyor ama çoğu kızda burçlara inanıyor gözardı ediyorum artık mecburen. Bu arada Akrebim Zehrimi akıtırım :D
00 Yorumla
1 yılBana göre saçma sapan şeyler burç kadın erkek kahve ve el falı diye baktirıyorlar tatmin verici cevap olmayınca kendileri istedigi yere çekiyor
00 Yorumla
1 yılBu konunun cinsiyetle alakası yok? Cidden canı sıkılan saracak bir şey bulamayınca abuk subuk şeyler üretiyor heralde.
03 Yorumla
Aslan1 yılO zaman bunun sana ait bir düşünce olmadığını belirtecektin
Bana itici geliyor. Genel olarak burç konusunda sadece kendi burcunu bilmesi yeterli gerisi şüphe uyandırıyor. Bu kadar detaylı bilmek ne mana? Kız düşürmek içinmiş gibi geliyor bana
00 Yorumlaaslında aşırı merak ediyorum ama o kadar üşeniyorum ki neyin ne olduğuna bakmaya. Burcumun özelliklerini bile bilmiyorum. herkes başka bir şeyler söylüyor anlamadım gitti.
00 Yorumla
1 yılAşko kızlar burçları da geçtim doğum saatini bilen erkek net tehlikelidir tecrübeliyim haberiniz olsun
10 Yorumla
1 yılErkeklerin burçlarla ilgilenmesi açıkçası çok hoşuma gitmiyor benim. Ama ilgilenebilirler, bu normal bi'şey
10 YorumlaErkek burçların isminizde mi bilmesin 😅Bilmesi gerekenleri bilmesi itici olmamalı
Ama aşırısı evet itici tabi10 Yorumla
1 yılBen ilgilenmiyorum ama ilgilenen de itici gelmez
20 Yorumla
1 yılerkek karisiyla ilgilensin çok kafa yormasin baska şeylere
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılİtici tabi ki ben bile bilmiyorum
13 Yorumla
Koç1 yılOnu biliyorum ama detaylarını bilmiyorum harita açıp bakıyorlar ua
1 yılÖnceden itici gelirdi artık gelmiyor. Erkeklerin maske yaptığını trip yaptığını gördükten sonra her şey normalleşti bende.
10 Yorumla
1 yılburçlarla ilgilenen erkek, feminen erkektir.
12 Yorumla
Balık1 yılnet, örgü örsün evde temizlik yapsın makyaj filan devam etsin.
1 yılErkeklere uzun ilişkisi olan manitası öğretir böyle şeyleri hiç bi erkek durduk yere ilgilenmez bence
00 Yorumlaİlgilenmiyorum "erkek adam burçla ilgileniri lan" gibi bir yerden değil. Bilimsel bulmuyorum
00 YorumlaBen de inanmam, yok neymiş aslan retrosuymuş falan... Miş miş mişte Muş Muş muş... Burca inanırım fakat bu öngörüler malca bence de
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Burcumu biliyorum da yükseleni hep unutuyorum. İlgilenmesem daha instada sürekli karşıma çıkıyor öğrendik artık
00 Yorumla
1 yılİlgilensin de bu ayın bu gününde yiyeceği yemeği hesap etmesin yeter..
Detaysızsa olar. Bende bilmem gerekeni bilirim
00 Yorumla
1 yılKadınlar ilgilenmesi de itici. Laf olsun bakıp eğleniyorsa problem yok ama ciddiye alıyorsa ben de onu ciddiye almam
00 YorumlaEvet ben baya ilgileniyorum şahsen çünkü karşı cinsle çekim uyumu için gerek duyuyorum ben
21 Yorumla
Balık1 yılbaşaksın dimi?
- Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılArtk erkekler burçlar ve regl konusnda master yaptı
16 Yorumla
Balık1 yılSizin yüzünüzden
Hep bizi anlamıyorsunuz triplerinizin sonucu bu 🤷🏻♂️
Yengeç1 yılBişey demedk
Balık1 yılNeyse zayen benlik bişey yok 😂
Yengeç1 yılSus yoksa trip atarm
Balık1 yılAttın bile 😂
Yengeç1 yılHaha
Hem kendim hem yükselenim balık, tüm özelliklerini birebir taşıyorum 😄
10 Yorumla
1 yılKadın da ilgilenmez o ne öyle Keremcem gibi ,🤮