Sevgilimle ayrılalı 1 ay oldu ve tarot kartlarım onun hayatında biri olduğunu ve evleneceğini söyledi
Allah onun belasını versin 1 ay oldu daha
hemen birini bulmuş bir evleniyor Rabbim yüzünü güldürmesin inşallah
o kadar sinirliyim ki yani o kadar sinirliyim
Allah böylelerinin neden belasını vermiyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bacım ömür boyu seni mi sevicekti ne karışıyorsun hayatına istediğiyle evlenir sende çatla 😆
Evet
Tarota inanıyor, bela okurken Allah'a havale ediyorsun çok ilginç gerçekten :D :D
Hahahah ya ama daha önce çıktı biliyor musun travmam var 😂😂 beni ghostlayan biri vardı hep kartımda zengin bir kızla evleneceğini söyledi kartlar ve gerçekten öyle oldu ve ben çok üzülmüştüm 😂 şimdi kartlarıma sordum ne durumda diye bunu söyledi
Fala inanma falsızda kalma demişler :) ben inanmam fallara bir arkadaşım ısrarla kahve falı baktı bir kere o kahverengi telvenin içinde bir çeşmenin başında sarışın mavi gözlü uzun boylu bir kızın beni beklediğini görüyor bu kadar detaylı görebiliyor ama çeşmenin nerede olduğunu adresini göremiyor :D
Canım kartlarım yanımda olsa bakardım sana İstanbul'da kaldılae. Kahve iç kapat bakayım istersen
Aa olurrrr
Nasıl göndereyim
Adımı öğren diye seni ekleyeceğim şimdi. Paylaştığında etiket yaparsın
Öğrendin mi?
Evet
Tamam o zaman
Yeni biri çıkar karşına
Yani gözümle görmedim başka şehirde ama tarıt kartlarım bana hiç yalan söylemedi
Sen hangi şehirdesin?
Konumuzla ilgisi?
Mersk ettim
Beddua etme sen yinede boş ver
Çok sinirliyim yani gerçekte ne durumda bilmiyorum ama hislerim ve kartlarım bunu gösteriyor çok öfkeliyim
Bana da ceker misiniz lutfen
Doğru olabilir
Benim daha önce başıma geldi kartlarım doğru söylüyor