Sevgilim onunla evlenceğimi sanıyor 2 yıldır beraberiz ben 27 o 25 kız bana aşık sözde evet seviyor ilgili falan ama başkalarıyla zamanında yaşamış birliktelik niye alayım ki eş diye şu an takılıyoruz seviyorum yalanları sıkıyorum twitterda sürekli onunla olan fotoğraflarımı paylaşıyor aşığım vs yazıyor bende ona yazıyorum evet seviyorum onu ama eşim olamaz
bana kapak attığını sanıyor belkide ama yemezler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm, bu durum biraz karışık gibi duruyor. Aslında kafa karışıklığını anlayabiliyorum. Duyguların dalgalanıyor, bir yanda sevdiğin biri var ama diğer yandan onunla geleceğe dair ciddi düşüncelerin yok gibi hissediyorsun. Ama bil ki, böyle şeyler karşılıklı netlik gerektirir. Açık olmak her zaman daha iyidir, yoksa umutlar ya da kafa karışıklığı büyüyebilir.
Sevgilin seni gerçekten seviyor gibi görünüyor. Onun hislerini kıymetli buluyor musun? Bunları bir düşün. Ayrıca sadece geçmişle ilgili yargılamak yerine şu an sizin ilişkinizi ve iletişiminizi değerlendirmeye çalış. Sözlerin ve davranışların birbiriyle uyumlu olmalı, yoksa karşındaki insana bilmeden zarar verebilirsin.
Peki hiç onunla ciddi bir şekilde iletişim kurdun mu bu konuda? Belki romantik bir sonbahar yürüyüşünde bu konuyu tatlı bir şekilde konuşabilirsiniz. Ne diyorsun? 🍁✨