Çok sıkıldım bundan kendisinin iş yerinde danışma olarak çalışıyorum. dün oteldeydik. Çok sıkıldım artık dedim evlenicez dedin bana dedim. Evlenmeyecek olsam 5 yıldır senle ne işim var dedi sürekli beni otele atıyorsun bıktım artık dedim o da ben çok mu istiyorum gizli saklı otellerde buluşmak seni evimde her an görmek varken , istediğimde sahip olmak varken bende evlenmek istiyorum ama zamanı var dedi sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor? Amacı ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Soru net trol ama anlamazdan gelip gerçekmiş gibi cevap yazayım..
İkiyüzlü , sahtekar toplum üyelerinin bu durumu ilişkilerine de doğal olarak yansıyor.
Kısacası saygı görmüyor ve aldatiliyorsun.
Ve olası bir evlilik sizin iliskinize daha pozitif bir katkı yapmaz. Aksine seni yillarca otellerde bafileyen o kişinin gözünde çekiciliğin iyice düşecek ve sadece çocuğunun annesi, evinin hizmetçisi olduğu için kısmi bir değerin olacak.
Elbette seni seviyorum aşkım seklindeki gerçek dışı abartılı sözlerle evliliginizde de seni aldatmaya devam edeceği gibi büyük olasılıkla gittiginiz otellerde başka kadınlarla olurken onlara da karimdan ayrilacagim yakanlarini söylemekten geri kalmayacak..
Bunlari nereden mi biliyorum?
Biraz tecrübe, biraz öngörü, biraz dikkat..02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim evli değil aile dostumuzun oğlu yarın istemeye geliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen adamı kaçıracaksın sürekli beni otele atıyorsun bıktım artık diyen bir kadın bilemedim ne denli seviyordur. Ayrıca sözleşme yapmış gibi davranmışsın yok evlenicez dedin yok hayallerimi yıktın beraber 5 yıldır paylaşım yapmıyor musunuz güzel vakitler geçirip aile gibi olmadınız mı bu laflar garip.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki yaşarsan evliliğe bişe kalmaz adam zaten istediğini alıyor 5senedir neden masrafa girsin ki evlenmek için ben böyle düşünürüm şahsen erkek olsam zaten istediğimde veriyor niye sorumluluk alayım derim
02 Yorumla
Soran+1 yılKız istemeue geliyor yarın beni
Cevap sahibi+1 yılBenideee aynı günde mi istencezzz ohaaa 😍😍
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Değer veren insan kadınını otel köşelerinde ağırlamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNerde buluşalım pardon kafeye gidiyoruz orda mı sevişelim
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. 5 yıl yeteri kadar bir süre bence. bu erkeklerin klasik lafı sanırım, seni sevmesem / evlenmeyecek olsam seninle ne işim var? sevmesem yanında bulunmazdım. valla bal gibi birlikte oluyorlar, çok örneğini gördüm çevremde senelerce beraber oluyorlar birkaç ayda veya en fazla 1 senede başkasıyla evleniyorlar. yani sevmeyen veya evlenmeyecek olan da senelerce beraber oluyor, bu lafa pek aldanma yani. ha sen de evlenecek miyiz diye sıkıstırmak yerine baska türlü anlamaya calıs olayı, evlenecek miyiz dersen sürekli evlenecek erkek bile sıkılır sonunda. mesela evlenecek erkek cevresiyle tanıştırır, ailenle tanısmaya heveslenir, gelecek icin para biriktirir, seni gelecek planlarına koyar hafiften, sana karsı bir sorumluluk duyar senin sorunlarına karsı yanında olur cozmeye calısır. mesela ortaya bir laf at gelecek planından bahset bakalım konunun icine giriyor mu konuyu mu degistiriyor mesela.
10 Yorumlaİstifa dilekçesi hazırlayıp masasına bırak. Tutuşsun.
Ama bana sorucak olursan evlenmeyecek buna emin olabilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılDur evleniyoruz
Adam amacına ulaşmış, gerçi senin için de sıkıntı yok.. Gönüller bir olunca otel saray olurmuş.. Kopacak, kopana kadar sen vermeye o vurmaya devam.
010 Yorumla
Soran+1 yılAmacına ulaşmış derken? Cinsellik ortak karaeımız yalnız
Soran+1 yılAyrılırdım. Ama baba bunu Demiyor
- +1 yıl
Sana evleneceğiz diyor.. Sence o sorumlu, akıllı, hesaplı, tutarlı, sadık bir eş ve
Doğacak çocuğu için, planlı, sevecen, birikimci, duyarlı bir baba adayı mı?
Yoksa hiç biri değil, tam da senin istediğin gibi şu an yatakta uyumlu bir hayvan mı? Sence hangisine daha yakın.. Samimiyetle söyle
Soran+1 yılBir kediye bir köpeğe bile o kadwr merhametliki parasındsn hep hayır yapan iyilik dolu birisi bir teyzeyi alış veriş yapıyor görse hemen yarduma gider taşır öyle temiz kalpli
Soran+1 yılAmacı cinsellik değil her otele gittiğimizde üzerime atlamaz. Müzik açarız eğleniriz flim izleriz ağlaşırız ne zaman ikimizde istersek olur onu söyleyebilirim. Beni sahiplenie korur biri bana baksa orda kavga çıkarır. Paylaşır benle böyle birisi
Soran+1 yılYarın istemeye geliyor
+1 yılİnşallah evli değildir bu değişik bir mesele bunlar genelde evli çıkar
117 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ile ailem tanışıyor babamın arkadaşınub oğlu kız
- +1 yıl
İçim rahatladı o zaman 😄 e maddi sıkıntısı da yoksa muhtemelen hislerinden emin değil ya da evliliğe hazır değil
Soran+1 yılYa işte kimse beni burda anlamadı 5 yılda benden tek bir şey saklamadı. Ne bir sostal medya şifresi ne bir malı ne bir mülkü beş yılds bir kez başka kızla konuşmadı takipler ettim herşeyine kefilim ama evlilikten korkuyor sanıeım
- +1 yıl
Yaşınız kaç mesela belki çok genç yaşta olacağı için çekingenliği vardır
Soran+1 yılOnun yaşı daha 26
- +1 yıl
Aslında erken de değilmiş erkeğin üstünde evlilik diye baskı kurmak ters teper onları uzaklaştırır. Biraz geri çek kendini ne zaman olursa olsun artık o kadar umursamıyorum tavrını takın kendi sosyal hayatına bak mümkün olduğu kadar güzel geçir sürekli onu düşünüyormuş görüntüsü verme ona karşı da arada bir ufak sürprizler yapman iyi olur ama arada bir bunu abartma cinsel ilişkiniz varsa o konuda biraz kafasını karıştır yeniliklerle bunlar sadece birkaçı
- +1 yıl
Seninle 40 Yaşında mı Evlenecek Benim Zebgin olmayan Durumu Normal düzeyde Olan Arkadaşlarım Askerden Gelince Hemen Evlendi
Bu Çocuk Hovarda Madem Seviyor
Evlensin Seni Otele Atıyor yaa Bu Ne demek Oluyor Biliyor musun O.. ros. pular Bile Otele Gitmiyor
Seni Ne Hale Soktuğunu Bir düşün
Madem Si... kişeceksin O zaman Seni Asla Almaz
Sana Doyduktan Bıktıktan Sonra Bi Erkek Asla Almaz Ciddiyim
Soran+1 yılHepsini yaptım kapımdw yattığı oluyor
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 abi evimiz yok nereye gidelim? Binanın altına mı heralde otele gidicez ayrıca neden bu kadar kabasın. Sakin ol lütfen anladım beni düşünüyorsun ama kırılıyorum.
- +1 yıl
Şimdi elalemin ilişkisi olunca da tüyo veremiyorum kendi ilişkimde yaptıklarım başkasında ters tepebilir vebal alamam konuşarak öğrenmeye çalış söylemiyorsa sarhoş et öyle konuşturmayı dene
Soran+1 yılBakalım ya
- +1 yıl
Yeter ki Kırıl Kırıl ama Aklın Başına Gelsin
Senin Evlenip Mutlu Olmanı En Çok Ben isterim
Çünkü Evlensen ikinizde Zinayı Bırakmış Olacaksınız
Bu yüzden Çok Sevinirim Hayallerini düşün Vücudunu düşün Yarın Tertemiz biriyle Evlensen Bununla Yaşadığınız Her şey Aklına Gelecek Hiç Utanmayacak mısın Bu Kadar Ahlaklı Bi Erkeği Beklemediğin için - +1 yıl
Ben Seni ve Kadınları Kullanan Her Erkeğe Kızıyorum
😡😡😡😡
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 ben gidipte tertemzi bir erkek bulmak istemem ne yapayım sekstenn anlamayan tecrübesiz erkeği.
- +1 yıl
@SamimiBiri1 kadınlara mı ahlak bekçisi kesiliyorsunuz
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 bak kullananın bende amkkk ama gerçekten bazı erkekler sevdiği için dokunmak istiyor
- +1 yıl
Zaman-ı Gelince Ne demek istediğimi Anlarsın
Tek Kelime Daha Yazmam @Gizlibiruye22
+1 yıldizi gibi yemınle genelde dizilerde fos cıkıyor erkek kullanıyor umarım senın boyle olmaz
130 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya
- +1 yıl
5 yılda gönlü kayabilir yaa
- +1 yıl
O Pezoooo Kızı. Eşşek Gibi Kullanıp Atacak 😡😡😡😡😡
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 abi sakin ol
- +1 yıl
@SamimiBiri1 evet banada öyle gelıyo
- +1 yıl
Böyle Erkeklere Aşırı Deli Oluyorum inanki Şimdi Gidip O Pezooo yuuuu Döveceğim 😡😡😡😡😡
- +1 yıl
@SamimiBiri1 kızlarda kendını kullandırmamalı
Soran+1 yılNe alaka kullanmak kullanmamak ben bir kadın olarak cinsellik yaşayamaz mıyım erkeklere mi Ait bu onlara ihtiyaç bize değil mi? Bu ne biçim kafa yağısı
- +1 yıl
yaşarsın tabikide ama oyalıyor senı evlenecez falan diye o zamanda uzuluyorsun
- +1 yıl
Kardeşim Senin Hayallerini ve Vücudunu Kullanıp Atmasını istemiyoruz Evlilik Vaadiyle Asla Bir Kadın Yani Bir Hanım Efendi Kaldırılmamalı
Ben Buna Kızıyorum Madem Evlenmeyeceksin Oyalama Belkide Şimdiye Evlenip Mutlu Olacaktın - +1 yıl
@SamimiBiri1 çok güzel dediniz
Soran+1 yılYa yapacak bir şey yok yarın beni o bırakır başkasına giderse benee yoluma bakar başkasına giderim.
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 inşallah amacı kandırmak değildir
- +1 yıl
Bu Kız Akıllanmaz yaaa Tüh Bir Kız daha Kaybettik Üzülüyorum Gercekten 😪😪😪😔😔😔
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 ne yapayım awww
- +1 yıl
Hiç kimse defalarca kullandığı bir MA. LI almaz çünkü ondan bıkar Sen aylarca yıllarca aynı telefonu kullansan bedava kullansan bıkarsın para ile satmaya çalışsalar almazsın bu işlerde böyle
Seni Asla Almayacak 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 senin kafan mı iyi emice. Ben yaptıysam o da yaptı aynı şey o da o zaman kullanılmış oluyor 😂 mantığın çok farklı attık bu devirde bekaret önemseyen çok az erkek var ayrıca almasın banane aqq işim var param var yaşarım hayatı
- +1 yıl
Allah Kurtarsın
Soru ironi olduğu belli oldu
Sana Tek Kelime Yazmam - +1 yıl
10 kişinin parmak batırdıgı çayı mı içmek istersin yoksa yenı koyulmus sadece senın kendı parmagının deyecegı mı. cinsel yaşamına lafım yok ama ne var evlensen evlenınce kocanla herseyı ıstedıgın gıbı yapsan diyosun ya bu devırde bekaret onemlı degıl onu dıyenler evlılıge gelınce hıc dokunulmamıs kız arıyorlar
- +1 yıl
Soru Büyük ihtimalle İRONİ Nefesimizi Boşuna Harcamayalım 🤗🤗
@Angelnight
Soran+1 yılBenim böyle bir cahil ile zaten işim olmaz güzelim bekarer arayan adam gitsin bulsun yani benim öyle cahille işim olmaz kendime güvenim sonsuz. Zaten her haltı yemiş bakire arayan bir karaktersiz ile işim olmaz. Benim Gigi önceden cinsel yaşamı olmuş ve gerçekten seven bieisi6olurss olur
- +1 yıl
@SamimiBiri1 aynen bencede
Soran+1 yılİroni ne kardeşim
- +1 yıl
Si.. kişi.. cene Az Beynini Kullanmayı Öğren
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 terbiyessizleşme. Haddini alanı mahkemelik ederim bilgin olsun
- +1 yıl
Erkeğin Beline Kuvvet Başka Ne diye Bilirim ki
Sana Bi Ah Ederim İnanki Felç Olursun - +1 yıl
Soruyu Gizli Sorduğun için Ne Bok Olduğun Belki değil
Kız olduğunda Kesin değil
Xper Kasmak içinde Bu Soruyu Sormuş Olabilirsin - +1 yıl
Yani Bana Bi Bok Olmaz
Mahkemede Görüşürüz Parana Yazık olur Git şikayet et Ben Haklıyım Si... ki şip Burada Anlatmaya Benzemez Bu işler insanları Cinnet geçirtme Sana Musallat olurlar Evden Dışarı Çıkamazsın - +1 yıl
BANA dm den Ulaşır mısın @Angelnight
Çok Rica ediyorum Kardeşim
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 boşş adam sus
Yalan söylüyor be kizim senle evlenmek istese gelir ailenle tanisir ne oteli be anacim
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemeye geliyorlar
5 yılda ne zamanı mk bildiğin seni sks oyuncağı ypmış
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu
Soran+1 yılVallahi öyle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıldır söz nişan v. s yok bence oyalıyor gibi ya :(
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlmazsa almasın sana koca mi yok. Ne olmuş yani dünya onun üzerine mi kurulu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıldır kullanıp atıyor seni işte anlamadın mı hala
07 Yorumla
Soran+1 yılYa çok yakışıklı çok zengin niye harcasın benle beş yıl istese her gün bir çıtır yer bana her konuda açıklama niye yapsın
Cevap sahibi+1 yılzenginse niye bekliyormuş ozaman sor bakalım. parası mı yokmuş acaba? hahahah
Soran+1 yılİşleri var şu an onlarla çok ilgili
- +1 yıl
Senin Gibi Oyalayarak Kullanacak Başka bir Enayi bulamaz
Malı Mülkü varmış Şartlar Böyleyken Hangi Erkek Evlenmek istemez Bu Besbelli Seni Kandırıyor
Senin Yarında Olsam Artık Elimi Dahi Vermem
Son Bir Şansın Var Hemen Evlenin Seninle Bir daha Yatarsa Asla Seninle Evlenmez Ciddiyim
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 cinsellik sadece onu mutlu eden bir şey değil beni de mutlu ediyor. Hatta ilk ben istemiştim yapmak. Ama işte beni seviyor ama niye evlenmiyor
- +1 yıl
Kardeşim Si.. kip Si... kip Bırakacak Senden Ayrılsa Eskorta Paramı yedirecek Ve Eskort dünyanın Parasını Alıyor Ve Sekste Her şeyi Yapmıyorlar
Gir çık Oluyor Eskort 1 2 Pozisyonda Yapıyor Ve Prezervatif Taktiriyor Hiç Zevk almıyor
Sende Bedava Ve Çıtırsın Seni Kullanıyor
Soran+1 yıl@SamimiBiri1 abicim para derken bana 20 bin TL'lik mücehvwr aldı her zaman beni en iyi mekanlarda yemeğe götürüyor 5 bin TL saat aldı ne parası ne eckprtuu ya istese her gün bir çıtır kız atar bir sürğ kız istek atıyoe yavşıyor
+1 yılOoohh bacım oyalıyor. 1 yıl içerisinde gerçekten seven bir erkek direk evlenmek istediğini nişanlanmak istediğini belirtiyor zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılYarın istemem var
+1 yılHemen tavrını koy, mesafe koy araya ne yapacak gör ona göre ayrıl ya da devam et işte
01 Yorumla
Soran+1 yılİste eye geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKarışık bir durum. Seviyor da sevmiyor da olabilir. Tanımak lazık
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen seni oyalıyor. Beş yıl içinde söz veya nişan bile olmamış. Başka bir açıklaması yok.
00 Yorumla
+1 yılPardon ama 5 senedir sana çakıyor mu bu?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona 😂😂
Amacı fuckbody olmuşsun haberin yok :)
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Seviyor Gigi
Soran+1 yılYani ben onu çok seviyorum 5 yıldır sevgilisiyim bir yanlışı yok
Soran+1 yılVallahi eğer bir başkası ile olursa yarın bir gün onu da kendimi de vururum o dereve deliyim
Soran+1 yılGiderse onun karakteri artık. Ama sevdim onu hep
Soran+1 yılYapacak bir şey yok. Akışına bırakrım
+1 yılSonunda evleniyor musunuz 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Demekki otel olmadan yapamıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yer yok
+1 yıl🤔 sakıncalı
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙃
+1 yılinanma bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır bir
- +1 yıl
kullaniuor bikinca bırakır
kız bu adam evli olmasın 😬
10 YorumlaYalannn.