Bir bina var. O binanın içinden ben çıkıyorum. Binanın önünde annesi yerde oturuyor önünde biseyler var beyaz pantolon köyü mavi bluz giymiş. Yan tarafta bi çeşme var ablası aynı nisanda giydiği kıyafet ve saçma çeşmeye yaşlanmış sırtını bize dönmüş. Ven dusarda bunları görünce çok heyecanlanıyorum üzerimde krem rengi mini etek saçlar topuz siyah topuklu var.
Sanki evin önüne yağmur yağmur da birikintisi oluşmuş nehir gibi. Çamur bende geliyorum tam çamura basıp gececekken annesi arkamdan seslenip bak orada köprü var ona bas ordan geç diyor ona basıyorum teşekkür edip gunaydin diyorum alay edercesine bisey diyor.
Ben uzaklaşıyorum. Sonra tekrar dönüp geliyorum yine binaya doğru bu defa önünde bi soba var üzerinde çay demliyor... ablası yine orada.
Ben binaya görüyorum. Girdiğim binada bir sürü oda var. Benim girdiğim oda çok kalabalık. Bunun annesi bi anda geliyor beni buluyor ve ben eğlenmeyi gülmeyi severim sabahta biraz eğlenmek istedim özür dilerim diyor bemde estagfurullah diyorum ama coj şaşırıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer