Evde olur olmadık şeylerden kavga ettik anneme karşı geldim sonrasında da geldi hiçbir şey olmamış gibi konuştu sarıldım hüngür hüngür ağladım 😭 özür diledim... Annem benim canım...
23 Temmuz, 2023 Pazar 20.03

Evde olur olmadık şeylerden kavga ettik anneme karşı geldim sonrasında da geldi hiçbir şey olmamış gibi konuştu sarıldım hüngür hüngür ağladım 😭 özür diledim... Annem benim canım...
23 Temmuz, 2023 Pazar 20.03
Edebilir. yani biz bilmiyoruz tabi ki de nasıl bir aile olduğunuzu ama gerçekten seven kişi affedebilir. tabi yaptığın hata ona neler hissettirdi bu da önemli sen tabi ki de çocuğu olarak özür dile annen de affeder umarım ve sorunlarınız çözülür. 🙏
Diledim kardeş
Kardeşim
Anneler affeder ama kırma
Anneler kıyamaz. Kızar, ağlar belki bazen nefret ettiği söyler. Ama şu bir gerçek ki hiçbir anne evladına kıyamaz ya da kötü olmasını istemez bence :)
Haklısın da işte
Ben annemle hiç anlaşamam. Çok zıttız. Ama sonuç olarak o benim annem. Bazen deli dolu olduğum için bana kızıyordur, belki katlanamıyor. Huysuz ve inatçıyım. Ama ne olursa olsun kırmamaya özen gösteririm, saygı duyarım. :) Ve kimsenin onu kırmasına izin vermem :) Onu kıranı kırarım , acımam. Duygularını dışa vuran bir insan değilim açıkçası. Yani bazen içime çok atarım. Ama sorun değil. Kafamı dağıtırım. Ve gülümseye devam ederim. Hayat bu. Kafaya takmam yani keyfime bakarım.
Annemi üzersem bende üzülürüm ve bir şekilde gönlünü alırım. Annemle hiç anlaşamasakta arkadaş gibiyiz. Yani konuşmalarımız kasıntıca olmaz. Ben canım , cicim , tatlım , bebeğim çok derim hahah Sadece bazen fazlaca zıtlıklarımız oluyor. Ben çok özgürlükçü ve kafasına göre hareket edenim. O ise fazla kuralcı , disiplinli. Yinede o benim annem :)
Yani affeder ya annen sonuçta :D Anneler daha yumuşak ve duygusal.
Teşekkür ederim 😊 sende dikkat et bugün çok üzüldüm
Dikkat ediyorum ya saol. :) üzme onu gönlünü al :) sende üzülme, kafaya takma.
Aldım sarıldım 🥳
Cevap
5Cevap
Beni annem affettiyse, seni inan ki affeder. Bir daha kalbini kırmamaya çalış.
Haklısın sen ne yaptın ki
Nelerrr, neler. Şimdi söylemeyeyim, çok uzun sürer.
Anladım
Anneler merhametlidir anne bedduası almamaya çalış sadece. Dünya fani bugün var yarın yoklar
Haklısın özür dilerim dedim ağladım ☹️
Eder aynı durumu birçok kişi yaşamıştır ana yüreği dayanamaz. Hiçbir anne evladı üzülsün mutsuz olsun istemez
Ana yüreği işte. Kıyamaz eder tabii. Olur öyle vakalar her aile arasında
Anneye babaya öff bir deme, affetmiştir anne yüreği
Anneler ne kadar bağırsa çağırsa da affeder.. kıyamaz
Affeder annedir... ama kırma çok şeyler eksiliyor sonra
Olur bazen öyle şeyler
Ama çok kötü davrandım ☹️
Niye oyle yaptın ki 🤦
Bağırdım powerbank yere attım ☹️
Olur bole seyler
Affeder tabii ki annen sonuçta
Anneler her zaman affeder
Affeder merak etme anneler merhametlidir