Eski sevgilim gecen ay nisanlandi. Ben hala seviyorum, gecen gece ruyamda annesi benden ozur diledi ne demek?

Biz 29 mayısta ayrıldık gecen sene o da Haziran basinda sevgili yapmis. O kizla da nisanlandi. Ailesi benimle sevgili olduğunu biliyordu. Ayrıldık ve helen o kızla sevgili oldu ya da o kızla zaten konuşuyordu bilmiyorum. O kızla sevgiliyken bama cinsel mesajlar attı bem en terledim derdin buysa bana bi daha ulaşma dedim o zaman kendine iyi bak dedi. 3 ay geçti hal hatır mesajı attı. Subatta martta ve nisanda. Haziran 18 de de nişanlandı. Gecem gece de rüyamda annesigilij deptemde yikilan evlerindeyim galiba cikiyorum annesi ve ablasi disarda. Ablasi nisanda ki kiyafeti ve saciyla. Bende etek bluz topuklu ayakkabi giyip sacimi tipuz yapmisim Annesi benim çamura basacağım görüp gülerek orada köprü var ona bas dedi teşekkür ettim gülerek bisey dedi. Sonra ben tekrar dönüp eve girdim annesi de arkamdan gelip ben gülmeyi eglenmeyi seven biriyim sabah da eğlenmek istedim özür dilerim dedi estağfurullah dedim çok şaşırdım. Annesiyle benim bulunduğum oda çok kalabalık. Ben daha binaya girmemiskende yanımızda siyah giyinen uzun ve zayıf bir çocuk koşarak uzaklaştı ve çamur ona sıçradı. Yorumunuz nedir

Güncellemeler
1 yıl
GUNCELLLLL
Eski sevgilim gecen ay nisanlandi. Ben hala seviyorum, gecen gece ruyamda annesi benden ozur diledi ne demek?