Biz 29 mayısta ayrıldık gecen sene o da Haziran basinda sevgili yapmis. O kizla da nisanlandi. Ailesi benimle sevgili olduğunu biliyordu. Ayrıldık ve helen o kızla sevgili oldu ya da o kızla zaten konuşuyordu bilmiyorum. O kızla sevgiliyken bama cinsel mesajlar attı bem en terledim derdin buysa bana bi daha ulaşma dedim o zaman kendine iyi bak dedi. 3 ay geçti hal hatır mesajı attı. Subatta martta ve nisanda. Haziran 18 de de nişanlandı. Gecem gece de rüyamda annesigilij deptemde yikilan evlerindeyim galiba cikiyorum annesi ve ablasi disarda. Ablasi nisanda ki kiyafeti ve saciyla. Bende etek bluz topuklu ayakkabi giyip sacimi tipuz yapmisim Annesi benim çamura basacağım görüp gülerek orada köprü var ona bas dedi teşekkür ettim gülerek bisey dedi. Sonra ben tekrar dönüp eve girdim annesi de arkamdan gelip ben gülmeyi eglenmeyi seven biriyim sabah da eğlenmek istedim özür dilerim dedi estağfurullah dedim çok şaşırdım. Annesiyle benim bulunduğum oda çok kalabalık. Ben daha binaya girmemiskende yanımızda siyah giyinen uzun ve zayıf bir çocuk koşarak uzaklaştı ve çamur ona sıçradı. Yorumunuz nedir
Eski sevgilim gecen ay nisanlandi. Ben hala seviyorum, gecen gece ruyamda annesi benden ozur diledi ne demek?
Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLLLL
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla takintili oldugun ve dusundugun icin bilinc altina islemis kanks. Baska bir anlam. cikarma umutlanip.
Yani umutlanabilecegim bi durum yok sadece merak ettim. Ailesini düşünmüyorum cunku
Bir yıldır ayrı olduğun eski sevgilini mi seviyorsun 😂
İnsan kalbine söz geçiremiyorum heleki hala iletişim halindeyken
Nasıl iletişim halindesiniz?
Nişanlandı haziranda daha Nişanlandı ayında beni telegrda aradı sözüm ona yanlışlıkla sonra wpde yazdi.
Mayıs ayında da ben bi numara sorxum
Ne yazdı
Soyle ki Eylül de karşılaştık ayak üstü konuştuk o dönemde sevgilisi vardı inkar etti. Yani ayrıldım dedi. Haziran basinda sevgili yapnis. Biz sevgiliyken cinsellik konusmusgjk. O Eylül ekimde de konuşmak istedi hatta Görsel falan attı ben aşıktım zaten buluşma kararı aldık ekimde. Sonra ben ertesi gece eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim ekimde. Kasım ayında gece yazmış sabah efendim dedim cevap vermedi. 20 subatta beni görmüş. 24 subatta bana mesaj attı hal hatır mesajı. 20 martta gece 1 de neden durmadan beni takip ediyorsun demiş bende ne ne alaka dedim sabah. LinkedIn de getkontacta dedi. Bende LinkedIn de önüme düştü baktım getkontacta da bildirim düştü en fazla bi iki kez bakmisimdir denk gelmişse m yazdim bende 5 6 kez görünüyordu neyse sorun yok iyi günler yazdi bemde akşam üzere elbette sorun olacak bir durum yok zaten İyi akşamlar dedim cevap vermedi
3 nisanda 13.15de telegramds aramis üst üste iki kez. 13.15de wpde mesaj atmis. ozgur yazmış bende özgür yazıp soru işareti koydum
Özgül dedi bemde yanlış kişiye attın sandimda yazdim Yok klavye yanlış yqzmid dedi Bende him anladim dedjm Napiyorsun dedj İyiyim teşekkür ederim sen nasilsin dedim İyi bende yazdi Sevindim dedjm. Bemde ne yazdi. İyi olmana sevindim demek istedim yazdim sonrada bi video yolladım. Hen sildim. kusura bakma kazara oldu dedim Ne oldu li dedi. Yanlışlıkla oldu dedim. Ne oldu ki görmedim dedj. Bi videoydu yanlışlıkla attım dedim. Ne videosu dedi yanlışlıkla attım zaten sildim anında dedim Neydi video yazdi Videoyu yolladım kedi videosuydu Anladim dedi. Telegramdan aramışsın dedim yanlışlıkla oldu dedi anladim yazdım cevap vermedi.
Telegrda da aramışsın yazdim cevap vermesi orada. Nisandan bi hafta öncede telegrama girip o sohbeti silmiş zaten.
15 mayısta merhaba
Veteriner ali beyin numarası varsa yollayabilir misin lütfen dedim
Var dedi yolladk
Teşekkür ederim dedim
Rica ederim ne oldu dedi
Beslediğimiz kedinin vücudunda kene var kulağına da atmış bide kuduz aşısı için dedim cevap vermedi.
18 haziranda nişanlandı
Yorumun nedir umarım cevap verirsin
Kızı sevmeseydi nişanlanmazdı. Sende zamanla unutursun
Nisanlandigi güne Kdar bana yazmasi peki
Bi sebeple sen ona yazmışsın
O yazdi.
Şubat Mart . Nisan
Bem sadece mayısta numara sordum
Üstelik derdin cinsellikse dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dediğim halde bir ay sonra bile yazfi
Nisandan sonra kendisi karar vermiş işte o kıza
Sen böyle diyince niyeti mi değişecekti canım 😂
Yaşlarınız kaç
Ve dün gece bu rüyayı gördün.
Ailesinin falan tanımıştım görüşmüştüm yoj
E umudun mu var
27 o 28 buçuk ben
Anladım
Yani olay bu iste
Rüyam için me dusunuyorsun
Rüyam için bi yorumun var mi
Bence sadece bilinçaltına yerleşmiş bi anlamı yok