AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Burcum yengeç
Balık burca göre yargilamamak lazım insan olarak bakmak lazım ama akrepler fena😂
Balıklar çok iyi niyetliiiş
Önemli olan karakter kalp bakma. bakma akrep dedim iki kız arkadaşım vardı ikisininde zararı dokundu birinin daha fazla o yüzden arkadaş olarak istemedim. dusunsene yüzüne gülüyor arkandan atıp tutuyor kindar intikamcı birde kanmayinca artık iyice arkadan konuşuyor bakiyon ama tatlı dilli insanı tanimamdaki en büyük etken onlar. gozumu açtılar. bir karakter öğrendim. Ama her insan aynı olacak diye bir şey yok inan karakterine laf bulamayan seni vurmak için dedikidunu yapar alışkanlıklarına takar laf eder sağolsunlar güvenmemeyi öğrettiler 😂
Bütün akrepler böyle kıskanç içten içe çekemez sinsi 🤢
Ben Allah'a havale ederim kin intikam uğraşmam kkalitemi bozamam
Uğraşma ya ben de uğraşmam iletişim kurma yeter
Bende şey vardı her gülen anlaştığım insan iyidir ama hayat öğretecek ya bazı şeyleri dedim ben böyle bir insan istemiyorum hayatımda Allah çıkardı sonradan zaten gerçek yüzünü yapmadığım şeyleri aileaine yapmışım gibi anlatan konusunca kendi uyduruyor en çok ta samimyetim çocukça anlasmam darbe yedi hakketmiyor arkadaşlığımi
Uğraşmıyorum zaten takip falan attı kabul etmedim
Böyle insanlar değişmez
Zamanla insanların çok da iyi niyetli olmadığını kabulleniyorsun
Sinandiktan sonra bir vesile ile uzaklasiyorlar iki akrep zarar verdi ama tam sokamadilar😂
Kızlar arasında var bu çekememezlik kıskançlık
@turuncujaponbaligi akrepler çok fena. aynen dediğin gibiler. yüzüne söylemezler ama arkadandan sallarlar. ama felaket kuvvetli sezgilere sahipler. bir de herkese güvenmezler sır küpüdürler. ben de balıgım ve maalesef yükselenim akrep bende de var akrep davranışları biraz. ama cidden çok güçlü sezgilere sahibim. ama yengeçler çok manipülatif. yükseleni yengeç olan bir akrep tanıdım, aşırı sinir bombası ve hatasını hiç kabul etmiyor. yükselen yengeç etkisi oldugu çok bariz belli. hatasını kabullenmemek için manipülasyona başvuruyor. tabi kimse anlamıyor ama anında davranışlarından niyetini anlıyorum. yengeçler de fena akrepler kadar.
Var var yengeç erkeği ile sinandim😂 ama kişi istese kötülük tercih etmeye bilir misal başka bir akrep arkadaş o huylarını dizginledigini söylemişti demekki mümkün insanlar nasıl davranacağını kendi seçiyor
evet istese kendini yontabilir her insan burcunun olumsuzlukları olsa bile. dediğin çok doğru.
mesela ateş elementleri çok bencil ve merhametsiz olur koç aslan yay. ama isteseler olmazlardı. bu da onların sınavı
Evet
burcum balık.
balığı sevmeyen intihar etsin.
dünyayı en yaşanılabilir hale getirmek isteyenler varsa onlar da balıklardır.
Yengeç kızları fena derken? Başak kadını kadar olamayiz
Burcum ikizler , yükselenim aslan. Ama pek takmıyorum burç konularına.
Yengeç burcunu sevmeme şansın yok
Yengec kizlaei çok fena erkeklerini bilmiyorum ama
@Kirginimcokk0 biz cok tatliyiz sen hangi burcsun
Başak
@Kirginimcokk0 Ben de başak burcunu bilmiyorum hiç yakınlığım olan bir Başak olmadı
Ben de yengeçim yengeçler on numara başaklar sapık oluyo erkekleri kızları depresif sivri dilli soğuk
Biz duygusalız insanlıklıyız tabii sapıklık konusunda bir şey diyemem yoğun duygumuz var gidermemiz gerekiyor 😊
Sivri dilli mi aşık yengecler sinsi ve fena oluyorlar
Yengeç sinsi olmakla uğraşmaz bile sinsiler akrep oluyo karıştırma
@Kirginimcokk0 kim nasıl bilmem lafım ortaya ama sivri dilli çirkef hiç sevmem Ben akıllı zeki ama uysal kızlara hastayım tatlı diliyle işi çözenlere
Başaklar da sivri dilli olmaz dusuncelidir başak sivri olan yengeç bence başak pek kırmaz
Tanıdığım bütün başaklar sivri dilli sen nadirden bilemem 😀
@Kirginimcokk0 biz yengeçler iyiye iyi kötüye kötüyüz hak edene hakkını veriyoruz bence
Erkeklerini bilmem ben kızları için konuştum neyse ya genellemeyelim 😅 iyisi iyidir kötüsü kötü
Birini burcuna göre sevmek mi bu ne saçmalık
Oy abim kasma bu kadar
Kasacak bir şey yok ki
Yay burcum özgürlükçü enerjik
Burç saçmalığı binbitmedi gitti
Burçlara inanmam ama burcum boğa
boğalar zaten inatçı ve sabit fikirli
@hayatyordubenibe evet inatçıyım ama küçük şeyler için değil hayallerim için tam tersine çok kararsız biriyim. Sadık ve dürüst biriyi
kaç tane boğa tanıdıysam hep sabit fikirli ve inatçıydı. diğer burçlarda bu kadar inat görmedim ama boğalarda çok fazla. bu bile burçlara inanmak için basit bir neden. toprak elementleri zaten ayaklarını sağlam basmak ister. garanticidirler. oğlak ve başaklar da öyle. maddi şeyler daha çok cezbeder toprakları. boğaların inatçı ve sabit fikir olmalarının nedeni kendilerini garantiye almak istemelerinden kaynaklı bence. risk sevmezler toprak elementleri. bu yüzden bildiklerinden şaşmazlar yeni şeyler denemek, farkı tecrübe etmek ve farkı görmek istemezler. çünkü dediğim gibi risk sevmezler, garanticidirler. Doğum haritasında ay burcu boğa olanlar bile aynıdır farklı burç olsalar bile.
@hayatyordubenibe kişiden kişiye farklılık gösteriyor ben yeni şeyler denemeyi risk almayı severim ve maddi şeylerdense yanımda bir yol arkadaşı isterim
Peki.
@hayatyordubenibe iyi akşamlar
sana da
Benide sevmezsin
Nesin
İkizler
Yay kesin seversin 🤭
yedi düvel duydu benimde yay olduğumu artık 😂
Başak burcum
Akrep
Akrep
Akrep