Astroloji & Burçlar Burcunuz ne KScanlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bakalim sitede en cok hangi burctan insan varmis. O zaman basliyorum, koc asdfh Güncellemeler+1 yıl Boktan sorumun super secilmesi beni mutlu etti asdfgj Burcunuz ne KScanlar? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç burcu 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% Terazi +1 yıl Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan 🦁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl dogum haritanizi sormadim cbbxb Yorumla IXARESXI Terazi +1 yıl Söylemişken topyekûn girdin Yorumla Soran +1 yıl merkur burcunu unutmussun asdfd Yorumla IXARESXI Terazi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% Yengeç +1 yıl Otomatik gösterecektir. 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl eskiden gisterilmezdi yeni ozellik gelmis shhxxh Yorumla Severance Yengeç +1 yıl Doğum tarihini ne girdiysek ona göre çıkıyor artık. Yorumla Soran +1 yıl artik burc tahmin sorusu soramiycaz demek :(( Yorumla Severance Yengeç +1 yıl Burç kategorisi dışında sorabilirsen gösterilmez. Yorumla Soran +1 yıl ya adminler sorumu kaldirirsa Yorumla Severance Yengeç +1 yıl Kaldırmazlar, kişilik karaltere koyarsın mesela. Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% Yay +1 yıl Yay burcu ♐️ yükselen koç 🐏 ay 🌝 burcu yay ♐️ 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 359 cevap paylaştı. Aslan burcuyum, yükselenim Terazi 0 0 Yorumla
Sleepyhead04 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Oğlak +1 yıl Oğlak, yükselen de oğlak😅 alçalan yengeç. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 672 cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
KelebekhnmNur Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Balık +1 yıl Balık çok duygusalım 1 1 Yorumla Muratby33 Akrep +1 yıl Balık burcu himmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yengeç burcu
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan 🦁
dogum haritanizi sormadim cbbxb
Söylemişken topyekûn girdin
merkur burcunu unutmussun asdfd
🙄🙄
Otomatik gösterecektir. 😂
eskiden gisterilmezdi yeni ozellik gelmis shhxxh
Doğum tarihini ne girdiysek ona göre çıkıyor artık.
artik burc tahmin sorusu soramiycaz demek :((
Burç kategorisi dışında sorabilirsen gösterilmez.
ya adminler sorumu kaldirirsa
Kaldırmazlar, kişilik karaltere koyarsın mesela.
Terazi.
Yay burcu ♐️ yükselen koç 🐏 ay 🌝 burcu yay ♐️
Aslan burcuyum, yükselenim Terazi
Yayy
Akrep.
Aslan
kova
Oğlak, yükselen de oğlak😅 alçalan yengeç.
oğlak.
Kova
Akrep
Başak
Kova
Balık
Oglak
Yılan
İkizler
Başak burcuyum:)
Boğa
Yengec