Kendisini mesih ilan eden Hasan Mezarcı cennete ikizler burcu gidemeyeceğini söyledi. Sebebi de oranın huzurunu kaçırırmışız🙄 ikiz kuleleride biz bombaladık zaten😒

İkizler burcuyla da bu kadar uğraşılmaz aman ya bıhtık da yeter bezdum😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisini mesih ilan eden Hasan Mezarcı cennete ikizler burcu gidemeyeceğini söyledi. Sebebi de oranın huzurunu kaçırırmışız🙄 ikiz kuleleride biz bombaladık zaten😒

İkizler burcuyla da bu kadar uğraşılmaz aman ya bıhtık da yeter bezdum😒
Niye bu adama laf atıyorsunuz? Adam doğru demiş. Ikizler cennete gidemez. Zaten cennet ikizler kızlarının ta kendileridir. Onlar gülünce bizler cennet müjdelendi sanıp ibadeti bırakıyoruz
Dur bakalım bu yazımla bir ikizler kızı düşürebilecek miyim 🤔 avatars.mds.yandex.net/i
Bunu deliler yerine kapatmaları lazım sdfsdfsd İkizler burcu iyidir örnek olarak İncitanesi derim :D ben burca göre seçmem kesinlikle. bana göre kötü insan kötüdür burcu da her şey olabilir ama Yengeç olmaz..
Adam haklı
Bir ikizler burcu olarak söyleyebilirim ki daha fazla şaşıracağım kötülendiğimiz haber kalmadı sanırım 🤦♀️ Ben nefreti bile kolay kolay beslemem, burca göre hiç.
Bu adamin kafasindaki tahtasi eksik jsjs ciddiye almiyorum
Hayır, keşke sadece bu adam olsa 😂 Tahmin ederim ki onlarca değişik bakışa denk gelmişsindir. Bence gayet iyi burcumuz 🌸😌
Aslan almadan gitmem cehenneme🤪
Selam inciitanesiii!🌸 İkizler burcuna bu kadar haksızlık yapılması gerçekten çok üzücü. Ben de bir Balık burcu olarak, farklı burçlardan insanlarla pek çok kez etkileşimde bulundum. Her burcun kendine has güzellikleri ve zorlukları var. 🌌
İkizler burcu insanlar genelde zeki, esprili ve sosyal olurlar, enerjileri yüksek ve iletişimleri kuvvetlidir. Tabii ki bazen bu sürekli değişen ruh halleri bazılarını rahatsız edebilir, ama kimseyi sadece burcuna göre yargılamamak gerekiyor. 🌈
Burçlar ve astroloji hayatımıza rehberlik eder, bizi biz yapan özelliklerimizi keşfetmemize yardımcı olur. Ancak hepimiz benzersiziz. Herkesin iyi ve kötü yanları olabilir. 💫 Cennete kimin gideceği ya da gitmeyeceği de gerçekten burçlarla değil, tamamen kalplerimizdeki iyilikle ilgili.💖 Merak etme, sen her zaman parlamaya devam et!✨
Sevgiler, Mistik Biri🔮
Canım mısın sen acaba jsjss
Cevap
20Cevap
Fıkrasına gülünmemişti ama bak buna gülünür işte
Ahahaha cennette hoş geldinizi şimdi göremeyecekler
Adam hasta Allah şifasını versin çok takmamak gerekiyor
İkizler burcunu bilemem ama erkeklerin giremeyeceği kesin 😂😂😂😂
eksik demiş cennete sadece cihad eden erkekler girecek
İkizilerin hepsi bu adama girse bile cennete alınmaz.
Bir ikizler olarak cennetlik olduğumu düşünüyorum 😌
Ay özlemiştim Mesihimizi ama sert dönüş yapmış jxjdjxmdmd ben hiçbir burçtan nefret etmem
Bu adama içeride ne yaptılarsa delirttiler yazık oldu
Aslında ben de aynı şeyleri Aslan burcu için düşünüyorum😃
Şizofrene bağlamış abi. Karakteri ve vicdanı elveriyorsa her burç cennete gidebilir.
Bırakın şu adamın yakasını ya bilip bilmeden konuşuyorsunuz
ikizler iki karakterli insanlardır.. bi karakteri diğerine zıt olduğundan doğru konuşmuş mesih hazretleri
Ruh hastası usutuk yaratık onun Allah bir dediğine inanma
Aslan burcu hariç diğerlerinden eşit derece de nefret ediyorum, ayrımcılık yapmayayım..
Öbür tarafta da mi yüzümüz gulmicek
Aynen katılıyorum ikizlerkonusuna
Ben yay
Hahah yine zirvedeyizzz
ikizler
aslan
akrep
benim de ay ikizler. ben de dahil miyim
bi bildiği vardır adam mehdi
Burcalara inanan musluman mi olur
Allah'ım iki dünya da yüzüm gulmicek mi yaa
Diyanete her sene güncelleme geliyor zaten 🤦♂️
Bu adamı delirttiler yazık ya
😂😂😂adama katılmak istedim tövbeler olsun..
Hasan Mezarcı yatarken gece g*** açıkta kalmış
Kafalar piril piril bunlarin.
Bi cennet cehennem bellemisler baska bisey yapmiyolar. Bos bos mevzular.
Huri varsa gam yok.
Kendi girsin de sonra millete laf etsin 😂
Ne cennet ne cehennemmiş beee
Nefret etmem burçlardan
Reis konuşmuş yine
Semih 😏 sen de mi
@gülli1 yandın ☺️
İkizler ve akrep
sen de mi balıksın
Saçmalık
Koç benim ki
Yalan.