Arkadaş ortamında bi kızla tanışıyorum biraz sohbet ediyoruz sonra lafla söz arasında burcun neydi diye araya sıkıştırıyorlar ikizler diyince aman ALLAH korusun daha önce başka birisi sizi üzdü diye neden ucu bize dokunuyo neden diye sorunca çok dengesizsiniz çok çektim ben ikizler burcundan falan bi tanıyın bizi burcumuza göre yargılanmak istemiyoruz sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?
Bendeki 'ikizler beyfendisi' sadakatsiz ilgisiz gezmeye alkole aşırı düşkün kadınlar aşığı (bütün kadınlara yani) sürekli söylenip asabi olan bir iyi olsa beş kötü olan yalan bağımlısı biri olduğu için nefret diyebiliriz. Tabi bütün ikizler bu derece değildir. Ama ikizlerde hep gözlemlediğim neşeli konuşkan vs. Şeklinde kendini gosterip kendine güvendirip insanı kendine cektikten sonra asıl yüzünü gösteriyor. Gerçekten neşeli olmadığı ortaya çıkıyor mesela🙄
Yalan konusunu biz çok beceremeyiz yapabilsek yakalanmayız zaten sadakat kişiden kişiye değişir ilgi konusu siz bize ne kadar ilgili davranırsanız biz 2 kat ilgiyle geliyoruz mesela benim bi önceki flörtüme ilgi göstermediği halde çok ilgili gittim artık bana yazmıyo aramıyo görüşmüyo bile alkol ya içiyoruz diye bağımlısı olmuyoruz arada bi çok değil kadınlar aşşağı derken anlamadım onu neyse sürekli söyleniriz haksızlık yapıldığında susmayız çünkü hakkımız neyse onu alırız bir iyi beş kötü ben öyle biri değilim mesela kişiden kişiye değişir bizim neşemiz flörtümüz veya ilgi duyduğumuz kişiyi mutlu etme çabasından kimseye yaramızı göstermeyiz genel olarak yalnız kalınca mutsuz oluyoruz bence ben yalnız kalınca mutsuz oluyorum mesela
Evet çok konuşuyoruz çenemiz Durmaz ama bizimle bir ömür sıkılmama garantisi var çünkü eğlenceliyiz güldürmeyi syerlieveriz yardımlaşmayı severiz yersiz öyle çok sinirli biri değiliz sabırlıyız ve aldatma konusu ikizler burcuna özgü bişey değil insan doğası nankör bütün insanlara özgü bişey bu
Hepsi bu kadar değildir dedim zaten. Keşke verdiğim ilginin çeyreğini görsem de iki katı olmadan da olur. Herkesi mutlu etme çabası dedin de bu kişinin kendi dışında birini düşündüğünü görmedim. Ergenler gibi kaçan kovalanır kafası var hep. Ben ilgisiniz soğuk olacağım umursamaz olacağım ki değer göreyim. Çevremde beni isteyenlerin çok olduğunu sürekli görmediği zaman aramızda ilişki diye hiçbir şey kalmıyor. Keşke dediğin gibi gördüğü ilginin iki katı kuralı bunda da geçse. Ben de yengeç olarak o şekildeyim çünkü. Karşılıklı düzgünce ilgimizi sevgimizi gosterebilsek hiçbir sorun kalmayacak
O kişi çok haksız ve seni hiç haketmemiş bu kişi kendine fazla özgüven yüklemiş ve şımartılmış biri bizim özelliklerimizi taşıyor olabilir ama kişiliği bozuk
Ve kızların yani burçlarla hiç alakası yok kızlarda şöyle bişey var iyi niyetli sizinle ciddi bir ilişki düşünenleri değil de böyle sizi üzenleri seçiyorsunuz böyleleri benim arkadaş çevrem de var bana kızlar kendini üzen erkekleri sever gibi taktikler veriyorlar ve ben böyle biri olmadığım için bu güne kadar 1 ilişkim bile olmadı ama çok flörtüm oldu görüştüğüm oldu çabuk elde edilen erkekleri sevmiyosunuz zoru seçiyorsunuz bunu hiç anlamıyorum ve kendimi değiştirmek gibi bişey de yapmayı istemiyorum beni seven böyle sever