Güncellemeler
1 yıl
Vücuduma* amann takılmayın
Güncellemeler
1 yıl
Fark ettiyseniz nazara inanıp inanmadığınızı sormadım npc gibi yanıtlar verip insanın olmayan moraline sabah sabah etmeyin lütfen empati istiyorum. Saf kötüsünüz.
Güzeldim, çalışkandım gitti hepsi. Kız arkadaşlarım kendi aralarında işte vucüduma iltifat ediyorlardı ede ede nazar ettiler göğsümde kitle gibi bir şey çıktı, okul birincisiydim hastalıklardan, dertten tasadan okulun en temebeli bile ilk 5 bine girdi ben kaldım. Dua edin bana temiz çıksın, düzelsin her şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
nazar diye bir şey yok
Nazara inanmam, olası şeyleri doğadışı güçlere bağlamak mantıksız.
Kötü değilim, realistim. Moralsiz olmanı anlayabiliyorum fakat olmuş olanı geri döndürme şansımız yok. Dilerim sonuç iyi çıkar ama kötü çıktığında da "ah, vah" etmek yerine güçlü ve kararlı bir şekilde tedavi uygulaman psikolojin için daha iyi olur. Hayatta sorunlar hep olacak, hep karşımıza çıkacak, "bunlar neden beni buluyor" demek yerine, ki aslında başkalarını da başka sorunlar buluyor, teker teker hepsinin üstünden gelmeye çalışmak insanın bakış açısı olmalı.
18 yaşına yeni girmişim nasıl olgun veya realist olmamı bekliyorsunuz ki moral almak için yazmıştım oyda üstte şeytanlaşmış tipler saçma sapan müzikler atmaya, şahsıma hakaret etmeye başladı bile. Niyetin kötü olabilir ama buradaki sorunun amacının 18 yaşında umutsuz bir gencin moral almak istediğini çıkarabilecek kadar aklınızı kullanmanızı istemiştim. Şarkılar, nazara inanıp inanmadığınız falan ya da hakaretler umurumda değil.
Ailemi üzmemek için burada dertleşmek istemiştim neyse kendinize iyi bakın kötü niyetli olmayabilirsiniz şu sıralar alınganım.
Sizi kızdırdığım ve üzdüğüm için özür dilerim. Dalga geçen kişiyi takmayın bile, onlar söyledikleri üzerinde düşünmeye dahi değmeyecek kişiler, onları sadece görmezden gelmek gerek.
Henüz kitlenin ne olduğu belli değil anladığım kadarıyla ve araştırma aşamasında. Şimdiden kendinizi üzmenizi gerektiren bir durum yok yani, tamamen boş yere üzüyor da olabilirsiniz. Henüz gerçekleşmemiş kötü ihtimali gerçekleşmiş gibi düşünmek sadece yıpratır sizi, sorunu çözmez.
Kitle önemsenmeyecek veya basit operasyonla alınabilecek bir şey de çıkabilir. Sizi anlayabiliyorum, 20 yaşımda iken ölümden döndüğüm bir cerrahi operasyon geçirdim, ama bu operasyondan sonra olmamış olaylar/ihtimaller için üzülmenin gereksizliğini anladım, ölme ihtimalim vardı ama şu an neredeyse hiç sorunsuz hayatıma devam ediyorum.
Hayat olmamış şeylere üzülmek için fazla kısa, siz de sonucunuz gelene o kadar sorun etmeden yaşamaya çalışın. Sonuç geldiğinde olumsuz bir durum olsa bile sonuçta doktorlar var, teknoloji var, bir şekilde tedavisi ile hayatınıza yine devam edersiniz, o zaman da yine üzülmek yerine bu tedavi ile eski hayatınıza dönmek birincil hedefiniz olsun.
Teşekkür ederim iyi geldi ✨✨✨🥹🥹🥹
Soner arıca kapını çalan benim sarkısını dinle orada kem gözlerden gibi sözler var kıskançlık vs hem duygusal hemde senin isyan etmene bagli bi sarki belki iyi gelir
Aşk şarkısı ne alaka şu an ya kafan mı güzel
Senin gibi malla dalga geçiyorum kaale almıyorum🤣 asıl senin kafan güzel gercek hayatta da seni ciddiye alan yoktur zaten agla👎
Allah uzun ömür versin ne diyim ki vermiş zatende
Uzun ömür vermesin direkt be la nı versin.
Ahım kalsın ömür boyu sende göz yaşlarımda boğul
Nazar ocağa ateş düşürür derler doğru bence sen kendini okut uflettir
Dua ett lütfen çok ihtiyacım var
Ederim askim Allah seni kem gözlü suzmelerden korusun aminn
Teşekkür ederim 🥹
Amin nazar edenin gözüne şiş girsin😀
Aynen katiliyorum
Amin
Ben de