daha önce çok fazla yengeç tanıdım.. iyi hoş güzel dinliyolar seni , empatik dinleyiciler ama çok kurnaz içten pazarlıklı olanlarını tanıdım, iyi niyetli olanını pek görmedim. biraz da narsistler. erkekleri de öyle kadınları da. bu yüzden önyargılı bakıyorum. mesajlarına geç cevap veriyorum anlasın diye ama inadına daha fazla yazıyor uzattıkça uzatıyor muhabbeti. ben balık burcuyum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yengeç burcu empatisi yüksek oluyor konuşkanlar. Senin fikrini almak isterim yengeç erkeği hakkında bir şeyler söyler misin? iyi niyetli görünüyor ama içten içe cekiniyorum.
evet konuşkan olurlar çok. ama çok manipülatif de oluyorlar benim gördüklerim kurnazdı hep. ama kendisini iyi yetiştirmiş, karşı tarafa zarar vermekten endişe eden birine denk geldiysen istisna olabilir.
senin burç ne?
Manipülatif derken açar mısın, duygusal mı gösterir kendini aslında öyle değilken
Terazi burcuyum, senin burcun?
evet duygusal manipülasyon da yaygın yengeçlerde.. manipülatiften kastım şu, diyelim hatasını yüzlerine söyledin, hatalarını kabul etmezler bi şekilde manipülasyonla seni suçlu çıkartırlar kendi hatalarını bastırmak için. kafayı yedirtirler sana. acayip kurnazlar akıl sağlıgı için uzak durmak lazım.
benim burç balık
Bilmiyorum ki deneyip bakacağız balık ve yengeç benzer kulvarda burçlar duygusal , sevdiklerine düşkün evcil insanlar diye düşünüyorum. Sana yazan kıza şans vermeme sebebin çok ısrarcı olduğu için sanırım. ayrıca bunlar hakkında çok bağlanır derler sen ne dersin tanıdıklarına göre.
Evet su burçları kıskanç ve çok bağlanır sevdiklerine. ama yengeçleri ben sevemiyorum. ısrarcılıkla ilgisi yok. benlik bir burç değil. terazi olsa neyse :D
Terazi yorar bulaşma 😄
evet biraz vurdumduymazsınız hava elementi oldugunuz için :D ama nedense daha çok terazilere çekiliyorum ben 😂 bi kaç terazi tanımıştım cidden beni bitirdiler yordular beni :D ama yükseleni balık olan terazi bulsam havada kapıcam 😂
Ay burcum balık neyse ki :D terazi yemez yedirir öyle fedakardır kafasına bir şey takılsın bu sefer o yer bitirir 😅 sende görmüş etmişsin akillanmadın mı
valla akıllanmadım beni bi kaç terazi bitirdi ama anlamsız şekilde yine terazi kadınları ilgimi çekiyor. 😂ben akıllanmam zaten. başıma terazi kadınından bi bela alıcam ama ne zaman bilmiyorum 😂
senin ay burcunun balık olması çok iyi. hassas, anaç, fedakar, empatisi güçlü, anlayışlı ve yardımsever yapar seni.
Duygularımla yönetiliyorum ince düşünceli olmak bayıyor inan hayattan keyif alamıyorum tek başınayken kafam inanılmaz rahat oh be gözünü seveyim özgürlük , sonra bir an geliyor yalnız kalmaktan korkuyorum sevmek sevilmek istiyorum ama birini hayatıma dahil etmenin düşüncesi bile yorucu. Yani gitgellerim karşı tarafın sabrını taşırabilir sabır taşı olmalı:)
Her terazi ayni mı tabii hayır. Ama çevremdeki burçlardan pek normal olduklarını görmedim. Bencede kaşınmaya çalışıyorsun.
Balık erkeği hep nötr gelmiştir. Akıllı çevresini iyi gözlemler sezgisel anlamda kimin ne zaman nasıl davrandığını öğrenir hatta gerekirse menfaatinize göre değerlendiriyorsunuz bence sizinde manipülatif yönünüz var. Su grubu sinsirella resmen😄
evet su grupları sanatsal ve ince işlere yatkın oldugu kadar manipülasyonlarıyla da meşhur ama biz balıklar gizli manipülasyoncuyuz, yengeçler gibi sinsi ve kötü niyetli şekilde yapmıyoruz manipülasyonu 😂 karşıyı kırmamak veya kaybetmemek adına bazen manipülasyon yapıyoruz yalan yok veya diyelim tehlikeyle karşılaştın ona göre rota çizersin ve karşının düşünemeediği manipülatif bi hareketle karşıyı şaşırtırsın anlamaz bile. bunu balıklar çok iyi yapar. zaten değişken burçların kafa biraz farklı çalışıyor 😂. senin ay burcun balıkmış bak , daha iyi anlarsın balıkları 😂 balık olmak inan çekilecek çile değil biraz vurdumduymaz olmak lazım. Allahtan benim ay burcu ikizllerde o yüzden bazen boşluyorum gelişine yaşadıgım da oluyor hayatı 😂 yoksa bunalıma girerdim. balığın yöneticisi neptün biliyorsun o yüzden hayalcilik verir madde alemiyle ilgilenmez balık. soyut spiritüel şeyler daha çok ilgilerini çeker. sende de olabilir bu özellik ay balıkta oldugu için. kova'lar için ise tam tersi durum. sezgiler ve soyut şeyler kovalara bir şey ifade etmez. balık olmanın güzel yanları da yok değil çok kuvvetli sezgilerin oluyor. mesela bi ortama girdiğinde ortamdan aldıgın enerjiye göre rota çiziyorsun başkaları bunu anlamıyor bile. veya seni aptal yerine koyanları çaktırmadan izliyorsun keyifli şekilde 😂 çünkü sezgilerinle yakalıyorsun seni aptal yerine koyanların niyetlerini. anlamamış gibi yapıp izlemek keyif veriyor. bir de sağlam zarf atarız. karşıyı öyle hamlelerle konuşamaz hale getiririz ki kaçmak zorunda kalır seninle takışan taraf. barbaros var youtubeda balık burcunu dinle ondan daha iyi anlarsın. hatta link atayım bekle. 😂
https://www.youtube.com/watch?v=MNc9a5IyJk4
baktın mı videoya? istersen gizliden çık normal konuşalım seninle. veya soruyu beğen.
İzlemedim balik erkekleri şu an için ilgimi çekmiyor beynim yeterince meşgul zaten fazladan bilgiye yer yok dsssh sen de baya meraklı ilgiliymişsin burclara ilk defa böyle burç araştıran erkek görüyorum ya da gizli gizli bakıyorlardır 😄 konuşabiliriz de ilişki gibi biseyin içindeyim soyleyim
bende yeni merak sardım çok detaylı bilmiyourm arkadaş anlatıp duruyordu merak uyandırdı sonra iyice derinlerde buldum kendimi :D zaten araştırmayı seviyorum.
çıkarsan gizliden konuşalım veya soruyu beğen bana bildirim gelicek.
bak yengeçler çok güzel yalan söyler ve iyi rol de yaparlar şimdi aklıma geldi haberin olsun
Ben de yengecm hiç narsist deglm
işte tek tük de olsa var senin gibiler ama korkutuyor beni yengeçlerin çogu
Yükselenm kova
güzelmiş. ay burcun ne
Terazi biliyor msn
çok anlamam ama iyidir terazi ay ve yükselen kova. hava baskınısın sen sanırım
Aynen hava ve su