Geçen işim vardı 6 saat falan bakamadım mesajlarına 3 5 kere aramış açmayınca arkadaşları aramış bunu sürekli yapmasından gına geldi artık kız güzel taş gibi yalan yok ama bunaltıyor iyice
3 ay
Geçen işim vardı 6 saat falan bakamadım mesajlarına 3 5 kere aramış açmayınca arkadaşları aramış bunu sürekli yapmasından gına geldi artık kız güzel taş gibi yalan yok ama bunaltıyor iyice
Sen de kız güzel olunca biraz da yüz verip ilgi gösterince şımarmışsın hemen. Merak etme, muhtemelen geçmişten gelen ailevi sıkıntıları vardır o yüzden sana bakmıştır, yakında yeni biri ilgilenir onunla tanışır sıkılır senden.
benden kolay kolay gidemez gitse bile beni unutamaz karanlık yüzümü daha yeni yeni görmeye başladı :)
Sen öyle san 😅 senin gibi zannedenler hep sonunda ağlıyor
ziyaaa :D
Burada sen bayağı bunalmışsın, hissin direkt geçiyor zaten 😅 Güzel olması tamam da insanın kafa konforu daha önemli be aşkım. Sürekli arama, arkadaşlara ulaşma falan ciddi sınır ihlali 🚩 Sen net bir şekilde “bu kadarı beni geriyor” demeden devam edersen daha da artar. Açık açık sınır koymayı denedin mi hiç? Yoksa biraz idare mi ettin bugüne kadar? 💬✨
Cevap
3Cevap
Aga kaç kaç kaç
Gönder gelsin Yorgunluk konuşamaz hale getirecem
Sen bilirsin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?