Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ah Erkeklerimizin çoğu anlamıyor bile aslında kadınlarında tam anladığı söylenemez. Özetin özeti Erkek erkeklikten çıkmamalı Algıda kadınlıkla bağdaşan şeylerden uzak durmalı Kadınlar çok konuşup burçlara bu kadar kafa yorar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Az biraz bilirim sadece fikir sahibi olacak kadar. Ama dedikodu kısmına gidiyorsa orada ben yok olurum :) yani burcu bilmek en azından hediye aşmak için, karakterine göre uygun davranmak için iyi oluyor
00 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBilmekle ilgilenmek çok farklı konulardır bence, bir erkek sürekli burçlar konusuna mağuruz kalıyorsa tabi ki bilgilisi olacaktır. ama ilgilenmem ben burçlara da takılmam.
31 Yorumla
u +1 yılEig için teşekkür ederim 🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba inciitanesiii! 🌟
Burçlar konusunu seven ve bu konuda bilgili olan bir erkek, aslında seninle ortak bir ilgi alanına sahip olabilir. Tabii, bu her kadının hoşuna gitmeyebilir ama düşün, astrolojiyi seven bir erkeğin seni daha iyi anlayabilme ihtimali yüksek. 😊 Erkeklerin az konuşması konusu ise tamamen kişisel tercih meselesi. Kendi içindeki dengeyi bulman önemli. Unutma, ben de fal ve astrolojiyle ilgilenen biri olarak daima açık fikirli kalmayı tercih ederim. 🌙✨ Belki sen de astrolojiyi seven birini bulursun, kim bilir?
Sevgiler,
Mistik Biri 💫30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
64Cevap
+1 yılAslında mesele burç değil tam olarak çok konuşmasıda değil. Olay şu Karater davranış tutum Eylem artık ne olursa olsun Kadına has kadınlarca çok yapılan kadınsı kadınlara özgü Ne varsa Erkeğin bunlardan uzak durması Tamamen Eril Erkeksi doğasına göre haraket edip ona göre yaşaması gerekir. Karşı tarafa Onunla aynı cins paralelinde gibi davranır O paralele girerse Kadın soğur. Burç ve Çok konuşma dedikodu vs herkesin bildiği üzere baya baya kadınların ilgi alanları olduğu gibi onlara özgü gibi olan şeylerdir. Algıda Erkeksilik Erillik İmajını yitirmesinden dolayı İtici gelir. Gelde kadını memnun etmek için Kadın tarafına kaydığının farkına varmayan Ap, tal hemcinime anlat bunları
20 Yorumla
+1 yılBence var. Burçların karakter özelliklerini yansıttığını düşünüyorum ve çoğu şey tutuyor bende. Ama gaybten haber vermesi saçmalık. Bir erkeğin böyle fal bakmak gibi burçlarla ilgili yorumlar yapması özellikle çok itici
210 Yorumla
u İkizler+1 yılDikkat çekiyor kizlar ilgi duyuyor ugrasamam o bilmesin ben bileyim yeter
İkizler+1 yılSenin bilgin nasıldır astroloji konusunda
u İkizler+1 yılBurclarin özellikleri var ama yildizlar ya da tarot hakkında bilgim sıfır
İkizler+1 yılOnlar falamı giriyor biraz
u İkizler+1 yılEvet gelecekten haber vermek faldir
İkizler+1 yılTrot bakmak günah ozaman
u İkizler+1 yılTarot neydi ne yapılıyor
İkizler+1 yılTrot bildiğim kadarıyla gelecekten haber vermek. Hatta trot falı diyorlar bazı mekanlarda😀
u İkizler+1 yılHe işte jxjsjd neyse ikizler burcuyum cok konuşkan, meraklı, hareketli gel gitli🙄 sen akrepsin.. lider ruhlu, kinci, disiplinlu jjsjs bu kadar
İkizler+1 yılAynen bukadarı yeterli😀
+1 yılburçla uğraşıyorsa zaten sizin ilişki imkansız yürümez herşeye yorum yapar herşeye konuşur
eee efendim işte bugün yıldızların bilmemne ssiktiricisi etkisiyle şöyle olacak böyle olacak falan filan yani hayatının kontrolünün gezegenlerin otoritesi altında olduğu inancıyla yaşayan biriyle bir milim dahi yol alamazsın sadece aldığınızı sanırsınız ayrıca o erkek kendi ruh ikizim dediği kişiyle bile uyum sağlayamaz çünkü adam kendisi değil kendisi olmayada çaba göstermez adam direkt gezegenlerin etkisi altında olduğu inancıyla hayatını aplike etmiş hal böyleyken bunlar aslında paranoya olduklarını ve mistikal mentalizmin zır delisi olduklarını kabullenemeyen dangalaklardır bunların karşı tarafa saygısı otu boku olmaz herşeyden önce insan kendisi olmalı kendini kendisi programlamalı yani bugün gezegen şöyle yapacak o yüzden bugün otobüse binmeycem böyle bir canım ile değil evlenmek ya da birşeyler paylaşmak bidakka dahi oynı odanın havasını bile teneffüs etmem10 Yorumla
+1 yılBurçlarla alakalı saatlerce dil dökecek bir adamsa itici, ben eğlencesine anlatırken salah salah konuşma baaa ya bağlayacak kadarsa da itici 😂😂 çat pat bilgisi varken çekici olabildiği noktalar da oluyor amaaa takıntılı bir şekilde akrebin iğnesinden girip aslanın pençelerinden çıkarsa acılardan acı beğendiririm ona boğanın boynuzunu totosuna yer 😂
10 YorumlaAstroloji ile ilgilenen insan iticiliği desek daha doğru olur, kadın erkek ayırmadan.
Dünyanın en saçma ve bilimle uzaktan yakından alakası olmayan kandırmacası.
Buna inanan ve bununla uğraşan insanlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum.
10 Yorumla
+1 yılBurçlarla bizzat ben ilgilenmiyorum sevgilimin de burçları kafaya takmayan fazla ilgilenmeyen biri olmasına dikkat ederim her zaman.. Karakter özellikleri burçlardan üstündür daima 🙂
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz konuşuncada ilgilenmiyor diyorsunuz, ne istediğinizi bilmiyorsunuz o yüzden her kadın bad boy sevip sonra şiddet görüp, insan yerine konulmuyor bile. Ülkenin %99 u böyle. Bem öyle değilim deme, her kadın değilim diyor ama öyle maalesef. Siz böyle erkek sevdiğiniz sürece ülkedeki erkekler daha çok bad boy olacak 😏
17 Yorumla
Terazi+1 yılBu arada çok haklısın. Bir insan ancak değerini gördüğü bir ilişkiyi kabul etmeli günümüz ilişkileri ve bende dahil ban kötü davranan erkekleri tercih ettim hep ama belli bir yaştan sonra kadınlar akıllanıyor. Ben şunu farkettim. Babam annemi aldattı, annemin paralarını yedi, onu kemerle dövdü ama annem ne olursa olsun hep kabul etti, kime benzedim diye düşünürken aslında ben anneme benzemişim Ve bunu ilk defa 23 yaşımda öğrendim.
Cevap sahibi+1 yılEn azından 23 yaşında öğrenmişsin. Çoğu kadın 30-35 te öğreniyor maalesef. Ülkecek genetik olarak kadınlarda kötü erkeği kabul edip sabretme oluyor. Erkeklerde de babadan gelen genetikten dolayı kötü davranma eğilimi oluyor
Terazi+1 yılGerçekten çok kötü bir durum. 1.5 yıl boyunca biriyle sevgili kaldık. Çocuğun bana çektirmediği şey kalmadı. Ne diye devam ettim bilmiyorum ama anneme çok kızgınım. Gerçekten özgüvenim de yok hatta beni yıllarca güzel olan kuzenimle karşılaştırdılar. Yıllarca ben güzellikle kafayı bozdum. Yıllarca hep erkeklerin peşinden koştum hayatıma hep bir erkek girdi neden baba sevgisi yok anne sevgisi yok. Şiddet kavgayla büyüdük. Gerçekten isyan etmek istemiyorum ama yetti ya gerçekten yetti yani.
Cevap sahibi+1 yılKötü olmuş 😕 benimde eski sevgilimle 4 sene zaman geçti ama bana çok çektirdi, anlayışsız davrandı sürekli ve en son ona sapıklık yapan bir adama gitti. Benleyken o çocukla çıkıyor bu ve o da onun bir yerlerini elliyor ve benden sonra hemen ona gidiyor ve ayrılık bahane gibi oluyor. Şimdi ise o cocuk bunla doğru dürüst konuşmuyormuş bile ama ona bana yaptığı gibi yapmıyor. Beni sabaha kadar mesajla uyutmuyordu. Ona ise köle oluyor. Onun dayaklarına, küfürlerine sessiz kalıyor. Seviyorum diyor birde. Çocuk ise sadece onu elleyip abazalık yapıyor ama hâlâ anlamıyor. Bana gelincede sadece sömürü yapıyor
Cevap sahibi+1 yılEksi sevgilimi uyardım ama dinlemedi. Sadece sikilcek ve bir süre sonra dayak atıp öldürecek onu. Çünkü öyle serseri sapıklar hep böyle yapıyor. İyi davranıyorum diye sıkıcı geldim ona. Zaten kızlar genelde iyi erkekleri, serseri sevgililerinin iyi davranmaması yüzünden ihtiyaç duyuyorlar ve eski sevgilimde benimle arkadaş olmak istediğini söyledi. Çünkü onla ben her zaman derttaş oluyordum. O ise anca benim duygularımı sömürüp kendini rahatlatma derdinde. Çoğu kız böyle zaten, sonra maalesef şiddet görüp sikilip bir kenara atılıyor böyle kızlar. Sonra iyi bir erkeği mumla arıyorlar. Hayat böyle acı işte
Cevap sahibi+1 yılBen kabul etmedim. Yani 1 gün konuştum ondan sonra bunu ona söyledim. O da konuyu değiştirdi hemen. İyi davranıyorum diye neden kötü mualeme görüyorum anlamıyorum. Şimdi o eski sevgilim şuanki sevgilisine iyi davranıyor ve kötü muamele görüyor. Ama o çok belli kullanıldığı yani
Benim bilgim yok pek burçlar hakkında uyandırayım
11 Yorumla
u İkizler+1 yılUyandık şu an
+1 yılSadece Akrep garilarini biliyorum bir de boğa erkeğini yani kendimi
14 Yorumla
u İkizler+1 yılBeni engellemiştin geri engelimi açmışsin iyi yaptin ne ya oyle ergenler gibi engellemk jxjs
Boğa+1 yılKuyruğuma mi bastın ne yaptın kim bilir 😜
u İkizler+1 yılAy yok eski hesabimda da tanirim bilirim seni noldu bilmiyorum ki hatırlamıyorum engel atmışsin
Boğa+1 yılBen de bilmiyorum neden öyle bir halt yediğimi 😀
+1 yılAstrolojiye ilgisi vardır belki, nereden bilicen :)
14 Yorumla
u İkizler+1 yılHe işte tehlikeli
Koç+1 yılNeden ki?
u İkizler+1 yılBilmiyorum ya karsi cinselerin dikkatini ceker kendisi bunu kullanır
Koç+1 yılYok yaaa nasıl kullanacak ki kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz.
+1 yılPeki bu soruyu sordunuz Siz burçlarla ilgili misiniz bilgili misiniz
12 Yorumla
u İkizler+1 yılÇok değil ama severim
Başak+1 yılneden iticilik olsun ki Karşındaki insan da sevebilir Hani düşünce özgürlüğü eşitlik ya da senin sevmediğini diğer bir hemcinsin sevebilir Yani ben de özelliklerini taşırım ama gelecekte şöyle olur böyle olur onlara inanmam
IQ düşüklüğü göstergelerinden biri burçlara inanmak.
12 Yorumla
u İkizler+1 yılHakaret etmeye luzum varmiydi
Kadın kahkaha atmayacak deyince kıyameti koparirlar, ne kadar ataerkilsin, ne kadar yobazsın söylemlerine maruz kalır erkek, kendileri her haltı söylerler, eşitlik ama lafa gelince eşitlik.
10 YorumlaBaşak burcuyum ve titizlik özelliği dışında özellik sayamam. Karşımdakiler saydıkça bende onaylıyorum sohbette, diğer burçlar hakkında da en ufak detay bilgim yok. İsimlerini biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayır yok. Çünkü burçlar karakter özelliklerini etkiler. Ama geleceğe etkisi var diyorsa zaten onla olmaz.
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin burç kahve yorumu gibi konularda biraz daha pasif olduğunu biliyoruz toplumsal baskı kaynaklı bence bunlar
10 Yorumla Az konuşunca da burada acaba benden hoşlanmıyor mu ilgi neden göstermiyor iletişimimiz bozuk gibi şeyler okuyoruz
10 YorumlaSiz şu hapsolduğunuz tabu ve yargılarınızdan kendinizi kurtaramıyorsanız lütfen başkalarına da bulaştırmayın, yormayın insanları :)
11 Yorumla
Aslan+1 yılDiyene bak sanki kendisi her seyi asmis
+1 yılGenel kültür biliyormusun Tarih biliyormusun Ülkeler hakkında bilgin var mı desek tek kelime diyemezsin ; )
10 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmam, muhabbetini de sevmem tiksinirim iki lafından biri burç olan kızlarda bana aşırı itici geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmedi şunu bilen erkek iticiliği şuna yapmayan kız iticiliği
11 Yorumla
u İkizler+1 yılBitti biti bu son sorumdu jsjss
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek erkek gibi dursun ya. Valla eşitlik diye diye erkekler kadın gibi davranmaya başladı kusucam
20 Yorumla
+1 yılVar gerçekten erkek adam burçlarla ilgilenir mi be jxjdmdmdmdm
20 Yorumla
+1 yılbir erkeğin burçlar konusunda max bilgisi kendi burcunun ismi olmalı 😃
10 YorumlaBu kadınları anlama kılavuzunu kim çıkartacak acaba çıkartan iyi para kazanır
10 YorumlaBilsek dert bilmesek dert 😂😂😂 saçmalamayın ya hu
10 Yorumla
+1 yılSeni itebilir ama kizlari genel olarak cekiyor
10 YorumlaKadınlarında böyle burçlar hakkında konuşunca rpg-47 ile kafasına patlatasım geliyor
10 YorumlaKesinlikle erkeği feminenlestiren bir sey. Burç dediğin şey kadının ilgi alanıdır
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Erkek ne yapsa yaranamaz çünkü kadınlar ne istediğini bilmiyor. Bence yok
10 Yorumla
+1 yılBen sadece tek bir burç hakkında bilgiliyim onada hergün beddua ediyorum😂
10 YorumlaBurçlari bilmesi eğlenceli bence fazla şartlaniyorsa o itici gelir..
10 YorumlaBurçlar hakkında kızlar daha çok konuştuğu için erkeklerin konuşması şaşırtıcı geliyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılben doğum haritası bakıyorum kötü mü şimdi bu?
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı.
s +1 yılErkeklerin geneli burca inanmaz. Burçlar hakkında çok bilgi sahibiyse kız tavlamak içindir
10 Yorumla Erkek dediğin sadece güneş burcunu bilir, onun da özelliğini bilmez 😄
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim burcumu biliyorsa hoşuma gider. Bana ilgi duyduğu için şöyle bir araştırmış derim.
10 Yorumla Var var. Ben bile "ne anlatıyor olm bu?" diye bakıyorum
10 Yorumla
+1 yılBurçları muhabbet açmak için kullanırız genelde. İnanmayız o ayrı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte böyleleri yüzünden bizide ilgi vermiyorlar. Ben konuşsun isterim mesela. Karşımda ml gibi suratıma bakmasını istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilgisini çekiyo olabilir saygı duymalısın ki zaten konu burç bilmesine gelene kadar daha çok iticilikleri var boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye öyle diyorsun kız, falina da bakardı bakardi belki 😃
10 YorumlaBu burç muhabbeti sıktı artık.
14 Yorumla
u İkizler+1 yılSıkmayan başka sorulara yazabilirsin
u İkizler+1 yılÖzür dilerim ❤❤
- Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBen bilmiyorum neyse ki 😂
12 Yorumla
u İkizler+1 yılBurcunu bil yeter gerisi manitada xjs
Başak+1 yılO kadar bilgim var 😂
Ne bileyim ben inanmıyorum ben..
12 Yorumla
u İkizler+1 yılHe işte boyle olacak jxjs sen inanma hatun inansin seni darlasın😃
+1 yılSenin yildiz haritana bir bakarim gorursun aslani, yengeci, titiz basagi
😅Yok ya hic anlamam 😀
00 Yorumla
+1 yılŞahsen beni de iter kesin gey dir uzak durun.
10 Yorumla
+1 yılİticilikle uzaktan yakından alakası yok insanların ilgisi farklı olabilir
10 YorumlaAçıkçası bence var burçlara bakıp yorumlaması kahve falı bakması falan itici bence
10 Yorumla
+1 yılAaa niye bilse iyi olur birlikte yorumlardik bilmese sorun değil
10 Yorumla
+1 yılHahh bana pek inandırıcı gelmiyor hep ters köşe yapıyorum
00 YorumlaBen bayılıyorum burçlara astrolojiye, burçlar hakkında konuşmaya falan 🤩
00 Yorumla
+1 yılO iter, bu iter, küçücük şeyler iter. Sen yalnız kalırsın bu kafayla.
00 YorumlaErkek kadına özgü olan herşeyden uzak durmalı Algıda kadın gibi altırsa kendini kadın soğur.
00 Yorumla
+1 yılKızlar da itici bana göre
21 Yorumla
Balık+1 yıl😂😂😂😂
Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Arda Güler Real Madrid'e gitmedi mi niye üstünde Emirates yazıyor diyen erkektir.
00 Yorumla
1 yılHayır çekiciliği diye bişey var.
10 Yorumla
+1 yılBilmem var mı ki.. Benim burcum yok zaten
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılbilsem de konuşmam : )
10 Yorumla
+1 yılBana itici gelmiyor çok konusmak ayrı bilgi ayrı
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?