Aşk İlişkileri Esmer erkeklere olan zaaf? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Esmer yapılı erkek cok severim. Sorun şu ki hic olmadi🤣 genelde kumral 178 boylarında manitlerim oldu hep. Bu da kaderin bir cilvesi 🤣 Güncellemeler+1 yıl Yavrusu , inş bizide bulur. Help meeee help mee Esmer erkeklere olan zaaf? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Retair Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Katılmıyorum. Bir erkeğin en tipsiz formu esmer olanıdır. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sende esmersin ama 🤣 Yorumla Retair +1 yıl Evet keşke olmasaydım😂 Yorumla Soran +1 yıl Üfff saçmalama esmerlik super Yorumla Retair +1 yıl Bana yakışmıyor , ayrıca esmer erkeklerın vücut kılı fazla olur. Diger erkeklere göre tüylüyüz. Fazla tüy dökeriz😂 Yorumla Soran +1 yıl Aman nolucak 🤣 erkeğin kilsizindan kadının killisindan kork demişler 🤣🤣 Yorumla Retair +1 yıl Senin gibi düşünen çok az kız var Tr de. Keske her kız senin gibi olsa. O zaman şansım olurdu. Yorumla Soran +1 yıl Tc kızları esmer sever ya Yorumla Retair +1 yıl Esmerlikten dolayı çok red yedim. Hepsi de sarışın ya da kumral istiyordu. Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/3jKNhX4Sv80 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Esmer değilim ama tatlı hafif göbekli yapılı yakışıklı beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü bir delikanlıyım 😃😉🙈 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Olsun be bu da olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani 😃🙈 Yorumla Soran +1 yıl Burcun Ne? Balık mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kova burcu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden mı devam etsek napsak ne dersin 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya eğer istemiyorsan söyleyebilirsin sıkıntı yok 🙃🙏 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnce bel ve iyi bir kalça seni arayışlarında nirvanaya götürür 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tam tersi kumral açık tenli severken hatta sarışın tüm sevgililerim esmerdi :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke benimde öyle olaydi Yorumla
Aatınısıknkovboy61 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Uyuyorum hemen hemen ama azck kıllıym knka sorun olur mu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kanka tipte önemli be yüz boy v Yorumla Aatınısıknkovboy61 +1 yıl Kıl teferruat yani doğru mu Yorumla Soran +1 yıl Kazak giymis gibi mi knk? Yorumla Aatınısıknkovboy61 +1 yıl Yokk bee naptn popomda fazla sadece Yorumla Soran +1 yıl Kanka onlar da kıvırcik oluyo 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Aatınısıknkovboy61 +1 yıl Aynen 😀😀Hiç almadım bu zmana kadar kaldı öyle 😀 Yorumla Soran +1 yıl boş ver alma Yorumla Aatınısıknkovboy61 +1 yıl İtici gelmez mi Yorumla Soran +1 yıl Yok alma ya Yorumla Aatınısıknkovboy61 +1 yıl Sizde de olur mu orada Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka bende erkeklerde zeytin göz çok seviyorum neden bilmiyorum ama benim biraz göze takıntım var simsiyah gözlü olunca öpesim geliyo gözlerinden 1 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Sevmediğin ot burnunsa biter hesabı😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi aynen öyle be Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Ben de kadında beyaz ten seviyorum 0 0 Yorumla
observer_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beyaz tenli olarak üzgün emoji atıyorum... 0 0 Yorumla
sananekardeş1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Teşekkür ederim 1.97 boyundayım 😊 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sillesine denk gelme de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aminn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dış görünüşün kurtarmıyodur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok be güzelim 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel olsan bulurdun çok kolay Yorumla Soran +1 yıl Bulduklarım da hoş ama ben esmer istedim olmadi. Neyse yavrusu olsun birgun bizi de bulur elbet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 178 im ama esmer miyim bilmiom 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş farketmez diosan foto atayim abla 🙂😅 Yorumla Soran +1 yıl Oy ablası ablasiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu olmaz mı demek 🤠 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok üzüldüm 0 1 Yorumla Yunusemre1143 +1 yıl Burdayım Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Esmer mi 🙂 güzel 0 0 Yorumla
dogu04 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Herkes şaşrmış 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Olur bir gün elbet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Katılmıyorum. Bir erkeğin en tipsiz formu esmer olanıdır.
Sende esmersin ama 🤣
Evet keşke olmasaydım😂
Üfff saçmalama esmerlik super
Bana yakışmıyor , ayrıca esmer erkeklerın vücut kılı fazla olur. Diger erkeklere göre tüylüyüz. Fazla tüy dökeriz😂
Aman nolucak 🤣 erkeğin kilsizindan kadının killisindan kork demişler 🤣🤣
Senin gibi düşünen çok az kız var Tr de. Keske her kız senin gibi olsa. O zaman şansım olurdu.
Tc kızları esmer sever ya
Esmerlikten dolayı çok red yedim. Hepsi de sarışın ya da kumral istiyordu.
Esmer değilim ama tatlı hafif göbekli yapılı yakışıklı beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü bir delikanlıyım 😃😉🙈
Olsun be bu da olur
Nasıl yani 😃🙈
Burcun Ne? Balık mi
Kova burcu
Özelden mı devam etsek napsak ne dersin 🙃
Orada mısın
Ya eğer istemiyorsan söyleyebilirsin sıkıntı yok 🙃🙏
İnce bel ve iyi bir kalça seni arayışlarında nirvanaya götürür 😂
tam tersi kumral açık tenli severken hatta sarışın tüm sevgililerim esmerdi :)
Keşke benimde öyle olaydi
Uyuyorum hemen hemen ama azck kıllıym knka sorun olur mu
Kanka tipte önemli be yüz boy v
Kıl teferruat yani doğru mu
Kazak giymis gibi mi knk?
Yokk bee naptn popomda fazla sadece
Kanka onlar da kıvırcik oluyo 🤣🤣🤣🤣
Aynen 😀😀
Hiç almadım bu zmana kadar kaldı öyle 😀
boş ver alma
İtici gelmez mi
Yok alma ya
Sizde de olur mu orada
Kanka bende erkeklerde zeytin göz çok seviyorum neden bilmiyorum ama benim biraz göze takıntım var simsiyah gözlü olunca öpesim geliyo gözlerinden
Sevmediğin ot burnunsa biter hesabı😂
Vallahi aynen öyle be
Ben de kadında beyaz ten seviyorum
Beyaz tenli olarak üzgün emoji atıyorum...
Teşekkür ederim 1.97 boyundayım 😊
Sillesine denk gelme de
Aminn
Dış görünüşün kurtarmıyodur
Yok be güzelim 🤣
güzel olsan bulurdun çok kolay
Bulduklarım da hoş ama ben esmer istedim olmadi. Neyse yavrusu olsun birgun bizi de bulur elbet
178 im ama esmer miyim bilmiom
Yaş farketmez diosan foto atayim abla 🙂😅
Oy ablası ablasiii
Bu olmaz mı demek 🤠
1.89 esmer bi Mardinli :d
Son olur evlenirsen işte 😂
Good taste bi insansın tebrikss
Çok üzüldüm
Burdayım
Esmer mi 🙂 güzel
Bana gelmelisin :p
Herkes şaşrmış